Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má sice pravdu,ale kdo z nich to nedělá ????

    Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
    Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
    Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,: 
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Když si tak normální člověk promítne naše posametové sociálnědemokratické celebrity a srovná je s těmi prvorepublikovými, tak mu vychází charakteristika, která se tradovala v kupletech prvorepublikových šantánů:
    "Kudy chodil, tudy škodil,
    nejen škodil, taky krad,
    sociální demokrat!"
    Co vy na to, vzpomenete-li, privatizátora Svobodu, křišťálového Staníka Grosse,poslance Wolfa, neúplatného Ratha a spoustu dalších!Sedne to jako zadek na nočník,že!
  • KIMCID
    http://www.novinky.cz/domaci/343510-ministerstvo-prumyslu-je-pro-novou-dan-zdrazila-by-benzin.html
  • Pak je tady jeste jeden komentator.Jmenuje se knez Tomas Halik.Je i nejakym pedagogem na universite.A tady tohle flanďácké mačo se tuhle oprelo do presidenta.Verejne a rozhovoru.Nechce se uvetit.Zeman neni zadny myslitel.Ale od kdy obycejni flandaci kterym dava penize stat - tedy mi vsichni si takto podavaji presidenta.Od kdy nejaky upoceny bezvyznamny smudla zesmesnuje predstavitele statu?Toho statu ktery zivi jeho cirkev i skolu na ktere uci.Myslim ze to neni na stiznost.To uz je na vychovnou facku nadelenou verejne.Aby se flandakovi rozsvitilo v palici.
    • V souvislosti s Halíkem a dalšími posametovými celebritami, které tehdy zaplavily naši politickou sféru jednoho napadne:"A červi se rozlezou!"
  • sootka a jeho lokaj Orálek at drží hubu! Ani rovnátka mu už nepomohou....a co se týče toho ochmelky hradního pána, tak mu přeju krátkého žití...
  • Jeden oca..s větší než druhý. Jen prolhaná tupá hova.x.da. Ať táhnou oba ke všem čertům.
  • Vypadá to tak, že Bohoušovi Sobotkovi už někdo střihá metr. Kdopak to asi bude? Zeman, nebo Babiš, anebo oba ruku v ruce?
  • Milosh Bubble Bum měl zase asi virózu. *2*
  • Sobotka je ukázkové polistopadové politické zkumavkové dítě. Je to generace všech těch
    Bendů Grossů Buzkové .. tak o nás rozhodují lidé kteří nemají žádné životní ani
    pracovní zkušenosti. Dění kolem znají jen od pracovního stolu.

    Naštěstí Sobotkovci vedou po vzoru ODS svoji partaj rovnou na smetiště dějin takže
    brzo od nich bude pokoj.
    • On má jenom držku a to nejspíš z nějaké gumy, nebo co. Vydrží žvanit jako rádio a po chvilce každého unavuje. Obsah nebývá zajímavý, svá zjištění přináší pokaždé pozdě, řešení zná jen učebnicové, která (jak z jeho politiky vidíme) jsou nepoužitelná. Ubohý, leč vytrvalý mudrc!
    • Však povídám: už mu stejně střihají metr. Na vánoce už se bude určitě pakovat zpátky na Moravu. A toho pražského primátora by měl vzít sebou, anebo odeslat ještě předem. To se sešla v Praze tedy vydařená moravská dvojka!
    • To je sice pravda, ale co Milosh Bubble Bum ?
  • Zemana a Sobotky je v politice škoda.Ti už měli dávno,za svůj podíl na zbídačení Česka ,sedět naraženi na kůlu,po předcházejícím řádném stažení z kůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit