Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisty nikdo nezakáže, vláda se akorát ztrapní a z těch komunistických hajzlíků udělá hrdiny. Co si od toho doprdele slibují?
  • Je zarážející že vi co jste provedli udajnou revoluci neustále vyvoláváte napětí. To co národ za padesát let nahospodařil jste za 20 let rozkradli . Ted svádíte vše na duchodce a komunisty .Nebíd minulého režimu tak bi jste museli makat neměli bi jste čas vyvolávat neustálou nenávist. Pokud vím nechá se to kvalifikovat jako tresný čin.Navrhuji podat k mezinárodnímu soudu trestní oznámení na vládu a všecny co je podporují.Jestli je ideologie KSČM závadná tak jak to je stou pravicovou .Sloužila-lítomu nejhoršímu zlu jaké bilo- je pácháno na lidstvu.Vi bi jste měli stát před soudem .Jako pravice jste podporovali nejen Hitlera církev v jejich zločineh.Chtěl bich se dožít okamžiku vašeho soudu.
  • Divné.Komunisti před 20ti lety vám vadí.Ti co vás denně okrádají vám nevadí? Těžko se vyznat v myšlenkových pochodech opožděných.
  • Rudou mafii je treba konecne zlikvidovat, i kdyby to bylo treba 100 let po jejim padu! Je ostudne, ze rudi zlocinci maji pravo ovlivnovat chod nasi spolecnosti. Sami zavinili hlubokou devastaci vsech oblasti zivota, stazili CSR o 40 pricek na svetovem zebricku ke dnu a jeste maji tu drzost se verejne ukazovat obcanum! Bez jejich zlocinne hruzovlady by dodnes nase vlast patrila ke svetove spicce! *9*
    • Tu hrůzovládu a devastaci bych dnes bral všemi deseti. Hůře, než se mám teď s touto zločineckou vládou a zločinným režimem, už se mít nebudu.
    • dej si na hlavu mokrej hadr a až bude u Vás v ústavu vizita požádej pana primáře o léky na mozkový průjem, kterým evidentně trpíš, musí se to léčit aby Ti to nezůstalo.No nic, hlavně , že máš pravidelnou stolici a chutná Ti jíst, no a na vycházku pod dozorem na ústavní zahradu Tě snad taky občas pustí.
  • Budeme řešit komunisty a zatím potichu se zprivatizují nemocnice, státní lesy, rozprodá půda a Šumava,Krkonoše, budou v majetku několika bohatých rodin, coby honitba.Jak budou "inkvizitoři" řešit výměnu stran, kdy opustili KSČ a vstoupili do některé z pravicových stran a budou odvádět těm postiženým chudákům co stáli, mrzli před Tuzexem část svého důchodu, Už tento způsob nškdo zavedl nebo budeme světová rarita ??? Co se "Štětinou., který byl také ve straně" ???Rovněž Dyba, Dlouhý, Kočárnik atd.Jooo, to bude fuška !!! *1* *1* *1*
    • V Oranzove mafii jsou 2/3 clenu, kteri si zaspini ruce s rudou mafii. Je to daleko nejvic ze vsech stran (krome KSCM).
  • Již se zase blíží politické procesy a občané budou sedět za svoje politické názory. Krvežíznivé šelmy si na Vás již brousí zuby.
  • Budeme řešit komunisty a zatím potichu se zprivatizují nemocnice, státní lesy, rozprodá půda a Šumava,Krkonoše, budou v majetku několika bohatých rodin, coby honitba.Jak budou "inkvizitoři" řešit výměnu stran, kdy opustili KSČ a vstoupili do některé z pravicových stran a budou odvádět těm postiženým chudákům co stáli, mrzli před Tuzexem část svého důchodu, Už tento způsob nškdo zavedl nebo budeme světová rarita ??? Co se "Štětinou., který byl také ve straně" ???Rovněž Dyba, Dlouhý, Kočárnik atd.Jooo, to bude fuška !!!
    • V Oranzove mafii jsou 2/3 clenu, kteri si zaspini ruce s rudou mafii. Je to daleko nejvic ze vsech stran: KSCM: 95%, CSSD: 66%, ODS: 6,5% atd....
      • Nepiš,když spíš...Jen mi je líto,že máš i oranžové sny,když tak tu oranžovou nenávidíš.Přeji ti modré sny a modré z nebe. *4*
  • To jest dokonána Havlova nejabsurdnější hra-estébák a prominentní svazák navrhuje zrušení strany jejíž byl součástí...Bohužel v momentě,kdy naivně odpoutává pozornost od aktuálních problémů a asi i svého krátkého kabaretního působení v politice...
  • V Turecku udělali podobnou akci a zaplatili turekým komunistům na příkaz soudu EU jen 3 miliony €. Těším se jak exekutor navštíví vládní činitele, když vláda nema žádné volné peníze.
  • John ? to je ten správnej komik, hlavně že se odvádí pozornost od zásadních problémů, nestačí už svalování vin na předešlé vlády a hledání fiktivních viníků, chacha
    Už brzy s takovým přístupem nebudeme patřit ani mezi rozvojové země.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit