Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi se p o s r a l ? Co to meleš, kdo to bude mluvit? Když se krade tak se mlčí!
  • Sociologu, Ty těm šmejdům ještě radíš jak oblbovat obyčejný lid ? Budeme si Tě muset pamatovat !
  • U Klause si cením toho že nekývá na všechno jako osel, ale dovede se i postavit proti věcem které jsou podle něj špatné, má na to celkem nos.
    • Jsi další oslík, který to Klausovi papá. Těch 70% preferencí je smutných. Vážení podobní ohlédně te se o23 let zpět a zaměřte se na Vašíka Klausovic. Bože co to je za národ ten Čech. Proboha. Otevřte oči. Tomu lumpuvi končí funkční období...
  • demokracie se neosvědčila ani ve starém římě ...jedině monarchie udělá v zemi pořádek značí to :
    šašek - král - kat to funguje *6*
  • Já si dokonce myslím, že nebýt Nečasem preferované části obyvatelstva ( podnikatelé, závislí na státních zakázkách, korupčníci, lichváři )a další zločinci, které Nečasova vláda neřeší a pomáhá jim bohatnout , tak že by ta podpora jeho vlády byla nulová. Za jeho vládu již se staví pouze podvodníci všech kalibrů !!!
  • ...pane Hartl, prezident, narozdil od cteneho dosavadniho vladniho kabinetu, a jest-li bude novy sestaven ze stejnych partaji to bude stejne, je citelny a je jedno jest-li ho ctim, ci ne. V tom s Vami souhlasim, at sevyblejii jak to mysli. Ale hlavne at se vybleji uz pred volbami do parlamentu. Nejde jen o partajni pgramy, Pak je obcane zvoli,ci ne. Treba nas bude mene nasrr*nych.
    Ono jdee jen o koryta a penize plebzu. Ptam se:"Jak to jeste budeme trpet!"
  • Krásný blábol politologú. Politici sbírají hlasy hlavně zjevem přetvářkou a falešnými sliby.
    Zkuste říct že jsme v prd.. bude ještě hůře občané zvolte mě. To se musí nalakovat a dávat prázdný sliby na všechny strany. Lidi jsou většinou hloupí a naivní takže to dodnes funguje.
    Připomínám že nedávno byli u nás nejoblíbenější vychcánek Gross a draze přeplácená nicnedělka Buzková. Byli mladí dalo se na ně koukat pár milých úsměvů a stačilo to.
    Dnes jim lidé nemohou přijít na jméno.
    Každý politik má armádu konzultantů na reklamu a způsob jak se tvářit mluvit dělat gesta.
    Je to předem připravená show se stále stejnými mediálními triky a díky stádnímu neuvažování tyto recepty spolehlivě zabírají dodnes.
  • Ve vykradené zemi, kde je co chvíli obviněn politik (tu ministr, tu náměstek ministra, poslanec či senátor atd. atd.) z korupce, podplácení, tunelování, odklánění, dojení veřejných financí, přichází spasitel Hartl a praví: kmotře premiére, mluv k lidu jasnou řečí a vše se v dobré obrátí. Dobrá rada nad zlato...
    • No a Kolemjdoucí - ono to snad není pravda? Tedy: "Slibujte planě dál, lidé na to stejně zapomenou." Takže pane jdoucí kolem: Jaká je Vaše, generálním "knížecí rada"?

      Nebo není rady a tudíž ani pomoci? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit