Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy jsem opravdu neměl tuhle amatérskou pěnici a opěvovatelku radaru, amatérskou ministryni obrany rád. Byl mi z duše nesympatická svou vlezdo..... ušatým. To je pravda.

    Ale s nikým by se takhle hanebně zacházet nemělo.
    Jestli jí bylo ublíženo, je třeba to, pokud je to možné napravit. A mám dojem, že tomuhle člověku společnost přeci jen dluží. Jestli je to jen o penězích nevím.

    Tahat někoho po soudech, zničit mu profesní kariéru, osobní život, tohle uměli dobře komunisté. Vládnou u nás snad komunisté i dneska? Nevím, nevím. 

    Paní Černochová je jiný případ, je rozdíl mezi radarem a zatahováním státu do války. Ta druhá paní před soud patří a doufám, že se tam ocitne. 

  • Hlupaňa si nedá pokoj.Furt bude prudit. Zatím je ale vzorem! Obrovským vzorem toho jak dopadne každý kdo bude chtít falešně přizbrojovat. Jen se věří, že podobně dopadne i Černochová.Za vtahování republiky do války která se nás netýká. Za rozhazování veřejných penízků za válečné koniny které nepotřebujeme.Ale aby se ona sama zviditelnila, tak je třeba nakupovat zelené hlouposti. A to je to: zejména ty extra předražené poruchové nedodělky.Aby ji v Bruselu nebo Americe kvalitně škrábali za ušima. Jistě podobně kvalitně bude jednou napsán dokument "Jménem republiky".

  • ...zpěvačka a operátorka amerického radaru ... jak směšné .. tu ježibabu měli zavřít na 10 let za přihrávku peněz Kalouskovi a Hávovi ... 900 mil. .. "dobrý oddíl"  ... doufám, že tak dopadne i botulinová královna Černochová, ale myslím tím, že ta to dostane opravdu natvrdo!!!

  • Místo aby byla zavřená tak tahá ze státu peníze.

    A hádejte kdo jí obhajuje?

  • Ona ještě žije ? A nebýt ona primitívek ?

  • Ta ježibaba pořád ještě není v crimu?

  • V naprostém pořádku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit