Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úsměv na snímku vypovídá o jejich hlouposti, to co provedli není vůbec k smíchu, dnes se snaží ze sebe udělat ublížené. Každý normální člověk ví, že jsou to podrazáci, kteří by měli vypadnout z politiky. Oni jsou schopni svůj čin zopakovat při nejbližší příležitosti znovu. Pracovat s takovými lidmi za zády se snad ani nedá.
    • Nikdo nepochopil, proč se všechno tak odehrálo. Sobotka sice nebude schopný premiér, i když se na to třese a těší už dlouho. Ale je to schopný manipulátor, který pomocí Chovance odstranil své dlouholeté odpúrce. Jakou velkou pomoc mu Chovanec udělal,je vidět. že za to byl okamžitě odměnen.Sobotka ze sebe před národem udělal ublíženého uplakánka a skoro polovina jeho voličů mu na ten špek skočila. No, a pravičáci, ti jen jásají, jak se to v ČSSD mele a čurají blahem. Sobotka, to je člověk (možná i někým dlouho dirigovaný), který tuto stranu má za úkol znemožnit a rozbít. A taky se mu to dokonale daří! *10* *10*
  • Dění v čssd je směšný spor politických nul, který se presentuje jako vysoká česká politika. Ve zprávách na prvním místě, zatímco o penězích ( znehodnocení měny o 5 procent) se mluví spíše opatrně. Hlavně, že máme svobodu a nemáme cenzuru.
  • Nejvíce jsem zvědav, jak se Sobotkovi příznivci budou stavět k nové koaliční vládě, v jejímž programu nezůstane ze slibů ČSSD téměř nic, a Sobotkovi, který chorobně touží po předsednickém křesle budou natékat kotníky, permanentně okopávané agentem Babišem a všehoschopným Bělobrádkem!Inu dopadne stejně jako svého času Nečas, kterému podobně okopávali kotníky Kalousek s Peake.Akorát milenku si Sobotka nepořídí, na tu opravdu nemá!!
  • Je až úděsný sledovat jak se lidi hádají kdo má víc pravdu, jestli Sobotka nebo Hašek, ale důležitá věc pro lidi, že se zdražila koruna a jestli to půjde tak dál nebude republika mít jinou možnost než přijmout euro (možná že Němci tlačí). To je pro lidi důležitý.
  • Pryč se Sobotkou dokud je ještě čas.Jinak uvidíte,co se vše v tomto státě bude dít.Zatím to začíná ČNB a může přijít i měna.
    • To by obyčejným lidem s půjčkama moc neublížili. *8* *13*
  • Sobotkovi stoupenci to vítají, protože jsou už opití mocí, ale druhá polovina Haškových stoupenců a jeho voličů to určitě nevítá. ČSSD ztratila totiž teď 50 procent svých voličů a bez podpory se dá těžko vládnout, navíc, kde je psáno, že Sobotku jmenuje prezident premiérem, když ČSSD ztratila důvěru svých voličů. Kdyby byl Sobotka jen trochu soudný, tak by odvolal též Chovance, Zaorálka a Špidlu.
    • Opravdu nám ČSSD ukázala hned po volbách ,jak dá stát do pořádku.Že vypadl ten obtloustlý Škromach,příživník všech příživníků,bylo a je vskutku na čase.Ale ten vysmátý Sobotka dovede naši zemi zcela a určitě ke krachu.Je to nevycválaný stále ještě puberťák,i když už odložil rovnátka a jeho touha po premiérské sesli ho nakonec dovede ve vlastních řadách do záhuby.A co má při sobě těch vlezdoprd .lků,člověk žasne,svět se diví a poradím Škromachovi, ať všechno fotí a dělá ze sebe dál blázna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit