Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti co za to mohou, hážou to na 19-ti letého kluka, kterého si našli jako "obětního beránka".
    Na videu co běželo dnes v TV, je jasně vidět, že tam zóny nijak nebyly vyznačeny, např. páskami nebo jinak. Každý mohl přijít volně po boční silnici až k trati.
    Ten kluk je vlastně 5. obětí toho neštěstí! Zkazí mu život! Ale závodník a hlavní pořadatelé se z toho "vylžou" a všechno "hodí" na něj. *6* *7* *8*
    A to měl jako ty co tam přišli mlátit, aby šli pryč.????? *16* *16* *16*
    Jenže oni jsou mrtví, tak mu už nedosvědčej, že je třeba slovně odháněl. *13* *10* *11*
  • Pořád se nikde nemůžu dočíst, kolik vlastně tento řidič nadýchal.
  • Když se někdo vymlátí v autě, tak za to může a neomlouvá ho to, že závodil. A jestli u toho ještě někoho zabije, tak by měl sedět. Nezvládl vozidlo, hazardoval - vždyť vletěl až do plotku - kdyby stál někdo tam u vlastní zahrady, tak ho taky zabije - policajti by se měli dívat, kam až vylítnul a podle toho obviňovat. A když se tedy chtějí tihle benzínoví sportovci srovnávat s ostatními sportovci tak se jich přeptejme, kolik toho mají natrénováno? Kde se vůbec trénuje na srovnatelný závod?
    A k "Smrti kapitalismu" jednu poznámku - takhle se blblo a otravovalo už za komoušů - pokud si pamatuju, tak Svazarm tyhle závody taky tuze rád pořádal.
  • Jestli je to sport, toť otázka. Spíš bych to nazval podívanou, tyjátrem pro jedince s nižším intelektem. Ale to je věc názoru. Té "smrti kapitalismus" bych rád připomněl nebo sdělil, že takovéto závody se pořádaly i za komunismu. Ve městě se vymezil okruh, uzavřely se ulice a v neděli odpoledne se tam řítili šílenci na motorkách nebo v autech a závodili kdo se dřív zabije. Ale i to byla jejich věc. Kdo na to čumí by si ovšem měl uvědomit, že řidič nemusí zcela zvládnout stroj a zvláště v zatáčce může skončit mimo dráhu.
  • Co zabilo...AUTO,kdo ho řídil...nevyježděný právník který si koupil licenci....,
    • Dopadne to, jak jsem čekal- sednout si půjde mladý kluk, který tam měl za pětikilo odhánět čumily. Není to však řešení, teď ty holky zabili u jejich baráku, příště oddělají někoho na vlastním dvorku nebo dokonce v obýváku u televize. K odpovědnosti by měli být pohnáni ti, co trať vybrali a rovněž ti, co dovolili, aby si dneska každý zbohatlík mohl pořídit silný auťák, koupit licenci (nikoliv vyjezdit) a místo střílet kamzíky vyrazit o víkendu na závodní trať "sbírat zkušenosti" (sic!).
  • Marnotratná, zcela bez užitku a navíc velmi nebezpečná "zábava" zhýralých kapitalistických synků, lov na lidi, tolerovaný nejen zákony této země, ale mnohdy i stejnými stupidy jako zmínění synkové, kteří se na tuhle zabijáckou zběsilost chodí dívat ke trati, navíc mnohdy S DĚTMI. A výsledek? Jen v tomto případě 4 mrtví mladí lidé. Dokud obyčejným lidem nedojde, že se musí tato zběsilá "zábava" nenažraných a bezohledných kapitalistů navždy zakázat, nebude lépe.
    • A jen k doplnění.Jedná se opět o překroucené právo,předem upravené i pro vinníky vraždy.
    • To píše někdo, kdo nemá o tomto sportu ani potuchy. Pravda je ale, že traťový komisař je dnes u rally jen fackovací panák - má spoustu povinností, ale vůbec žádné pravomoci. Navíc, veškerou kázeň kolem trati hrubě narušují hlavně novináři a tzv. celebrity od sponzorů, kteří si myslí, že si mohou vlézt kam oni chtějí a není s nimi možné ani diskutovat (dokonce to traťový komisař ani nesmí). To se pak zvrtne a stejně se chovají i normální diváci. Škoda, tento sport byl u nás oblíbený, i když vždy velmi nebezpečný. Přece jen ale dřívější systém postupu mezi nejlepší (a tím i možnost výběru soutěžního vozu) eliminoval spoustu možných problémů. Dnes stačí mít prachy a prachy a prachy a je vše.
      • Pro mě je to čtyřnásobná vražda z nedbalosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit