Přejít na výpis diskuzí
Sociolog: ODS by měla být Zemanovi vděčná, že oslabil Kalouska
3.7.2013 | red
50 příspěvků
-
Zatím Zeman boří, uvidíme,k jestli také dokáže stavět.
-
-
boří? Vždyť ten už tady toho s Klausem zbořil. Ale chápu, vše zapomenuto *3*
-
Zeman především otvírá prostor, dává možnosti. Vyšetřit zlodějny legálním způsobem. Dřív nic nešlo, všechny lumpárny měly politické pokrytí. Policie a zástupci zřejmě svázaný ruce. Napiš sem,co Zeman zbořil a zbořeno být nemělo, to by mě opravdu zajímalo. *3*
-
-
Zeman nic neotvírá, ten může otevřít tak nanejvýš flašku hruškovice. Policie ty kmotrovské lumpárny na nejvyšších místech vyšetřuje nejméně dva roky a to bylo v době, kdy Zeman chlastal na Vysočině. Je pravda, že byla snaha svázat ruce policii a státním zástupcům, proto byl loni z hodiny na hodinu vyhozen ministr Pospíšil ve snaze zabránit jmenování Bradáčové. A to udělal Nečas s Pružinskim. A stejně to Nečasovi nepomohlo, nakonec zavřeli jeho konkubínu a on přišel o koryto. A na to nemá Zeman žádný vliv.
-
-
Takže když Zeman prohlásil, "se mnou přijde zákon", a 3 měsíce na to všechno vypuklo, tak to byla jen náhoda? Náhoda, ve kterou věří jen zaslepený matlák, kterého nikdy nic o jeho bludech nepřesvědčí. Policie kmotrovské lumpárny nevyšetřuje pouhé dva roky tupče. Ale celá desetiletí. To, že výsledky jdou do šuplíků a jsou vytahovány jak se komu hodí je jiná věc. Teď tomu je ale tak, že se Zemanem přichází zákon.
-
-
-
Není co bořit, snad jen zametá všeobecný bordel.
-
-
Na přípravě toho všeobecného bordelu se podílel v Prognostickém ústavu a pak ho společně s Pružinskim a dalšími lumpy zaváděl a udržoval.
-
-
-
Zeman je kamarad Pruzinskeho at jiz z Prognostickeho Ustavu CSAV,nehlede na to,ze Pruzinsky je jeho nadrazeny agent FKS.Tak proto se deje tato zakulisni politika ze strany Milouse Zemanovice-Hruskovice.
A kdyz vytahne ODS tak Pruzinsky bude kandidovat z 1.mista do EP.Ale tam si jej budou hlidat,aby se mu nepovedl naky kousek,jako s rozdelenim Ceskoslovenska. -
-
Nazdar, už ti povolili psát?
-
-
TeBuh.Jakto,ze te osetrovatel v pakarne pustil k pocitaci?
-
-
A teď nám napiš o sobě?
-
-
Duševně chorý a úchylný člověk o sobě nepřemýšlí, natož aby o sobě něco psal.
-
-
Ta hnida, ten živočich je nebezpečný, choromyslný maniak. Naštěstí je nebezpečný jenom sám sobě.
-
-
Jsem byvaly clen NSDAP,KSC,LM pote volic KSC(m)
Kdyz mi doslo,ze jsem k nicemu,tak jsem si na krk nasadil teleci palici-a dal si nick ERA a provokoji slusne lidi na Tiscali.cz -
-
Zloději ve dne v noci chodějí. *11*
-
Kolik ti provokatére za to slintání platí? Patříš nach Bohnitz
-
-
60 minut na hodinu ty proklatej zkundyhnise.Odkud jsi ty zjebe?Vypada top na byvalou cast Nemecka po valce zabranou Polskem.
-
-
Začínáš být zase sprostý, zase ti zakážou přispívat do diskuse na 3 dny!!
-
už se tu zase krade?
-
-
-
-
-