Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co dělá vláda ODS,09,VV a jak lidem bere naději žít tak za to může jenom a jenom nás diktátor
    hlava státu KLAUS. Tady ten hajzl co s nima je, co pro lid nic neudělál a ničí náš stát.
    LIDI TOTO JE NA VÁLKU. ZBROJTESE. JE ČAS ZVRHNOUT VLÁDU I ZE STÁTNIM ŠAŠKEM.
  • Kalousek a spol. vyhrocuje situaci.Stávka je už dlouho ohlášena,jenom to vláda asi zatím nezaregistrovala.Snad si nemyslí, že to odbory vzdají. Vždytˇtahle zkorumpovaná vláda nemá žádnou podporu veřejnosti.
    • Jane, ještě ve čtvrtek večer jsem sledoval na ČT 24 rozhovor s nějakým soudruhem z odborů a ten tvrdil, že ještě není přesně rozhodnuto o termínu stávky. Naopak, u mně tato vláda velice získala, že se obrátila na soud.
      • Najednou je jim soud dobrý, Klaus přece soudy neuznává. Je vidět, že pražský soud je koupen zlodějskou ODS!!!!! *11*
      • Ano členy této a minulých vlád by měly odsouditt NEZÁVISLÉ soudy za zpronevěření svěřených prostředků.
    • Kalousek je jen ubohe zbabělé zlodějské brejlaté lejno, odpad z porodnice. Uranový důl by mu seděl
  • Prase bez páteře jen oddaluje nevyhnutelné. Chce to je zavřít a chtít škodu po nich, to je absurdita to svět neviděl. Prase zlodějský křičí chytte zloděje. To je demokracie jak prase Generální stávku a zavřít hranice!!!!!!
  • Takže rubikon byl překročen, ale vládními zloději v čele s Kalouskem a Nečasem a celou bandou zkorumpovaných stran ODS ,ODS a VV. Zbývá jediné, vyhlásit generální stávku až do úplné demise
    zlodějů celé té vládní vystrašené sebranky a vyjít do ulic a smést je do propasti dějin. Zloději vládní sebranky zvané trojkolky odstupte než Vás smete ulice. Tohle si nedovolila ani totalitní moc v čele s Jakešem a jinými soudruhy.
  • Se nedivte Važení, vláda zastupuje zahraniční kapitál, tomu jde o zisky a né o lidi, zahraniční kapitál vykazuje tady miliardové zisky, které odvádí do zahraničí na západ od našich hranic a tam tyto zisky taky zdaňuje a ročně je to až 500 miliard korun a banky odvedou do zahraničí víc než 80 miliard korun, ale na druhou stranu dluh státu neustále narůsta a pan minist financí Kalousek nám pořad při každé příležitosti zdůrazňuje, že jsme to nehorázně "prožrali" , přitom výše zmíněné zahraniční firmy vysávají tuto zemi a nepodílejí se na financování infrastruktůry a financování nákladů spojených s chodem státu, jenom, jak již zmíněno, vysávají tuto zemi do "morku kosti". V případě, že jim neco nevýjde okamžitě podávají na český stát arbitráž a v 99% tuto arbitráž vyhrávají protože všechny arbitráže se odehrávají u nich a od roku 1989 Česká republika na arbitrážích zaplatila jeden celý státní rozpočet. V případě, že vladě se podaří prosadit vyvedení peněz z důchodévého účtu na tzv. druhý pilíř a vzniknou tady penzijní fondy v majetku zahraničních bank, což lze předpokládat a následující vláda by chtěla toto změnít, okamžitě tyto fondy dají ČR k arbitráži za neochránění jejich investice a tuto arbitráž zakonitě, jako všechny velké a rozhodující arbitráže, prohrajeme a budeme platit a platit. Za co asi dostal pan ministr financí Kalousek ocenění nejlepšího ministra financí na SVĚTĚ , "Lidi bděte" vlastně pardón: " lidi přemýšlejte....."
  • Logika říká toto:
    Stávka by se mněla odložit, aby nevznikly pochybnosti o její legálnosti. Mněla by se změnit na časově
    neomezenou. Cílem stávky by mněla být demise vlády a vypsání nových voleb. Dokud vláda nepodá
    demisi, mněla by stávka trvat.

    Logické je v příštích volit KSČM, je to jediná strana která neměla velké korupční skandály. Navíc, lidé
    kteří jdou do politiky aby si nahrabali peníze a dostali se ke korytům, logicky půjdou do jiné strany.
    Tato strana je po 20ti letech očištěna od zlodějů a kariéristů.

    Žijte dlouho a blaze!
    • A je jasno s kým máme tu čest,že?Milý pane,tak tuhle stranu fakt volit nebudeme.Ušetřte si námahu. *3*
      • Já ji volit budu
        • Já ji volím pořád, akorát mi tam vadí ten krypl dolejš, toho by měli pověsit *12*
      • zajímavé ale je, že podporujete strany, které do politiky rovněž tahají bolševické, totalitní metody... Takže myslím, že vy byste komouše klidně volit mohli, kdybyste nebyli jako ideologičtí fanatici na druhé straně barikády...
    • KSČM neměla velké korupční skandály, protože nebyla u lizu, ale v parlamentu dva komouši dokázali, že jsou rovněž šikovnými zloději. Nyní je ale třeba volit mnohem menší zlo než totalitní lůzu pod Nečasem a KLOUSKEM - TEDY čssd.
  • Doporučuji Hedvice, Petrovi a spol. přečíst si loňský článek na Modré Frontě Dnes. Doufám, že ho totalitní vládě, která chce měnit z Ústavy dané právo na stávku Modrá Fronta Dnes připomene. http://ekonomika.idnes.cz/pravnici-stavka-v-doprave-je-legalni-a-nemusi-se-hlasit-tri-dny-predem-12q-/ekonomika.aspx?c=A100303_114309_ekonomika_fih
  • Nedoporučuji stavku , ale vidle a tu bandu vyházet oknama ven .
  • V tomto případě bych vyhlásil 3 dni před stávku generální a neomezenou a trval bych na odstoupení a soudním potrestání všech zločinců ve vládách od roku 1990
  • a na rozhodnutí provládního soudu bych vyhlásil občanskou neposlušnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit