Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je to video? Kam jste ho schovali, čerchmanti?
  • Já myslím,že škodil i v Bruselu.Je to klasickej úřednickej budižkničemu a už stál nás danový poplatníky dost peněz.Co vím,tak naposledy vymyslel podporu fotovoltanikám a pak ho uklidili do Bruselu,aby vymýšlel ty jeho kraviny tam a nebyl na očích.
    • Proti zdravému rozumu je dnes třeba bojovat všemi dostupnými prostředky. Už jen ta "krásná" fotka. Pak stačí pár nemyslících tvorů jako feri nebo karel a tuneláři si mohou mýt ruce. Chlapci, chlapci, jak jste mladí, tak jste blbí. *12*
  • Souhlasím, ... měl zůstat v Bruselu, tam nic nedělal a aspoň nic nepokazil.., copak ČSSD je už na tom tak špatně, že musí vytahovat kostlivce ze skříně ??
  • Tak, banda grázlů,která zde dnes vládne,a političtí povaleči typu Špidli,by měli napřed zaplatit jimi nasekané dluhy a potom teprve dělat nějakou důchodovou reformu.Pokud jedeme úspěšně ke státnímu bankrotu,je nějaké dělání důchodové reformy,je jenom lumpáctvím mocných,jak z mladé generace tahat finanční prostředky,aby mohli političtí šíbři provozovat nadále zlodějské řemeslo,tak úspěšně,jako to dělali posledních dvacet let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit