Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle uz je fakt moc... Je mi z toho zle, takhle se nechova zadny stat na svete. Bourime se, ze u arabu se trestaji zlociny jak ve stredoveku, takze u nas, protoze jsme desne moderni a 'inteligentni' budeme zlocince chranit a trestat kazdeho, kdo jim skrivi vlasek.
    Chybi mi informace jak dopadli ti hajzlici, zrejme zadny trest, jen prezident jim dal metal a odskodnili je. *8*
    • Příteli je to k blití...
      Ale na druhou stranu se něco musí stát. Jen doufám, že se toho nedožiji a ani mé děti...
  • Jo skupina mladých lidí...kradla....hm přesně. Když něco provedou ti paraziti černí, jsou to mladí lidé. V opačném případě jsou to příznivci krajní pravice, neonacistá. Jen tak dál milá media...brzo to přijde. A pak se nestačíte divit. Je mi upřímně nesmírně líto toho majitele sběrny... *10*
  • Ta slepá už asi nebude nikdy krást, tak to byl vlastně záslužný čin, společensky prospěšný! Netrestat, chválit!
  • Typ pro zloděje okrádejte soudce nic se Vám nestane , živnostníci brání svou rodinu jejich stravu a poctivě pracují a platí daně je logické že se budou vždy bránit
  • Souhlas, rozhodování, zda byl u loupeže a nechtěl krást, je k ničemu (viz dívka). Stačí dokázat, že tam byl (tady možná problém, jestli v odjíždějícím voze byli zloději...). Každý by si měl být vědom důsledků. Samozřejmě, střílet se na potkání asi není to nejlepší řešení, ale chránit gaunery také ne.
  • Bohužel musíme se chránit sami. Policie je vcelku k ničemu, ta nám nepomůže. Kdyby se toto stalo v USA a majitel sběrny všechny zloděje postřílel, zřejmě by se mu nic nestalo, protože tam je majetek nedotknutelný. To jen tady v tom našem bordelu je za darebáka poškozený. Naše zákony a vůbec soudnictví je kapitala sama pro sebe.
  • Vrchní soud tímto podpořil všechny zloděje. Nepřímo řekl, že v ČR je beztrestné vloupání na cizí pozemek a zlodějna. Stanu se zlodějem, ten je u nás chráněný už od postů vládních až po posledního zlodějíčka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit