Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení včera mi bylo z tiscali.cz zabráněno psát z mé ip adresy na 1den a to prý z důvodů nevhodných textů,jiní tu píší a vyhrožují vulgárními slovy a já píšu pravdu ohledně fašistické ukrajiny a našich kolaborantů politiků a zřejmě je pravda nebezpečnější než lži a sprostosti jiných individuí.
    Přesto si myslím,že je to hlavně z důvodu,když jsem sdělil,že místní blb pracující pro tiscali.cz hledá naše ip adresy na jiných servrech.
    Takže bravo tiscali.cz za vaše bolševické praktiky!!!
  • Janukovyčovi ještě budou stavět pomníky!!
  • Můžu být hladem ale musím být svobodný, svoboda je nade vše, a tu nyní máme!
    • Dobrej fór!
  • ICC je prvním trvalým mezinárodním soudem, který má právo stíhat pachatele genocid, zločinů proti lidskosti a válečných zločinů po celém světě, a to od 1. července 2002,

    Pravomoci haagského tribunálu dosud stále neuznává několik desítek zemí, mezi nimi Spojené státy, Izrael, Rusko nebo Čína. Například Washington se obává, že by soud mohl stíhat některé příslušníky amerických vojenských misí v zahraničí.

    a to jsem chtěl vznést dotaz kdy budou stíháni prezidenti USA za zločiny proti lidskosti (když už chtějí stíhat Janukovyče a stíhali a soudili Miloševiče), a jen trochu níže se dočtu že USA plnou h..ubu demokratických ž..vástu tento tribunál neuznávají právě z obavy ze stíhání svých občanů (vojáků) za vykonaná zvěrstva
    • Jasná ukázka jak funguje demokracie, svoboda a lidská práva v reálu. Kecy pro ovčánky celého světa. Všichni jsou si rovni, ale někteří jsou zatraceně rovnější a nepostižitelní, až přijde den , kdy naštvaní ovčané se změní v občany a vezmou spravedlnost do svých rukou, protože blbci, co vládnou , jsou z historie nepoučitelní a nechají to dojít až do toho bodu x. .
  • Já se domnívám, že každý je vinen tou největší mírou, kdo do vlastních lidí nechá střílet ať jsou jakékoliv víry a vyznání. A Janukovyč to prokazatelně udělal, protože lze dost pochybovat o tom, aby si takový akt, jako je zabíjení, mohl "vymyslet" jenom nějaký důstojník v armádě. Je jenom dobře, že se tím mezinárodní soudnictví bude zabývat. Pravda by se měla dokázat, aby smrt tamních lidi nebyla naprosto zbytečná.
    • Nevěřím. Ne že by Janukovyč byl takový lidumil, ale proto, že měl nakradené obrovské peníze a ty měl v zahraničí v zahraničních bankách , proto si toto dovolit nemohl, i kdyby chtěl ,protože věděl, že by o svoje zahraniční konta přišel, proto strachy o prachy ani nepodepsal zásah armádou. a nakonec díky své po-ranosti o ně stejně přišel. Udělali to jiní.
  • A kdy začnou vyšetřovat české úředníky,kteří stáli za teroristickým činem roku,při kterém se sám zabil a přitom zabil několik sousedů údajný "pomatenec a šílenec" z Frenštátu p/Rad.
    *16*
  • Haagský soud bez nadsázky snese srovnání se stalinistickými tribunály.
    http://solidarita-kosovo.info/protestovali-jsme-proti-haagskemu-tribunalu-2/
  • Janukovyče ještě budou jednou velebit, a to už brzy.
  • 100 mrtvých demonstrantů , z toho přes 50 policistů..... Pan novinář je asi šulina!
    • Dokonce na you tube bylo video, kde nesli policistu s uříznutou hlavou jako ve středověku . Asi to udělal a nařídil Janukovyč a proto nová fašistická vláda zastřelila svého kolegu, který jim tolik na majdanu se svými fašisty-banderovci pomáhal do dnešních křesel a ke korytům - Muzyčka. Ten už nepromluví, jak to bylo a kdo střílel. Tak se to dělá vážení, demokraticky, svobodně a hlavně lidsko-právně. - made in USA - CIA.
  • To není pro puťku moc příjemné. Vidí, co ho čeká *1*
    • Puťku nic nečeká, za to se dočkají jiní. Každý chvilku tahá pilku. Rusko je nyní na řadě, tečko-transformovaná na Kateřinu. Srbsko není Rusko a Janukovyč je v Rusku. On nedal příkaz střílet, a za ty zlodějiny to čeká všechny i ty co si tam sedli ke korýtkům dnes a čeká to i na naše gigazloděje. Ta doba přijde a nebude to zase tak dlouho trvat.
      • Karlíku, zdá se, že jsi vědma, když tak najisto víš, že Janukovyč je naprosto bez viny a čistý jako lílie *1* *1*
        • Já jsem nenapsal, že je Jakunovyč čistý jako lilie, ale prachy u něho byly na prvním místě, kradl jako straka a jeho konta v zahraničí byla tím, co ho zničilo. Protože o ně nechtěl přijít a tak ani nepodepsal rozkaz , aby zasáhla armáda. Prostě ty prachy byly pro něho tou brzdou a nakonec paradoxně o ně přišel stejně - dzixy. Udělal to proto někdo jiný on raději utekl, aby nemusel něco rozhodnout. Vždyť tam ty policisté stály jako tvrdé y a nechali po sobě házet molotovovy koktejly jako o závod. Jen se podívej na you tube, jak tam nesou policistu na nosítkách s uříznutou hlavou jak ve středověku. A poslechni si rozhovor estonského ministra s EU ministryní ..
      • Už se dočkali tzv. pozorovatelé z OBSE ve špionážním rouchu, vč. jednoho Čecha - zrádného lampasáka.
        Dočká se Jaroš, Parubyj, Jaceňuk, Turčynov, Kličko, už opravdu, ale opravdu brzy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit