Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jk-venus
  • Zdraví neočkovaný je nebezpečný a 1000 nakažených očkovaných je v pohodě ?

     Někde v USA udělali soudruzi chybu , teda mimo té že tenhle výzkum umožnili i čínskej komunistům hodně urychlit (řiditelka Wuchan institut of virology Shi Zhengli je stále členkou amerických vědeckých nadací ,( Ve svém životopise Shi zmínila, že obdržela grantové financování od amerických vládních zdrojů v celkové výši více než 1,2 milionu USD, včetně 665 000 USD od National Institutes of Health od roku 2014 do roku 2019, jakož i 559 500 USD ve stejném období od USAID . )

    Tak snad nebudeme mít převýchovné tábory pro neočkované , že soudruhu Janáku ? Někde v Evropě již nesmíš do práce i když si zdraví a neočkovaný , jinde do kina , či restaurace nepřipomíná to něco a v Německu už ani do sámošky , tak snad nebudou nějaké nášivky . Vypadá to že to promoření s očkováním vytvoří snesitelnou(nesmrtící) kombinaci no a samozřejmě jaro , léto , ale to je ještě daleko.

      Tak C19 > 20mil   +   debilita mocných = 0

    • jk-venus

      Česká lékařská komora si
      odhlasovala šokující požadavek na povinná očkování všech lékařů,
      zdravotníků a spolu s nimi i všech zaměstnanců v sociálních službách

      aeronet.cz

  • Dědek janak / obcan /okoun , se pokouší kopírovat cancy o necem cemu vůbec nerozumi , nachape co se od tím názvem vlastne nachází a o co jde. Absurdita se pomalu blizi vrcholu. Kdyz sem jeste prida zasvecenou poznamku soufaly duchodce chmela , pochopitelne s ostrou kritikou té emeriky , vrah , ymepryjalysta.... bude to už skoro komplet. Snad jeste kdyby znalec kimcid pridal par postrehu ze svých cest do Křečkova se svetaznalcem okounem už bychom věděli vsechno.

  • Má to logiku -dokonce také  Světová zdravotnická organizace (WHO) situaci 

    kolem odmítání očkování a s ní související klesající proočkovanost označila 

    za natolik závažnou, že ji zařadila na seznam deseti nejvýznamnějších hrozeb 

    ve světě pro veřejné zdraví.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

    A že ti "odpůrci" nevystupují proti očkovacímu kalendáři, podle něhož se očkuje např proti dětské obrně, záškrtu, nemluvě o pravých neštovicích (variola) co patřily v lidské historii k nejobávanějším infekčním chorobám a které se podařilo - právě díky očkování -  zcela vymýtit... 

    • Taky WHO brání ten přírodní původ až se může roztrhat ale chápu že v okamžiku kdy USA přestaly platit do společné pokladny bylo třeba rychlý prachy , no a ČLR asi nejaké dolary měla. Výše uvedené choroby byly přírodního původu a celý postup je léty prověřen na rozdíl od pochybného postupu dnes (a tím neuvádím že je chybný ), 100% proočkovanosti populace - choroba zmizí už dávno vzalo za své , je třeba pohled aktuální a ne smýšlet něco co odpovídá jen kšeftům , ale koneckonců jako příznivec tupého Babiše si obhajoval stanovisko že je to jen chřipčička , poté před volbama nemusíme dělat žádná opatření i když se blížil podzim 2020  a na vánoce dle Bureše covid počká , opatření zavedeme až po svátcích , ksidl Bureš a ANO je zodpovědné tak za  50% těch umrtí .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit