Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ještěže největší bombometčík Vašek Ruzyně zdechl a smaží se v pekle

• A ja si ho rad dopreju plnými doušky. Můžete mi dat svou porci 

• Cituji:"Tvoje výroky a exibice ve zdejších diskusích považuji za chorobně
    narcistické, zbytečně mnohamluvné a rádoby extravagantní,  se zjevnou
    snahou ohromit."

Tedy žádná fakta, jen smělá diagnóza. Jak jinak.

• KIMCID

A tobě

• Tobě chodí nějaké reference z Pentagonu nebo WH ?
  • Tvoje výroky a exibice ve zdejších diskusích považuji za chorobně narcistické, zbytečně mnohamluvné a rádoby extravagantní,  se zjevnou snahou ohromit. Možná to pramení z důvodu vyhasnutí pohlavního pudu a předchozích životních katastrof, zejména ve společenské a sociologické oblasti. Proto si tvůj názor rád přečtu, ale pouze pro pobavení z kvikotu rudocha.

Takže jistě chápeš, že to kam mě zařadíš je mě u řiti. Tragédií by pro mne byla spíše tvoje pochvala nebo souhlas s mými názory.

• Zlatá slova!

Podle obsahu vašich komentářů ve zdejších diskusích se sytost vašeho odstínu rudé nettroufám umístit jinam, že do pásma IR.

• Karel

Jo video Američany usvědčuje ze lži a snahu o fake. Protože to byla záchranná akce Iránského člunu námořníků plujícího tankeru je jasně vidět VÍCE osob ve člunu, a i přes rozmazání jsou na nich vidět záchranné vesty a určitě nemá malý člun tolik členů posádky než kolik jich stojí na palubě záchranného  rychlého člunu.

• a co je nám vlastně po tom,že kdesi čísi loď udělala díru do jakési jiné lodi??

• KIMCID

Náhodou jsme to natočili 😁😁

• A jako náhodou poblíž obou tankerů byli Američani....Hahahaha.... jasná provokace a žádné důkazy. 😈 Hollywood Entertainment present...educational  film by CIA....Evil Iranian Terrorists in actions...😈

• josef.chmela

Ani nevíš jak je těžké být tady blbem, protože konkurence je zde veliká.

• KIMCID

Určitě protože ten už neexistuje

• Chmela a ty jako největší blb zdejších stránek si tady hraješ na koho?USA se tak prostě rozhodly. To nejsou žádní periferní mluvkové, tobě podobní.Krásné je, že ty proti tomu nic nezmůžeš.Jsi jen takový bezmocný dopisovatel. Prasič zdejších stránek.

• KIMCID

Co já ale tY jim chybíš

• A, že tam těm amíkům nejedeš poradit, vševěde ?
  • hlavně je tady blbo, což k rudu patří
  • No vidíš a zarytí havloidí komouši už mají jasno!

• Zato naši rudí ruso-řiťo-lezci mají jako vždy jasno. Pokud za tím není Írán, tak kdo? CCCP? 😯

• mun.go

Můžete si přečíst diskusi na NY Times k tomuto článku. Sami Američané tomu nevěří.

Tankers Are Attacked in Mideast, and U.S. Says Video Shows Iran Was Involved

---

IMO, any rational minded person would never believe that Iran would even consider any action that would provoke a military attack by the U.S.  Seriously, I believe this is a setup.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit