Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • humanitární pomoc, ale de facto to zaplatí Čína, respektive činští pracující, jelikož v SSA je cca 60 miliónů nezaměstnaných, hlavně černochů a Hispánců!
  • Je to tak trochu fraška. Nejdříve podporujeme bojovníky proti legální syrské vládě, ti když nám nesplnili, co jsme od nich očekávali a ještě nám ,,za odměnu" vraždí naše lidi, tak zase podpoříme ten režim, který jsme nepodporovali.
  • Dyt nemají ani na fusky a dluh přes TRILION dollars !!!!!!!!! *1* *1* *1*
  • 3 roky provádí a financují USSá - Bilderberg válku v Sýrii pomocí ISIS , ISIL, AL-Kajdy, prostě mudžahedýni všeho druhu. A takto Amíci tisíce mil od svých hranic rozprasili celou zemi i celý BLízkývýchod, lidé umírají po tisícovkách, zničené domy, infrastruktura a ti drzí šmejdi , USSá fašisté, teroristé, diktátoři jim pak dodávají pomoc a přitom současně i nadále podporují údajně umírněné islamáky, pomocí , kterých potřebují pád prezidenta Assáda, neboť Assád je pro Rusko a Rusko má v Sýrii jedinou svoji základnu mimo Rusko a tak USSá klidně budou zabíjet statisíce lidí a miliony připraví o domov, dělají z nich uprchlíky jen aby dosáhly toho, že v Sýrii nainstalují svoji loutkovou vládu, jako to dělají všude. Prostě to je HNUS, který nemá obdoby .

    Američan Perkins - lovci ekonomik - a také strategických zemí, se strategickými surovinami s úplatnými loutkovými vládami podřízeními USSá.
  • Trošku pomoct a hodně škodit, to se v Sýrii a na BLízkém východě i na Ukrajině stejně jako v Jugoslávii, Kosovu i jinde prostě může vždycky hodit. - doktrína USSá.
  • Stojí o tuto pomoc někdo v Sýrií . Kdo bude na hranicích tuto pomoc kontrolovat aby tam nebyli tanky a jiné zbraně pro opozici na místo jídla apod.? Bude jí doprovázet Červený kříž nebo půlměsíc ? Když dodávají humanitární pomoc Rusové tak je to skandál . Ale když to dělají falešníci z USA tak je to ok. ?
  • Jenom 500 milionů? To si zase asi půjčili od Číňanů. Na kolik bombových humanitárních útoků to asi tak může dát?
  • Tk si říkám, kdyby se tohle platilo byt jen 5 minut v Rusku,kolik lidí by se uštěkalo zostouzením ruska.... viz.:
    HNUS! HNUS! HNUS! NA TOHLE NIKDO NORMÁLNÍ NEMÁ ŽALUDEK CO SE DĚJE V USA !!!
    Tuto mimořádně surovou metodu zabíjení nenarozených dětí v USA zavedl Bill Clinton. Prováděla se od 20. týdne až do konce těhotenství. (Ano, čtete správně, v USA až do nedávna neexistovala žádná věková hranice, po které už se nenarozené dítě nesmí zabít. Žena mohla jít na potrat klidně ještě v den termínu porodu.!!!!!!!!!
    VÍCE NA :http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/603
  • USSA je jako ten , kdo vám v zimě podpálí bara(c)k,a pak vám vnutí deku, aby vám nebyla zima!!!! a že za tu deku si nechá mastně zaplatit, je více než jasné, že????
    jsou to zdegenerovaný, loupeživý, vyfetovaný zmrdi....
  • komu ty prachy ti hamburgerový pošuci zase ukradli???? nebo si je pejzáci zase narychlo ve FEDU jen natiskli?????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit