Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně, že ten pučista má růžové brýle *14*
  • Zimolu znám ten je od nás. Dobře si pamatuji jak tady jezdilo po městě auto a agitoval blbeček. Jezdil i za matkama v azylovém domě. Když mu známá řekla, že žijí jako v kriminále zamřížovaná a musí dělat načerno aby si vydělala na živobytí jinak by ji z azyláku vyhodili, tak čuměl a akorát se zmohl na to, že je nějaká rozčílená, ale jinak se nic nezměnilo. Přitom azylák spravuje město a jak jim pomáhá matkám bez domova ani kulový. Socani jsou stejná verbež jako ostatní. Zimola si hrabe pro sebe a pro druhé ani nehne.
    • Na tom co tu píšeš je jistě velký kus pravdy, ale Zimola je přesto ze socanů jeden z nejlepších. Neměl by jsi si, vzhledem k tvému vyhraněnému postoji k sociální situaci našich občanů, říkat spíše komunista? Toto není útok na tebe.
  • Kdy bude referendum za vyhoštění Okamury?
    • Až vypráskáme všechny musulmany.
  • že SOSAN se vy-degeneroval v praso-psa je zřejmé, uvidíme co dál to bude za mutanta, nebot mutant musí dál mutovat ! *1* *1*
  • *14* pěkné brýle *14*
  • S Hamáčkem z bahna do lejna. Jsou to sebevrazi. A dobře jim tak.
  • Zvolením Hamáčka socani posílají občanům vzkaz, že jsou bezradní a přešlapují na místě. Ovšem ambice mají obrovské a vzhledem k situaci na politické scéně naprosto nerealistické. Socani jsou nadále nepřesvědčiví.
  • Socani by se měli v prvé řadě čestně vypořádat problematikou Lihového domu. Získali ho více méně podvodem a stále dluží Altnerovým dědicům. To se stalo když jim předsedal Zeman... *16*
    • A vy snad čekáte něco jiného od pohrobků takového podlého křiváckého populisticky uslintaně žvástavého prolhance jako je zeman?
      na hradě hnije rusofilní podlé dementní zombí - komoušský konfident STB zeman,
      v podhtradí mu úspěšně nahrává čobolácký komoušský konfident STB a megazloděj koblihář babiš,
      rudooranžová "pátá kolona" zločinecké party KSČ(dnes se směšnou příponou M) - ČSSD si do čela vybrala poslušného moulu a jemu bude pravou rukou jihočeský defraudant, ....
      celé to dokoná a vylepší japončínscký zhnědlý kříženec pitomioto oknamůra, .....
      BRAVO ČEŠI !!!! Lépe jste to "zmastit" nemohli.
      Ta hradní ztůda se už ani neodvážila přijet hlavním vchodem - dobře ví co by ji tam čekalo, muselo se to ...... nechat propašovat dovnitř jak nejposlednější vandrák. Ale vlastně nakonec proč jako, že ano??? - vždyt to nic jiného než hromada smradu není.
      Viděli jste ho potom co jim tam vyzvracel svá žvásatvá "moudra"?? nějak si ho zapoměli tentokrát správně nadopovat - vypadal že jim tam chcípe v přímém přenosu.
  • Socani jsou podrazáci už na komunální úrovni a táhne se to s nimi až do nejvyšších pater politiky.Neváží si vlastních voličů natož statisíců voličů jiných stran.Za stávající situace se domnívám že by v parlamentu vůbec být neměli a to po dobu kdy se opravdu zreformují.Hamáček není také žádná výhra.ČSSD by si měla dát dohromady nejprve všechny své vnitřní problémy a potom si klást nějaké požadavky.Jejich drzost nezná mezí s ohledem na výsledek voleb.Šmejd zůstane šmejdem i když si nasadí jen nový kabát.
  • Je mezi nimi vůbec nějaká "chytrá horákyně" nebo jen vychytralý socan ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit