Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať to ženou kam chtějí, ale bylo by třeba nekompromisně stanovit, že prohrajou-li, což se dá předpokládat, zaplatí veškeré náhrady ze SVÉ, nikoliv ze STÁTNÍ kasy
  • Ve věci církevních restitucí jsou ČSSD snad jediná strana která chce změnit zlo!
    • Hluboký omyl: socialistům jde jen a pouze o snadné získání volebních hlasů. V případě pana Ratha místo aby se zajímali o původ miliónů, které byly u něj nalezeny, jej vyšoupli ze své strany a nyní si myjí ruce: my nic, ma čistí. Kdy náš národ pochopí, že největším zlem a neštěstím národa jsou právě oni! Zkuste vytvořit vládu, na kterou bude soustavně vykřikovat jakási smečka že vše, co dělají je špatné a nebezpečné. Bude slibovat nebe na zemi, ale sama nepředstaví věrohodně, jak to nebe chce vybudovat. Nenávistí? Novými krádežemi? Pliváním po všech, kdo mají na věci jiný pohled? A odkud víme, že ten jiný pohled musí být špatný, protože jej vyslovil ten a ten konkrétní člověk a ono to nejde rudým, či oranžovým moc pod kůži.Bylo by velmi zajímavé, co dělá a hlavně z čeho je placena tzv. "stínová vláda". Kdo jí dal hlas? Existuje někde ve světě nějaká "stínová vláda"? Stínová asi proto, že háže stín na vše, co nevyplodili jejich "stínoví" členové.
      Národe, pouč se už konečně, vždyť vidíš, že hrubě zneužívají neinformobanosti a nevědomosti občanů. A řada občanů ráda řve, tak proč ji v tom nepodpořit? A jsem tedy zvědav, koho budou tito občané v olit, až tato parta stínů ukáže, že nic nedokáže. To jsem tedy zvědav!!!
    • Jak ÚS v pondělí rozhodne je snad každému jasné. Kalousek to má dobře okoučované.
    • Ale kdepak,Za oralek pouze sbira hlasy primitivni luzy-aby se ta jeho zmrdkystrana poradne napakovala.
      Ono tato spodina moc dobre vi,ze kdyby tuto zalezitost mel resit cizi tribunal,tak by to stalo az 500 mld.korun.
      Jo-za komunisticke kradeze holt se musi platit.Ta fasisticka holota se akorat posmiva,jak to za ne platite. *1*
  • Zaorálek se dusí závistí. Asi chtěl "privatizovat" nějakou faru nebo dokonce kostel.

    Je ostudou, že ještě 23 let pot co chcípl komunismus nebylo církvi vráceno co jí komunisti uloupili.

    HANBA, FUJ TÉTO ZEMI.
    • Tento prokomunistický zkurvenec měl by být už psychiatricky vyšetřen, stejně tak
      rezatá Veverka Lenka Procházková a další!
      Zločinná KSČ, která je pro generace, která nic neví, co jsou probolševičtí vrazi zač,
      se vydává za nezkorumpovanou a čistou! Má na svědomí tisíce vražd a "bojuje" proti
      církevním restitucím. Právě před 60 lety druhý "dělnický", komunistický prezident
      Ant. Zápotocký, zvaný Ušaté Torpédo, prohlásil, že reakce tvrdí, že vláda chystá měno-
      vou reformu. Podle zák. 41/53 Sb. peněžní reforma byla s platností od 1.6.1953, čili
      lhal! Blíže o PENĚŽNÍ REFORM 1953. Najděte si o tom v Internetu, jak tomu skutečně bylo! Komunisti lhali vždy a lžou stále! ČSSD, odbory, předseda Senátu - jsou komuni-
      stičtí agenti a kolaboranti, Klause aj.nevyjímaje! ČVeši jsou spodina Evropy!
    • Ty nosíš sutanu?
      • Proč by nosil sutanu? Pravda je souhlas se skutečností, nikoliv uniforma z šatníku. Je zvláštní, že v řadě zemí - tedy v cizině- nikomu nevadí, že církev majetek má a jsou spokojeni, že právě v rukách církve slouží celé společnosti. Jen my jsme pupek světa,- a už k smíchu sousedům!!!
        • Nic jsi nepochopil. Pokud majetek, který církev dostane s ponechá si jej s tím, že s ním bude hospodařit, nebo např. pronajímat hospodářům, žádný kravál by nebyl. Ale oni už maji sjednané prodejní smlouvy. Zde se tedy nejedná o nějakou nápravu křivd, ale o rozkrádačku za 150 milionů. Navíc vydělají developeři, číhající již jako dravci na předávačky a už si sjednávají smlouvy o budoucích smlouvách se zájemci ze zahraničí. Česká republika tak bude rozprodána definitívně anavždy, už nikdy nebude obnovena a zanikne, stejně jako celý národ bude poněmčen a rozpuštěn. Ty jsi opravdu jen "Hloupý Honza" !!!
          • Ty jsi nějak informovaný, soudruhu. To vám říkali na stranické schůzi?
  • Kritizoval také podklady, které vláda využila ke stanovení rozsahu církevních restitucí. Řadu z původních dokumentů prý odnesla povodeň v roce 2002. Vláda Zaorálkovu argumentaci odmítá.
    I ty přírodní živly jsou proti daň. poplatníkům, jinak by povodeň odnesla s dokumenty i flanďáky, třeba do horoucích pekel.
  • Následně si církve budou stěžovat, že je nechce nikdo vyhulit, tak budeme nuceni vládou každému z fláterníků pápnout nástroj a fronta bude jak na výstavu korunovačních klenotů.
  • ČSSD (asi) správně tuší, že ÚS prohlásí restitice za oprávněné. Soudci ÚS přece dostali předdem přidáno na platech... Otázkou bude, jestli Evropský soud tu stížnost přijme abude ochoten ji řešit. A možná po změn vlády za rok moíhou pak zase soudci o část platu přijít, kdo ví ??? ÚSřece bebí vláda a parlament dohromady, on je schopen vydat si usnesení že mají nárok na 10 miálionů měsíčně a všichni to budou respektovat ??? Jo , v Rusku takový soud rozehnali...
  • Se všemi těmi dobráky co mají jasno prostě sepsat závaznou smlouvu, že když tomu nebude tak jak říkají, přijdou o všechno. Prostě ať dají kůži na buben....
  • Církev je veš, která se veze v kožichu přirozené lidské komunitní morálky a prohlašuje se demagogicky za jediného jejího garanta. Církve jsou jen oblbovači tupých zbídačených davů. Vždycky se jim dařilo tam, kde je chudoba a zoufalství a vždycky kolaborovaly s vládnoucí elitou. Jde jim jako vždy v historii zase jen o majetek, kterého se dokradly zastrašováním, podvody u smrtelného lože, pokryteckými odpustky, upalováním "čarodějnic", "nevěřících" a kolaborací s okupanty po Bílé hoře atd. Stovky let katolická církev dusila svobodné myšlení, až jí nakonec zasadilo úder osvícenectví a zrod demokracií. Jenže ji nedobili, demokracie se mění ve feudální státy ovládané zase ejen hrstkou šlechty a proto církev zase novodobí šlechtici potřebují a proto ji tak podporují. Je to vyzkoušený princip , jak zmáknout tupé ovce. Teď se tahle černá sv--i-i--ně zvedá a je ještě rafinovanější nabírá moc - viz Polsko, USA, Slovensko,africké země, Jižní Amerika. Povstaňme už konečně proti této zkorumpované mafiokratické vládě, která je spřežená s touhle jednoznačně nejhorší zločineckou organizací světa, římskokatolickou církví, a jedná proti vůli a zájmům lidu této země a vyžeňme papežence tak jako to udělali husité před skoro sedmi sty lety! Nic proti víře, ale zneužívání tendence nečemu věřit je podlost nejhoršího druhu.
    • Jirka Praha! Jsi bolševický agent typu Klaus a vychcaná fašistoidka paní Lívie, dcera
      slovenského fašistického agenta tajné Tisovy agentury, po válce spolupracovníka StB!
      Ne všichni Češi jsou tak naivní, aby věřili, že paní Lívie nevěděla, čím se její tatíček,
      likvidátor 50 tisíc slovenských Židů za války živil. A taková stvůra by měla zastupovat
      tuto zemi na Slovensku?
      Jak dlouho si z nás bude sedmý komunistický prezident dělat z nás šoufky? Znamená to snad, že si pan levicový Zeman myslí, že byl "zvolen" všelidovým hlasováním na Hrad?
      Omyl! Byl to podvod!Z knížete si bude dělat volat jak dlouho? Pět let? Aby vydržel...
    • Kdyby církev dusila svobodné myšlení, pak by ji komunisté neměli v tak zuřivé nenávisti. Oni snad svobodné myšlení rozvíjeli? Tak proč komunistické lágry nucených prací, PTP, stranická školení? To by v ní mohli mít maximálně spojence.Kdo zotročil tento národ a v roce 1968 na svůj vlastní národ přivolal "bratrská vojska"? Taky církev? Proč byl vyhnán do Říma kardinál Josef Beran? A po pádu té rudé zrůdy mohlo být hlasitě řečeno, že právě on byl jedním z největších vlastenců a mravních a čistých lidí! Co víte o Bílé Hoře, ale ne ze zdrojů VUMLu? Já bych jen chtěl vidět, kdyby se kolo dějin pootočilo tam, kam nechceš, zda by ses pod tyto svá splašky podepsal a podíval se třeba do televizní kamery. Máme zkušenosti z let 1968 a 1989. To tedy byli hrdinové ! A kolo dějin se točí, ale zdaleka ne podle naší fantazie, přání a představ.
      • Pane Jane, Vy jste to pěkně "vyargumentoval"! Všechno motáte dohromady. Nehažte všechny do jednoho pytle. Chcete říci, že všichni komunisté pozvali Rusáky? Pokud vím, tak to byli hlavně ti přivandrovalí zo Slovenska Biljak, Indra, Husak..
      • Ještě nám tvrď, že ty jsi chodil na stranická školení KSČ ??? Takže jsi také byl horlivým komunistou, že ??? No, když ti to sypalo, třeba půjdeš i s ďáblem, takových tu je ...
    • Rád bych věděl, kterému degenere se tento příspěvek může nelíbit, vždyť co slovo, to perla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit