Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jsem již jednou psala...

    Tyto své názory může říkat jiným babam u kafíčka, ale ne žákům při vyučování...

  • Soudružka učitelka zjevně s nostalgií stále vzpomíná na staré rudé časy.

  • státní zástupce Richard Petrásek nesouhlasí. Navrhoval, aby soud Bednářové uložil osmiměsíční podmínku a také pětiletý zákaz pedagogické, výchovné či jiné práce s dětmi. Učitelčiny výroky nelze podle žalobce obhájit svobodou projevu, protože porušují zákon. Soudkyně také podle něj ani napodruhé nezohlednila, že žena tvrzení pronesla před žáky v postavení učitelky.

    Ať žije KSČ

    • A co kdyby Petrásek navrhl paní učitelku odeslat do gulagu na převýchovu? 
      Doba jiná, manýry stejné. 

      • Možná by stačilo poslat ji k MUDr. Chocholouškovi na léčení.

  • Paní učitelko.Upřimně se Vám drží palce. Každý zdejší občan přeci pozná že tam ve věci  nešlo o "popírání válečných zločinů". Prostě to byl řízený výklad z jiné strany. Václav Klaus není mým oblíbencem. Ale pokud i on definoval tam to bojování jako "falešnou válku" tak to prostě sedí! Je to válčení kterému se dalo zabránit.Kdyby v čele země stál politik. Ne komediant z divadla. Pokud existují zřetelné důkazy že Kyjev provokoval, nebral ohledy na varování a výzvy - tak mu Rus přišel vyprášit kožich. Po jeho zkušenostech a obrovských obětech z předcházejících válek - nechtěl být obklíčen základnami NATO. Jen tak. Pro nic za nic.

    • Rodrigo nelze napsat výstižněji! Perfektní text.

    • Oni jí retardi v talárech stejně uštvou.
      Copak je to myslitelné, aby učitel myslel vlastní hlavou? Učitel musí být hlásnou troubou režimu!
      Nepřipomíná vám to něco? něco z minulosti? 

      • Ale proč se někde nenapíše celá realita? 

        Za celým incidentem stojí rodinka Kroupova, Do tamní školy chodívá do ředitelny vysedávat tata jednoho ze statečných žáků. Kroupa. Ano syn disidenta Daniela Kroupy. A celou věc vzal za správný politický konec další člen rodiny - Janek Kroupa. Ano ten novinový šmudla který byl vyhozen snad ze všech redakcí světa. A to vždy po čase.Než se začne stavět na zadní a dělat potíže. Takže tito nahodili udičku ...... a státní správa se chytila. Pěkné je že nyní se mrskají jak kapříci v podběráku. V tomto případě si soud zachoval svoji tvář. Ale zatím. Tradičně:  seznam.cz stojí za většinou zdejších všiváren.

        • Geny se prostě dědí. Co naplat? Jednou bonzák, vždycky bonzák. 

  • KIMCID

    A co by jí tak jako mohli dokázat?

  • mun.go

    "Podle obžaloby se ve třídě osmáků snažila ospravedlnit válečné zločiny proti míru tak, že ze strany Rusů jde o omluvitelný způsob řešení situace. Žákům tvrdila, že v Kyjevě se nic neděje. Když namítali, že ve zprávách České televize viděli hořící město, řekla jim, že veřejnoprávní televize je zaujatá. Uváděla také, že ukrajinské nacistické skupiny na Donbase od roku 2014 systematicky likvidovaly Rusy včetně dětí například tím, že je upalovaly a stahovaly zaživa z kůže." 

    A teď tohle - to bylo omluvitelné?:

    V roce 2003 sdělil George W. Bush Saddámu Husajnovi ultimátum, aby do 48 hodin opustil území Iráku. Pokud tak učiní, k žádné invazi ze strany Spojených států nedojde. Irácký diktátor neuposlechl, a tak začala druhá válka v zálivu, která se stala dalším velkým válečným neúspěchem, jehož důsledky jsou znát dodnes. 

    Válka postavená na lži

    O krutosti Saddáma Husajna by mohl pochybovat jen opravdový šílenec, ale postavit důvody invaze na nejasných a nakonec nepravdivých informacích je dodnes jen těžko pochopitelným politickým rozhodnutím. Spolu se Spojenými státy se akce účastnilo dalších 40 zemí, ale 98 procent z 300 tisíc vojáků tvořili převážně Američané a Britové.  Načali tak jednu z nelichotivých kapitol moderních dějin, která stála životy tisíce nevinných obětí. O pravé podstatě útoku se dodnes vedou spory a vzniklo bezpočet konspiračních teorií. Válka je totiž pro mnohé lukrativní business a ropná pole na území Iráku se prostě hodí. Lepší než se dohadovat s diktátorem je ovládnout jeho území. Slova o osvobození Iráku za účelem k demokratické nápravě, zní jako naivní píseň na dobrou noc. Z počátku však ukolébavka fungovala, ale s přibývajícím počtem mrtvých amerických vojáků se čím dál častěji ozývaly otázky: Proč vlastně? 

    Žádné zbraně, o kterých tak suverénně hovořil Colin Powell, se nenašly. Napojení Saddáma Husajna na Al-Káidu se neprokázalo. Postupně se na veřejnost dostávaly skandály o brutálním mučení nevinných Iráčanů a bombardování velkých měst nesla neuvěřitelné počty civilních obětí. Amerika plakala pro padlé vlastence, ale kdo pláče za zbytečně mrtvé děti v Iráku? 

    • Jen bych dodal:

      "Jenže i tradiční spojenci Američanů, jako Francie a Německo, odmítli poslat vojáky do války bez zvláštní rezoluce Rady bezpečnosti OSN, a ta neměla šanci na schválení. Američané se rozhodli jednat i bez ní a brzy ráno 20. března 2003 iráckého času oznámil americký prezident Bush zahájení vojenských akcí proti Iráku."

  • Ale on se najde nějaký zaprodaný pohůnek v taláru, který jí potrestá.
    Nevím, jestli podobnost s komunismem je jen čistě náhodná. Za názor před soud!

  • " Někteří žáci učitelce oponovali a její výklad si nahráli."

    Děti dobře vědí, že vše je jinak. Říkali to na ČT!

  • A nebylo by lepší odvolat Petráska

    • janhrom

      Důvod?

  • Mravní ohrožování mládeže a chronické  lhaní je českou veřejností a v českém právu vnímáno jako pozitivní vlastnost, se kterou to v minlosti dotáhli někteří soudně uznaní lháři, až na prezidenta nebo premiéra.

    Proč by nemohla lhát, mravně škodit nebo třeba  krást nějaká úča.


    • Ona si bestie jedna proruská dovolila říct vlastní názor! Kdo to kdy viděl?!

    • janhrom

      Tak si to zrekapitulujeme.My nejsme ve válce,nikomu zatim zadné válečné zločiny nebyly prokázány. Takže zač někoho soudit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit