Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    Zato ta ceska parodie na demokracii je posusnanicko,eh?
  • Na českém Facebooku se masově šíří zajímavé srovnání platů a cen v USA a Rusku, které pro kremelskou říši dopadá značně nelichotivě. Tato tabulka přitom pochází z Ruska a dokazuje, že tato země není ideální místem k životu.

    Pro lepší představu je srovnávací tabulka těchto dvou zemí uvedena v přepočtu v rublech. Takže v Rusku je podle ní průměrný měsíční plat 16 tisíc rublů, kdežto v USA 380 tisíc rublů.
    ceny nevyznívají pro Putinovo impérium příznivě. Kilo jablek stoji v USA 57 rublů, v Rusku 90 rublů, kilo vepřového masa zhruba 200 rublů v USA a 350 rublů v Rusku. Některé jsou uvedeny nepřesně, například půl litru pivo Heineken nevychází v USA v přepočtu na 30 rublů, ale o něco víc, obecně však platí, že ceny potravin vychází v Americe příznivěji.
    • Asi také proto se posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe, zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc. Měli však smůlu, Američané jim vyhradili pouze čtyři tisíce míst. A jistě není náhodou, že dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studuje Harvardskou univerzitu a v Americe také žije a studuje syn ruského premiéra Dmitrije Medveděva.

      Tedy z Ruska se snaží dostat, kdo může, jelikož i mnozí Rusové tvrdí, že život v jejich zemi nemá žádnou perspektivu
  • Ty pár čísel. Hlavně že podporuješ Putina a jeho partu zločinců z KGB která okrádá ruský lid desítky let o miliardy. Také si díky zlodějnám pohádkově žijí na úkor běžných lidí.
  • "Pojďme do morální a politické války proti mi­liardářům a ředitelům korporací na Wall Streetu, jejichž hrabivost ničí střední třídu v Americe," hřímal na mítinku v Los Angeles...Ono totiž přesně o tohle jde a nejen v Americe...Právě díky tomu, že dnešní svět v samotném principu ovládá "demokraticky", nemorálně a nezdravě, jen asi 1- 3% nejbohatějších lidí a "rodin"-korporací světa..je v dnešním světě tolik nerovnováhy sil, chaosů, včetně i těch "běženců"..co jsou vlastně, záměrně vytvořeným produktem vývozu "demokracie a svobody", co je opět řízena těmi nejbohatějšími.. a to hlavně na úkor té střední třídy i zbytku většiny ostatních..
  • zavedou tam socialismus, vše znárodní, aby následky svého předešlého řádění přežili, a budou jezdit k Putinovi s prosíkem o radu a na školení jak z té kapitálistycké ž...mpy ven....
    • Rusko má zaostalou ekonomiku a ve světe je ekonomický trpaslík.
      Rubl je chcípák nad hrobem. Takže do Ruska se chodí radit jen komunističtí cvoci jako jsi ty. *15* *15*
  • Když už i přihlouplí američani začínají věřit socialistovi, tak to tam už opravdu musí padat na hubu. Konečně začínají zjišťovat, že 1% zlodějů a podvodníků okrádá 80% obyvatel a že ten americký kapitalismus také neroste do nebe, o americké "demokracii" raději nemluvě.
  • V Německu měli socialistického fýrera, v Rusku mají socialistické vůdce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit