Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ááááno - a on snad čekal někdo něco jiného od čoboláckého křiváckého podlého koktavého komoušského konfidenta? On dobře věděl a ví proč zdrhnul ze Slovenska a tady si za koblihu a pár nesmysných populistických žvástů koupil imunitu. Slováci by se s takovým ho...dem tak nemazali jako zde a už by to -pííííp- dávno bručelo.

    Áááááno - to úvodní foto nemá opravdu chybu - jeden komoušský konfidentský rusofilckový zločinec na "vizitaci" u druhého megazlodějského komouše. Nedal bych pověstnou "zlámanou grešli" za to, že mu s "uklizením" syna na Krym odporné uslintané zombí zeMAN prostřednictvím svého guru - Kremelského skřeta putina osobně pomáhalo, minimálně o tom dobře vědělo.

    Ááááno - bude líp - až budou mít ti dva grázlové společnou celu ve Valdicích nebo na Mírově.

  • senil666

    Babiš je zlo. Je smutné, že je premiérem Česko. je to KGBák, zloděj a dotační podvodník. Pryč s ním! Ale Češi se za koblihu a reči typu Čau lidi nechají zmást.

    http://www.epshark.cz/clanek/976/z-burese-babisem-babis-a-bures

  • To je náhodička, zloděj Andrej Babiš KRADE a chovanec z Jakešovy věštírny, servilní soudruh Milošek, lže, podvádí a tak se bojí Putina, že by mu slíbil Českou republiku k večeři.

  • Připomíná to vládu premiéra Mečiara na Slovensku. Syn pilot, majitel Čapího hnízda a nesvéprávný. Musel být proto odvezen na prázdniny. :-)

    • Z tisku:"Následně popisuje, jak byl proti své vůli na Krymu. „Byl jsem na
      Slovensku, pak jsem utekl do Švýcarska. Zbavil jsem se pečovatele,“ čte
      Slonková e-mail o únosu.", je to zajímavý text, ne?

      MZV upozorňuje, že ukrajinská strana povoluje průjezd cizincům mezi
      dočasně okupovaným územím Krymu a zbytkem Ukrajiny přes k tomu zřízená
      kontrolní stanoviště pouze na základě speciálního povolení. Pokud se
      cizinec pokusí projít přes tato kontrolní stanoviště bez zmíněného
      speciálního povolení, vystavuje se riziku trestního i finančního
      postihu. Je striktně zakázáno, aby cizinec na Krym vstoupil jiným
      způsobem než přes výše uvedená kontrolní stanoviště. Zároveň Ruská
      federace, která Krym anektovala, požaduje pro vstup na toto území
      Ukrajiny platné ruské vízum.

      Ověřit pohyb Andreje Babiše mladšího po Krymu by pro odborníka nemělo být těžké. Znamenalo by to také, že dotyčný musel mít z blázince (sorry jako) propustku, aby si obstaral ruské vízum. Ale kdo by se něčím takovým obtěžoval.

  • Já osobně jsem přesvědčený, že Bureš je schopný všeho, dokonce i vraždy vlastního syna. Jeho udavačská a komoušská minulost to jasně dokazuje. Svoje schopnosti už prokázal ještě na Slovensku, kdy rozkradl a za pár šupů pak koupil firmu Petrimex. Ministr slovenské vlády, který navrhl a vedl vyšetřování byl zastřelen přímo na ulici, když házel dopis do schránky. Vrahem byl "bílý kůň" KGB , jakýsi dementní opilec , ukrainské národnosti. Protože se dalo předpokládat, že na Slovensku by jeho potíže neskončily ,emigrovalo toto bahno lidské společnosti, k nám do Čech. Zde se spojil s bývalými kolegy z StB, kteří mimochodem, dnes řídí jeho svěřenecké fondy, a začal  skupovat půdu a různé firmy za pomoci svých mafiánských metod. Dnes jsme v situaci, kdy je naše vlast manipulována směrem na Východ  a to právě za pomoci tohoto zmrda. Je fakt, že kam ruský čert nemůže, nastrčí estébáka. Spolu s tím moulou na Hradě tvoří páteř páté kolony v ČR.
    • "Dnes jsme v situaci, kdy je naše vlast manipulována směrem na Východ."

      To je zajímavá novinka, kde jste ji četl? Nebo to je přímo z vaší hlavy? Potom byste mohl načrtnout vývojový diagram, ať se zasmějí i ostatní.




      • Je vidět, že jsi bolševický trotl, co nestojí ani za odplivnutí.
        • Ejhle, klada řečnickou otázku, nemýlil sem se.

          Děkuji za potvrzení.

          • Když už tak " kladouc " a přeber si to jak chceš . howg
            • "Kdybych já ty uši majouc,

              taky bych tak poslouchajouc.

              Jouc, jouc, jouc,

              jako ten zajouc."

              Ano, tu pohádku znám a nebojím se dodat, že na rozdíl od vás.

              Ovšem filius, filius je maskulinum.



              • Reakce na příspěvek:

                Vážený Filie, neplýtvej energií na prvoka jako je Tomy.

                Ukazuje poměrně dlouho, jaká je jeho mentální úroveň a každý, kdo jí malinko přesáhne (což patrně nebude složité) je hned u něho bolševický trotl. 

  • Vážení, neměli bychom péct zajíce, který ještě běhá po poli. Jsme si jistí, že ten mladý muž je skutečně psychicky zdráv?

    Nedočkavý hlíst Jurečka, jako správný lidovecký zmetek už řve na plný plyn do světa své agresivní požadavky, hystericky svolává mimořádná jednání parlamentu - inu čím na sebe má tenhle "černoprdelnický" nikdo upozornit?

    Pokud je Babiš junior zdráv a potvrdí se něco špatného na jednání kolem něho - potom jsou tu na to lidi, kteří to mají vyšetřit.

    Jurečka není ani žalobce, ani soudce a ani kat - je to jen nikdo.

  • Je až neuvěřitelně groteskní a k velkému smíchu jak se levičáčtí šmudlové snaží krýt toho koblihářského megazlodějského špinavce.

    Jen dál a houšť soudruzi, to nikde jinde ve světě se nedá spatřit aby levičáčtí -píííííp- se pokoušeli takto vehementně obhajovat za koblihu a pár mektavě koktavých nesplnitelných žvástavých slibů multimilonářského gaunera.

    Nebo je vám tak blízký proto že je jenom ze stejné zločinecké smečky - komoušský konfident ????

    Prosím o další chlísty o tom jak je agent STB Bureš - čestný, pravdomluvný, starající se o blaho země, ..... - jsou to neuvěřitelně zábavné kecy k popukání.

  • Tak jsem se dočetl, že švýcarský občan byl českým politikem unesen na
    Krym a čeští novináři ho našli ve Švýcarsku, kde je fpoho, protože bere
    jiné prášky.

    Lidovecký politik chce na podkladě těchto faktů vyvolat hlasování o nedůvěře vládě.

    To je velice slibný začátek.

  • Je fakt že to jsou nové "kvalitní" informace. Ono se stačí podívat kdo je rozsévá. Ten pravý novinový balast. Bude k popukání co nového zase šmudlové od novin pečlivě vykreslí. To zas bude sranda. Těžko těžko někdo tady této nové komedii uvěří.
  • Zajímalo by mne, kolik takových kauz na bývalé politiky se bude v co nejbližší době projednávat? Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit