Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "„Musíme souhlasit s obžalovanými v tom, že názor na to, kdo může za katyňský masakr, se historicky opravdu vyvíjel. Od devadesátých let do současné doby je už ale výklad historicky ustálený"

    Z toho lze tedy vyvodit, že vás názor musí vždy vycházet z historicky ustáleného názoru?

    Jinak řečeno, pokud bude "historicky ustáleno", že Jan Žizka byl hrdina, tak nesmíte mít názor, že byl lapka a násilník? Hmmm.....

  • Když člověk sleduje, co takový Novotný vykládá o celých skupinách lidí, uráží je, lidem vyhrožuje i likvidací a nic se neděje, policie ani justice nekoná, tak se musí nad tím pozastavit. Čím to, že řeporyjský vepř může všechno a nic se mu nestane? Je to snad tím, že to není Čech, ale žid (ostatně se on tím ani netají). Kdo je vlastně u moci v českém státě, když nad řeporyjským vepřem drží ochrannou ruku a Čechy zavírá už i za vyjádřený názor, i přes to, že na to má každý právo dané ústavou? Lidi přemýšlejte.  

  • A někdo bude popírat, že u nás neprobíhají politické procesy?
    Nesouhlasím s prohlášením pana Sklály, ale abychom soudně trestali osoby za jejich názory? To je problém na diskusi, historickou disputaci, a ne pro soud. 

    Ani zvířecí nenávist ke komunistům neospravedlňuje takové zhovadilosti.



  • Makak

    ON nic nepopíral vy libtardi, jen jasně doložil že to byla práce německých sviní...

  • Snažil jsem si zjistit, co vlastně ten komouš hlásal. No upřímně velmi, ale velmi nerad a upřímně i sám překvapen musím napsat. "Vážení přátelé, vítejte v padesátých."

  • Na místě popravy se našly německé nábojnice. Je doloženo, že nějaký plukovník Wehrmachtu dával přítomným vojákům podepsat, že popravy udělali Rusové. Když soud rozhodoval o tom, kdo byli popravčí, soudci byli předpojatí a proto vůbec nevzali jako důkaz celou knihu popisující popravy a okolnosti kolem. To jsou fakta. Nejde ani tak o svobodu názorů, i když dnešní ideologické brýle a poslušná lžimédia jsou svinstvo na entou, jelimane.

    S nositeli názorů z opačného politického a intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější vybrat předsedu vlády juvelijního.

  • goyim

    Neskutečná fraška. Kdo tohle blíže sledoval ví, že je to celé vylhaný proces. Skála nikde nic nepopíral. Jen polemizoval o tom, jestli v těch maskarech nemohli mít prsty Němci. Naprosto očividný politický proces a ukázka jakým směrem se udává tento prohnilý, Ukrajinizovaný stát vedený latentními fašounky. Tady je krásně vidět, jak se dá zneužívat těchto idiotských zákonů o popírání něčeho. Proto takové zákony např. v USA neexistují, protože tam moc dobře chápou, že co je dnes popření, může být zítra pravda a stát si jednoduše nemůže legislativně určovat, co je jediná správná historie. Tam se totiž drží nějakých principů, zatímco v této poturčenecké kolonii nikoliv. Tady jsme papežtějsí než papež a nechápeme, o čem je svoboda. Tady je (post-totalitní) mentalita, že můžeš říkat jen něco, co se líbí, co je v rámci tolerance, což je naprostý opak principu svobody názoru. Naopak se chrání ten názor, kterým opovrhuješ, jinak bys logicky nic chránit Ústavou nepotřeboval. Protože i Stalin byl pro svobodu slova, kromě názorů, které se mu nelíbily, že ano? Jak řekl pan kapacita N. Chomsky, Evropani mají silně pokřivený pohled na to, co je svoboda názoru.

  • Nezapomeňte kdo nás první po Mnichovu napadl!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit