Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Musí to rychle voběhnout než natáhne brka nebo zapomene jestli je chlapeček nebo holčička a taky kde bydlí!

  •  Putin a Si Ťin-pching jsou nadějí pro všechny lidi dobré vůle

  • Nejen Biden, ale i Merkelová jsou nadějí pro obyčejné lidi:

    "Obyvatelia dediny na Sibíri prosia o asfaltovú cestu. Nie Putina, ale Merkelovú"

    https://spravy.rtvs.sk/2021/06/obyvatelia-dediny-na-sibiri-prosia-o-asfaltovu-cestu-nie-putina-ale-merkelovu/?fbclid=IwAR2loWXx9VttRVmWqRTNxQjDSr1XHFUIjBnK2RX5AMjciuTauM0Gyj9wBvo

    😇🙂

    • gaheris

      Jde o to, že ježibaba Merkelová se může odvolat na tu zimu a tu zkušenost od Stalingradu! Stejně je to fake zpráva, tam ani nebudou vědět, že nějaký strašidlo jménem Merkelová existuje!

  • Pan Biden přijel jako host a je slušnost ho vyslechnout.

    "Škodlivé aktivity?" Vypadá to, jako by měl tenhle pán patent na morálku a na rozum. Má?

    Ale jak jsem řekl, je to host. 

  • josef.chmela

    Bidet se přiletěl podívat na své poskoky a podřízené. Největší terorista světa určitě dává rozumy jak dál pokračovat v terorizování celého světa a jak dát lekci Rusku a Číně. Ale na to nemá koule.

    • gaheris

      Ledaže mu to napsali aby věděl o čem to vlastně bude, jinak by taky mohl mluvit z cesty jako už předvedl. Hlavně aby zase sebou nepraštil na schodech u letadla!

  • „Neusilujeme o konflikt s Ruskem. Chceme stabilní a předvídatelný vztah, ale sdělil jsem to jasně. Spojené státy zareagují rázně a smysluplně, pokud se ruská vláda zapojí do škodlivých aktivit,“ uvedl prezident Biden

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Chceme aby Rusko stabilně a předvídatelně "svobodně zvolilo prezidenta" námi doporučeného, jako u nás zvolili mne, aby nám v rámci bezpečnosti, míru a světového odzbrojení odevzdalo všechny své zbraně, práva k vodním a nerostným zdrojům a vyhovělo všem našim územním požadavkům. A tehdy velkomyslně a shovívavě "přátelským" pohledem shlédneme na Rusko, jako se feudál dívá na nevolníka a milostivě prohlásíme že v Rusku "je demokracie".....😉

  • TheGGG

    tato senilní loutka radikální levice je všem jen pro smích... hlavně ať zas neudělá celé USA ostudu.

  • Protektor přijel navštívit své kolonie a připomenout jim kdo je tu pánem. Nejvíc vyhrožovat bude jistě Německu, které si drze dovolilo spolupracovat s Ruskem a společně s ním stavět a provozovat Nord stream.  

    • Myslí si pisatel, že i nás navštíví protektor z Kremlu v rámci cesty po bývalých koloniích?

      Jinak nebylo to ono snad obráceně: nepocházejí předci obyvatel USA z velké části z GB?

      • vanhorne

        "že i nás navštíví protektor z Kremlu"

        Takovych lidicek je dost, kteri se kazdy vecer modli aby prijel co nejdriv,  potesil jejich srdicka a podekoval jim za to, jak se v jeho zajmu cini.😉

      • mun.go

        No - jsou tu ještě nějací indiánští míšenci ...  

        Ostatně otcové poutníci by bez pomoci Indiánů zahynuli hlady.

      • KIMCID

        Pisatel žije na rozdíl od tebe ty vemeno v 21. století

        • Na toho vypatlaného čouráka občana nemá smysl vůbec reagovat. Tak vypatlaný to může být fakt jenom někdo přímo z redakce. Není to samotný Jégl.

  • Spojené státy zareagují rázně a smysluplně, pokud se ruská vláda zapojí do škodlivých aktivit,“ škodlivé aktivity můžeme mít jenom  my, světový četníci.Uvedl prezident Biden při projevu na základně Mildenhall.

    • vanhorne

      Ty proruska trubko asi pocitas s tim, that not everybody reads English on this discussion, eh? Proto tady troubis proruske lzi a zvasty.  Biden:"And only after these meetings with our closest democratic partners to develop a common agenda and renewed purpose, I’ll travel to Geneva to sit down with a man I’ve spent time with before: President Vladimir Putin."  "We’re not seeking conflict with Russia. We want a stable, predictable relationship. Our two nations share incredible responsibilities, and among them ensuring strategic stability and upholding arms control agreements. I take that responsibility seriously."

      "But I’ve been clear: The United States will respond in a robust and meaningful way when the Russian government engages in harmful activities".

       Kde mas ty "škodlivé aktivity můžeme mít jenom  my, světový četníci.", ty jeden overactive putinovsky chudacku?  In English by to vypadalo podle Ceskeho prekladace asi tak:'Harmful activities can have only we world's policemen'.I slovosled by byl spatny a stejne by to byla blbost protoze activity neni nic co muzes strcit do kapsy! Vis ty vubec co znamena slovicko "activities"? To ti v zadne knajpe do pullitru nenatoci.🤣

      • vanhorne Vem si prášky, tvůj Chocholoušek

      • mun.go

        Jinak řečeno: Co jsou ty "harmful activities" / škodlivé činnosti, to si určíme sami. A odpovíme na ně silným a výrazným způsobem /  in a robust and meaningful way. Viz Karel Čapek - Bajky a podpovídky ( po smrti autora vydaná knížka bajek a aforismů, jejichž ústředním motivem je obrana demokracie před nebezpečím války - tehdy přepadení Habeše, občanská válka ve Španělsku, Mnichovské události ... ) 

        Národ: Národ jsou jenom ti, kdo bojují pod naším komandem.

        Nóta: Na důkaz naší mírumilovnosti projevujeme ochotu k tomu, aby se nám nepřítel vzdal na milost a nemilost.

        Důkaz: Na důkaz našeho úsilí, abychom se dohodli se sousedním státem, zahájili jsme bombardování jeho otevřených měst.

        Zpráva: Nepřítel se pokusil zákeřně střílet na naše letadla, pokojně svrhující pumy na jeho město.

         

        • josef.chmela

          Přesně. Jakoby už tenkrát Čapek věděl co přináší světu americká demokracie. Hitler nebo americký terorista, to vyjde nastejno.

    • KIMCID

      No to se  Biden pokakne až se RF zbaví dolaru

  • KIMCID

    Do konce měsíce než jim začnou finanční starosti :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit