Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jasně, sdílená přeprava jednotlivců je určitě budoucnost v dopravě. A někdo zapomněl, na to, že existuje třeba mezinárodní přeprava a paletová přeprava. Čili každý den vyrazí statisíce kamionů a dodávek, které prostě nenasdílíte. Uber jako takový je asi fajn věc, mám zkušenost vždycky někde v Praze v jednu ráno a za mě pohoda. :) 

  • Pánové,vždytˇ tyto úvahy jsem teprve v plenkách!Až to přijde my budeme mít vousy až po zem!Vše,co se píše není 100%.V klidu a v pohodě!Situace na bojišti se mění každou minutu!A kdo ví,co bude za rok,za 10 let!Všeci se chtějí nějak zviditelnit,tak jim to dopřejte,né!!!!😈

  • Kdo to opravdu někam dotáhl, ten za volant nesedne.

    Auto má, a to nějakou pořádnou limuzínu, a k ní řidiče - nohsleda, který ho kdykoli a kamkoli doveze a odveze.
  • Jen do chvíle, kdy se dvě robotická auta srazí a budou z toho velké následky (např. na životech) . V tu chvíli vyvstane potřeba přítomnosti obsluhy robotických aut, aby bylo koho zavřít.
  • Uber vydělává na tom, že umožňuje podnikat jako ,,taxikář" lidem, kteří taxíkáři nejsou ! Ve všech zemích v kterých Uber působí, není stát se ,,taxíkářem" bez splnění nejrůznějších podmínek a investic možné. Pokud si zřídíte firmu na obcházení podmínek ( vlastně na překračování zákona ), získáte výhodu na které se dá vydělat. V zemích kde je právo (dodržování zákona) vymahatelné, je Uber zakázán. Už jen za to, že se Uber brání kontrole magistrátu ,,fígly" s blokováním ,,karet", by všude jinde, jeho místní ,,šéfy", okamžitě sebrali ! Jsou jen dvě možnosti jak věc čestně vyřešit : změnit zákon ( tzn. taxíkář je ten, kdo ruce má ) nebo potrestat jeho porušování.
  • Až se masově rozšíří ta robotická auta, tak budeme jako národ v řiti.

    Třetina lidí tu dělá řidiče, další třetina skladníky a teprve ten zbytek, po odečtení všech parazitů, něco umí...
  • Tento bordel podvodný podnik může fugovat zase jen v bordelu v USA. U nás to fungovat nemůže, protože lidi u nás nejsou blbí američani. Možná mladí na to skočí, ti jsou blbí dost ale až časem prokouknou, tak si spočítají (ti řidiči) kolik vlastně prodělávají a že vydělává pouze podvodný Uber.
  • uber je vychcana spolecnost jak mraky jen totalni naivka ci ukrajinec s falesnejma dokladama muzou jezdit pro uber protoze za vse ruci ridic! veskera rizika nese ridic! uber si veme celych 25% jen za to ze ridice spoji se zakaznikem ale veskere naklady plati ridic takze po doecteni amortizace auta pohonych hmot mu zbude sotva par korun a to z cele te castky kterou vyinkasuje jeste musi zaplatit vsechny dane a poplatky beda jak na to zapomene nebo to neudela financak si zjisti komu co kolik Uber poslal ten totiz s urady velice rad spolupracuje nechce si je pohnevat protoze k jeho zakazani by mohlo dojit velmi lehce. Proste veskere naklady arizika nese ridic a bez platne taxi licence mu hrozi dost vysoke pokuty Uber to NERESI Uber ZADNOU TAXISLUZBU NEPROVOZUJE on si ztrhne provizi za ZPROZTRETKOVANI a jemu jedno jestli ridic nejakou ZAKONEM VYZADOVANOU licenci ma nebo NE pripadne problemy bude resit ridic SAM pred urednikama je to TAXI a kdyz bude mit ridic smulu a jednoho dne si ho zavola urednik na kotrolu taxi bude mit smulu a tucnou pokutu!!!
  • No řekl bych spíš než na bublinu to ukazuje nesmyslnost peněz nekrytych zlatem. Banky vytváří prachy tím že si je pujcite a krejou je tím že si půjčí od centrální banky. vždyť banky si principielne půjčují i na mzdy svých zamestanancu.

    Je tak jednoduchý vyrobit peníze ze cokoliv virtuálního a trendy může mít astronomicky vysokou cenu, zcela odtrzenou od reality , tedy pokud tu cenu prepocitate na realne komodity.

    Chyba byla zrušit zlatý standard, bitcoin je sice taky fenomén, ale na rozdíl od peněz , nemůže jeho množství neomezené růst a proto roste astronomicky zase jeho hodnota vyjádřená penězi ;)
  • to je hrozně vymyšlený čláenk vycucaný z prstu :D
    uber je nafouknutá společnost něco asi jako bitcoint. uber má všehovšudy základ pár tisíc dolarů /euro. tyhlety placené reklamy o tom že mají miliony jsou trik jak získat sponzory či někoho kdo si koupí jejich akcie...či vlastnictví :D
    typický rotschieldovský trik :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit