Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je zase slátanina. Češi, kteří jezdí běžně do Itálie už 27 let jsou najednou vůči nějakému Italovi xenofobní?
    Byli by fanoušci nespokojeni s trenérem jakékoliv národnosti, kdyby Sparta vyhrávala?
    Byli by fanoušci spokojeni s trenérem jakékoliv národnosti (včetně české), kdyby Sparta prohrávala?
    Jestli někdo trpí xenofobií, tak je to právě autor článku.
  • sparta je vecna.nezalezi na trenerovi ale na hracich.hraci za nic nestoji musi vic bojovat.zadny trener nic nenadela kdyz hraci nehrajou.
  • Autor si pravdepodobne nevzal predepsana psychofarmaka:

    1) Par tupych famousku nosi rakev, protoze na zacatku sezony hrala Sparta pod psa. Nicmene to se zretelne lepsi zapas od zapasu. Vetsina fandu uz stoji za trenerem.

    2) Ano, Sparta nakoupila spoustu hracu, napr. leve kridlo Ben Chaima, nebo prave kridlo Biabianyho, oba s obrovskym naskokem nejlepsi ofenzivni hrace v lize. A to je vpravo jeste nemene dobry Plavcic.

    3) Kdokoliv videl letos hrat Rosickeho, tak mu je nad slunce jasne, kdo je nejlepsi cesky aktivni fotbalista soucasnosti. On je nekde uplne jinde.

    4) Financil fair play - autor si pravdepodobne nevsiml, ze Sparta za posledni dobu utrzila za hrace pul miliardy. A dalo by se s uspechem predpokladat, ze dalsi podobna nakupni horecka nehrozi. Ano, uvedomuji si, ze platy novych hracu jsou, na ceske pomery, enormni.
    • Článek není o redaktorovi, ale o trenérovi v moci bafuňářů. Rosťa je je už roky mimo hru jako statista, bohužel. Ta zranění ho suspendovala do role statisty. Tak to je. Role Česka postupuje paušálně. Pětníková výprodej.
  • zdenek.lachman
    Hlavně že fotbalu rozumí kdejaký zkorumpovaný novinář řízený Bruselem. V Boleslavi haní trenéra ale to není xenofobie protože trenér je české příslušnosti. Běžte do hajzlu Vy Bruselští patolízalové. Chce se mi z Vás zvracet šmejdi.
  • Jirka152
    Koukám že tady může psát články kdejakej i d i o t.
  • Svatá prostoto...Bych nevěřil co všechno se namíchat do jednoho článku. Trošku mi to připomíná pejska a kočičku co vařili dort..samej nesmysl a bylo z toho akorát bolení bříška, v tomto případě hlavy. Nezlobte se na mě, ale tohle je opravdu zoufalej článek
  • To je zase blbost.Ultras jsou sice xenofobní, ale ne ortodoxně xenofobní.Myslím, že ve Spartě už běhalo spousty ne zrovna bílejch maníků a ještě jim tleskali(samozřejmě pokud byly výsledky).Tohle je spíš záležitost údajně snového týmu, ale podprůměrných výsledku.
    Obecně nechápu velebení velkoklubů ala Madrid nebo Barcelona, pokud nehrají se srovnatelným soupeřem není při výhře podle mě důvod k jásotu- mělo by to být automatické.
    Za ty prachy zkrátka musí být koncert.Oslavovat, že jsem s Ferrari převálcoval Trabant je směšné.
    A Rosický nehrál za Arsenal, tak nevím proč by to mělo být ve Spartě jiné.Rosa je fotbalový pan Lorenc - von teda do míče nekopne, ale už ....
    Homolka by byl smutnej: zkrátka Sparta teďka nemá mančaft, co by rozkopal Real Madrid- no prostě všecko. *5*
  • Takovou razantní změnu kádru si dovolí Ital na Spartě, na výspě fotbalové blamáže ?? Však ze všech jmen tam zůstal v základu jen Lafata. Vše ostatní nákup trenéra a bafuňářů Sparty podle připraveného scénáře. To není Real nebo Barka. Zde se plácáme v českém marazmu na všech frontách.
  • co to je sparta ?? nechybí tam K na koci ??
    • Nevíš co je Sparta? Přece b******* parta.
  • Pěkně... Že se Přes dvacet dospělých se honí za míčem chápu. Přeci jenom jim to vynáší dost na krásný živobytí... Ale že se na to chodí někdo koukat? To není o nějakým xenofobovani.

    To nošení rakvi extrém není... Já měl vždycky zato že fotbal je spíš záminka k tomu se ožrat a řvát, případně ničit něco kolem no a když se člověk ožere tak hold ho občas napadne dobře vtip, které chápe jako vtip jen ožralej...
    Fotbal je Prostě o tom vyřadit na nějaký neškodný blbosti a proč ne při pohledu na pár chlapů Honicích se za mičem, pořád lepší než tenis kde si jen procvičit krčni páteř a bojíte se i zakaslat.

    Pro autora... Fotbal je zábava, ano když tým vyhrává dá se víc řvát na jiném tým nebo na jiné fanoušky... Ale i když vyhráváš co je ti to platný když ti nadávají do fanouška makaronů nebo zmrzlináře? ....
    Slyšíš Sparta a hnedka si chystáš drobný na pravou italskou :D
    • Co je fotbalovy klub doopravdy? Urcite to nejsou hraci, trener a dalsi lidi okolo. Ti jsou tam hlavne kvuli penezum a proto dochazi k fanouskovskym paradoxum kdy nenavideny hrac je po prestupu z jineho tymu najednou bohem a opacne. Rika se, ze fotbal je zabava slaboduchych a zapravdu tomu dava krome vyse uvedeneho prispevku i fakt, ze fanousci fandi svemu klubu, coz je v podstate pouze hromada penez od sponzora/u. Klub nema ani vlastni odchovane hrace - ma ty na ktere mu staci rozpocet. Klub vlastni pouze logo a jinak nic. Pokud by sponzori odesli, tak nezbude nic - hraci odejdou a i provoz stadionu neco stoji, takze zbude pouze nazev a logo. Vubec mi neni jasne, proc a komu nebo cemu vlastne fotbalovi fanousci fandi. Fotbal je hlavne kseft o penezich a profituje na mnozstvi uzitecnych idiotu, kteri tam tim ci onim zpusobem ty penize prinaseji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit