Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koblihy jsou koblihy! Svobody a demokracie se nenajím ...
    • mám stejný názor, jedině umírněný stalinismus pootočí kolo dějin ku předu *3*
      • zpátky ni krok
        • proto jsem teď největší kámoši *3*
  • ... ignoruji největšího primitiva na internetu, který si kromě jiného tupě říká BIJEC :)))
  • Kdo mi dá koblihu, toho budu volit!
    • Agent ANO se nezapře . Tak mluví možná jen totální plebejec, anebo nestrčený agent. Prostě - nevolit v těhle ani parlamentních volbách žádnou vládní stranu. Už Dokázali co dokáží.
    • ... od největšího primitiva také nic jiného očekávat nelze :)))
      • a jak to máš s tou Simonkou? Máte se opravdu rádi? Je fakt tak provoněná spodem?
    • vtipkuješ ? jak chceš *10*
  • budu volit stranu která mi za můj hlas zaplatí ještě jsem se nerozhodl kolik přesně budu chtít. Asi mezi 100 000 až půl milionu. http://obcanskyparlament.webnode.cz/u-nas-v-kocourkove/
    Každý rozumný člověk by to tak měl udělat ať z té frašky zvané "volby" také něco užitečného má a není jen za v..la. Strana až bude u koryta tak si může na oplátku nakrást stovky státních miliard takže pár set tisíc pro nás je jak když plivne a jí se to mnohonásobně vrátí
    • proto si přeji na Hradě pana Putina a Zemana jako jeho premiéra a jednou za 8 let by se provexlovali a byl by do smrti klid

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit