Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm, tak to tedy bude squadra ... :-)
  • Doufal jsem, že se republika již zbavila Špidly chudého na duchu, poté co dostal trafiku v EU. Bohužel jsem se mýlil, vrátil se. Jedině blbost je tu věčná. Nejenže vládu bude řídit hošík, který nikdy reálně nepracoval, ale k sobě si vybere až na výjimky poslušné pitomce? Pánbůh nás ochraňuj...
  • Ta Joudová nevím, ale Špidla když se usměje, vypadá jako pacient léčebny pro mentálně postižené, skoro mongoloidní typ. Asi jako opilí Belgičani nebo Holanďani - no hůř. To je ten pravý reprezentant.
  • Hrobař ČSSD Špidla opět na scéně ! Ten mohl prosadit v menšinové vládě vše z volebního programu (s podporou komunistů) Tu jeho koalici s US DEU a všechny ty svinstva (např. zákoník práce) následně přijatá, nelze nikdy zapomenout ! Jen tak dál ČSSD ! Jděte k čertu !
    • Něco v tomto smyslu jsem chtěl také napsat, dík za ušetřenou práci.
  • že tomu Špidlovi neni stydno v Europarlamentu mněl 500000 měsíčně a ted se vtam zase rve jdi do duchodu ty politicky blbečku to je hhhnnnuuusss *16* *16* *16*
  • To dohadování o korýtka už je nudné a dlouhé. S tímhle šnečím tempem tu nová vláda
    bude ustavena tak v roce 2017. Funkce se zdvojují protože není dost
    korýtek pro straníky. Když ANO chtělo min. zahraničí tak ČSSD začla prosazovat
    pro Zaorálka funkci vicepremiéra pro EU. *1* *1*
  • Pan Špidla je povoláním archeolog!Od té doby, co se dostal do politiky se stal univerzálním odborníkem na všechno počínaje sociální problematikou a konče životním prostředím.On je totiž takovým typickým brontosaurem sociální demokracie, a protože stále někam leze a snaží se uplatňovat svoje ego je občas z lítosti svých spolustraníků obdarován nějakou funkcí.Ale už i vedení sociální demokracie si dává pozor , aby to nebyla funkce, kde se dá udělat velká škoda.Na to je totiž Špidla největší odborník.Tak mu ucmrndli životní prostředí, protože tam už se nedá od dob Bursíka zkazit nic.Takže on o tom bude alespoň žvanit!
  • Je to marný, je to marný, je to marný.
  • Vláda se sice rýsuje,ale vypadá to však na vládu stejných,nebo větších,darebáků,jací zde už vládnou čtyřiadvacet roků a dotlačili tuto zemi na pokraj státního bankrotu.
  • Pro Jan Hus.Ty jsi vlastizrádný blb.Pokud nějaká země zabere naše území,tak právě Češi budou tím,co jim zde bude nejvíce vadit.Už nebožtík Hitler zvažoval přesunutí Čechů na Sibiř.Ale dnes je Rusko veliká velmoc,tak uvedené padá.Nejzchůdnější cesta je ta,že až si naši věřitelé budou Česko parcelovat,tak Sudety ,za naše dluhy,obsadí Němci.Ostatek ůzemí,za naše dluhy skoupí Židé.Aby si zde vybudovali nový stát Izrael ,v mnohem výhodnějším životním prostoru a hlavně daleko od Arabů.Čechy by pak přesunuli do Izraele,k vybití Arabům.Tak by se zase toto území vrátilo Arabům.
    • Připojení k Rakousku by nebyl špatný nápad , má to ale háček . Rakousko by bylo určitě proti . To tak uvázat si na krk hordu Čechů . Vzpomeňte na nápisy na rakouských obchodech " Češi nekraďte " .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit