Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč jste neprotestovali, když Ukrajina nedodržovala Minské dohody????

    • Ty smradlavá ruská onuce, zalez do zemljanky a sklapni tu kolabaratskou držku, chceš viset na kandelábru ? Tak ty svoje slátaniny prezentuj veřejně.

      • A to je přesně tvůj případ, nepřemýšlet a hulákat na ulici!!!  Všem sprostě nadávat a schovávat se za IP  je mi tě líto.  Proč už tě provozovatel nestopnul????

      • Vylez na ulici ruskej ksindle.

        • Že ty jsi byl i na Majdanu???  

    • goyim

      Protože mediální propaganda, tzv. selektivní žurnalistika. Ukazuje se ovečkám jen to, co chtějí, aby viděli. Vše, co jde od USA je automaticky fakt i bez důkazů, vše z Ruska se odlfitruje jako automatická dezinformace.

      Teď už jen zbývá, aby se tady u nás začli lidi perzekuovat za to, že řeknou něco tzv. "pro Ruského.", tak, jak to dělají v té "demokratické" Ukrajině. Otázka času.

      • Ale to už tu přece dávno je. A nejen v oblasti proruských komentářů, ale hlavně komentářů ohledně OPRAVDOVÉ DEMOKRACIE A OTÁZKY MORAVY. Jen se to nedělá tak okatě.....já sám s  tím mám zkušenost už nejméně patnáct let různou formou.....😉

        • goyim

          Tak už je to tady. Zprávce *.cz domény zablokoval 8 webů ve spolupráci s BIS. A plánuje se nová legislativa.

          Tzv. Patriotický Akt po Česku. Tak se rozlučme s demokracií.

          • Víte lidičky, může mít na různé události různé pohledy a je to i dobře, ale neměli bychom si nechat brát svobodu poslechnout si i názor někoho jiného než toho, který zastává principy totalitního režimu. Je úsměvné jak podporovatelé tohoto zákazu ostatní nazývají bolševiky atd., ale sami jsou ideální ovce pro totalitní režim, který uznává jen jeden názor a potlačuje silou názory druhých.

  • KIMCID

    Teda tam je nával

    • Proč používat nástroje právního státu, když je možnost přes neziskovky vytvožit tzv. ten správný názor pomocí ulice a pak prosadit to co je požadováno samozvanou elitou. Tak se dělá demokracie.  Doufám , že teď si US rozmyslí kde bude dělat tu svou štvavou politiku. Byla jen otázka času kdy se to pohnojí.

      • KIMCID

        Jen by mě zajímalo co ty protesty na náměstí a před ambasádou přinesou Ukrajině?

        • Dnes musíš být vidět, jinak jako by jsi nebyl. Čekal bych od odpovědných státníků jednání u kulatého stolu všech co se do toho namočili, to by bylo státotvorné. Ale to není v plánu. Plán byl vtáhnout rusa do války a ekonomicky ho znemožnit. To je ten kapitalistický busines ala NATO.

          • KIMCID

            Těm lidem nedochází že UA je obětovaná

            • mun.go

              ...  mluvčí čínského ministerstva zahraničí Chua Čchun-jing  vyzvala „všechny strany ke zdrženlivosti, aby se situace nevymkla kontrole“, ale omezovala se na novinářskou charakteristiku ruských akcí. "To je možná rozdíl mezi Čínou a vámi ze Západu. Nebudeme spěchat k závěru," řekla. "Pokud jde o definici invaze, myslím, že bychom se měli vrátit k tomu, jak pohlížet na současnou situaci na Ukrajině. Ukrajinská otázka má další velmi komplikované historické pozadí, které pokračovalo až do současnosti. Nemusí to být to, co všichni chtějí vidět."  - (Google překlad ze zprávy Reuters)

              Chinese foreign ministry spokeswoman Hua Chunying called on "all sides to exercise restraint to prevent the situation from getting out of control," but bridled at journalists' characterisation of Russia's actions. "This is perhaps a difference between China and you Westerners. We won't go rushing to a conclusion," she said. "Regarding the definition of an invasion, I think we should go back to how to view the current situation in Ukraine. The Ukrainian issue has other very complicated historical background that has continued to today. It may not be what everyone wants to see."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit