Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, doufejme, že Majdanské to stihne dříve,
  • Autor toho článku vychází z názorů Institutu Václava Klause!
  • Sniper, putinovský nedonošený skřete!
  • Prase vychované v komunismu!
  • Neměj péči, Škrholo!
  • Ano, hňupe! Nepotrestaní komunisti! Měli viset, jako v Budapešti v říjnu 1956!
    Není však však všem dům konec! Kikina může být potrestán i v devadesáti letech,
    jako nacističtí zločinci v Německu!
  • Tak to se na pracovištích FSB nejspíš hodně zapotili, než tohle sesmolili.
  • nevěděla že je Vám nesympatická, jinak by tam určitě nešla.
  • jaroslav.landa.73
    Další relikt Sametu!
  • Mně je Baudyšová protivná jako činže.Co vůbec do politiky chodila
  • ... ty jsi pecka ze švestky, kterou je potřeba hodně daleko odplivnout, blbečku :)))
  • mellys
    tady zbytečně házíš ...perly sviním, většina jich nepřečte ani Tvé 3 řádky...
    nejlepší volba je na to jít s kalachem... *16*
  • mellys
    to je teda pecka...nadržuje matkám...ted nás to zašoustání může přijít ...pěkně draho
    ale zase bych se přimlouval o to, aby nám napíchly do ptáka čip, tak půjde lehce prokázat u soudu, že ...nebyl zastrčen ve vagíně nějaké Zuzany, nýbrž byl zastrčen... v prdeli Vaška ...teda pokud nebude předsedkyní soudu opět nějaká Zuzana...
  • Čipy jsou pomocníkem i obrovským problémem, jako většina vynálezů. Mohou pomoci i ublížit, je třeba obezřetnosti s jejich zacházením. Pokud vám dítě zmizí a není k nalezení, pak se rodiče uchýlí v zoufalství i k tomuto kroku třeba s dalším potomkem. Babo raď. , doslova Sofiina volba.
  • Baudyšová se pohybuje se svojí agendou na velice tenkém ledě a mnohdy rozhodnout co je lepší zda varianta a či b je obtížné a i někdy nemožné. Navíc strany a hnutí potřebují obsadit posty lidmi a těch se jim nedostává, naše politická scéna trpí dlouhodobě anorexií co se týče osobností s velkým O, proto se mnohdy strany a hnutí chovají jako smrt , berou vše nebo téměř vše a je jen na voličích, aby nebyli líní a k volbám šli, kroužkovali a ty co nechtějí tvrdě vykroužkovali z kandidátek a nebo křížkovali napříč politickým spektrem jako v komunálních volbách. Jiná možnost není a pak švýcarský systém přímé demokracie pomocí referend, který je dlouhodobě odzkoušený.
  • do dalších voleb očipovat žlutým plastem do ucha *5* *5* *5*
  • Proč tohle nevyšlo pár dní PŘED senátními volbami? Takhle je to k ničemu, i když je to asi pěkná (nebo spíš postarší už dávno ne pěkná) potvora!!!
  • Jenom aby nám ještě neotěhotněla s Babišem, jak uhodl její horoskopič !!!

    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. K tomu mají celé záložní útvary speciálních a dlouhodobě tajně školených agentských "tržních odborníků a manažerů" (Bureš). Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy, případně Novými Číňany.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na „standardně Klauzemanovsky“ získaných hlasech pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • clovek si rika co je vic sovinisticke, jeji udajne nazory nebo tento clanek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit