Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na našich školách se při testování rovněž podvádí. Žáci mohou opisovat a učitelé taky žákúm poradí. Ředitelé totiž mají zájem, aby právě jejich škola v celkovém hodnocení dopadla dobře.
    Navíc testy nevypovídají nic o tom, jak žáci zvládají učivo. Např. v matematice nestačí posuzovat pouze výsledek, důležitější je postup, který ukáže, jak dalece žák danému problému rozumí.
  • Ve svém okolí mám tento příklad.R.1970-vyučen,dělník,nic nestudoval.R.1972 maturita-předseda OV SSM.R.1974 titul JUDr.(z Prahy)-člen UV SSM,později tajemník OV KSČ.Tak nechte těch blábolů.
  • začalo to se zabíjením indiánů a "zbohatnutí" okrádáním půdy a zlata,a v tom pokračují dodnes.Přečtěte si knihu "MOLOCH",kde je popsaná skutečná Amerika ZLA. *11*
  • Nepamatuji si, že by před rokem 1989 někdo dělal ve školství podvody. Nebylo to třeba, a lidé měli jiné důležitější úkoly. Nyní, když je ve společnosti po vzoru neomylných USA pěstován pouze kult peněz, nelze ani nic jiného čekat. Motorem kapitalismu je závist. Jeden závidí druhému, že má víc a je schopen pro finance udělat cokoliv. Zradit v práci kamaráda, podvádět, odklánět, podvodně privatizovat, lobovat a co já vím co ještě. Zrůdný a nelidský kapitalismus, který je nejhorším společenským zřízením (žáden jiný režim netuneluje a nerozkrádá sebe sama...) v dějinách lidstva musí být odstraněn. Vždyť i ten monarcha se choval ke svému majetku lépe, než naši divocí privatizátoří a odkláněči všeho druhu...
    • Malá oprava - motorem kapitalismu je především ZISK a tomu je podřízeno všechno, především morálka. Proto kapitalismus zkrachuje.
    • Pamatuji doby za komunismu, kdy tzv. "dělnické kádry" mohly za půl roku "vystudovat" střední školu a udělat maturitu, A vybraní soudruzi mohli při zaměstnání "vystudovat" ve zkráceném cyklu VŠ.
      Jinak ovšem
      Kapitalismus = komunismus v modrém,
      kapitalista = komunista pod modrým, popř. oranžovým hadrem.

      USA je svobodná demokratická země. Termín "kapitalismus" pochází z dávno překonané marx-leninské ideologie z 19. století a neodpovídá dnešní skutečnosti.
      • Musím souhlasit a to byla také funkce některých z prognosťáku.Takže žádná změna jen nyní k horšímu.Dřív se musel alespoň zúčastnit.Dnes pošle peníze na konto dotyčnému.
      • Pokud si takovou volovinu pamatuješ,tak si tou rychloškolou musel projít.Protože tohle nebylo,a pokud byly podvody,tak jen v rámci "vyvolených",ke kterým si asi patřil.Rozhodně podvody,zlodějiny,korupce neexistovala v takové míře jak dnes,protože soudruzi se báli sami sebe.Dnešní politická havěť nemá zábrany v ničem,to je holý fakt Kapitálu.Není zrůdnější režim,než tento.
      • Nepřeháněj "AVARE". I ti komunističtí prominenti si museli odkroutit stejná léta studia, jako ostatní studenti. Pro studenty, kteří studovali při zaměstnání opravdu bylo studium kratší, ale to je i dnes. USA už dávno není demokratickou zemí a jedinou skutečně demokratickou zemí na světě je zatím ještě Švýcarsko.
  • My známky nepotřebujeme. Nám stačí diplom. Viďte Bendo, Řápková, Verešová atd.
    • Ale, ale, že by se poučili v Plzni?
      • Já si myslím,že naopak.Největší říše zla byla vždy USA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit