Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Současná pravidla NATO si vytvářejí Američané, takže Ti by chtěli ať více zbrojíme a hlavně kupujeme jejich zbraně a tím podporovat Americký vojenský byznys.
    NATO je stejné, néli horší než bývalé RVHP.
    Jediná cesta je co nerychleji z NATO vystoupit, jinak se Americký monopol bude dožadovat stále většího zbrojení a naše vláda bude opět poslušně poslouchat a zbrojit.
  • Kupujem zbytecne zastaralou techniku,na lepsi nejsou penize...Vydelava se na zbranich atpod,vse je hl.o penezich...Zbytecne oprasujeme letadla a valecne stroje,co reznou ve skladech,k nevyuziti a sklad,udrzba,zbytecne stoji velke penize..Pak se to prodava v akcich,vojenske odevy,ruzne veci,i vojen.auta...Kdyby byla valka,tak nam nepomuzou ani zadne stroje,zbrane,co lezely leta ladem.Nyni staci hodit bombu a Cechy zmizi...Zalezi na panech,jak si budou hrat,aby tu bylo...Chude staty leta valci,kde lide berou porad zbrane,maji jich stale dostatek...Podporuje se,aby se mezi sebou vybili,i tam kde deti od mala drzi zbran v ruce,kde se porad modli k Alahovi,jdou z toho zisky a nerostne produkty atd...
  • No vidíte , já se domluvm jakž takž italsky , maďarsky , neměcky a trochu lámu i arabštinu. Na ruský dotaz znám jedinou odpověď " neponimáju " . Jestli se před Rusy plazíte , je to váš problém . Znám je docela dobře a neznám na světě horší pronárod . A Troška ??? Tak to hovoří za vše a netřeba komentovat . Fekální humor pro nejnižší vrstvy obyvatelstva . Nikdo by mě nedostal na jeho " film " .
  • Vymyslete si vlastní nick .
  • Chuck Hagel stropnickému: být takhle blízko ukrajiny, tak přestanu šetřit. A stropnický: být takhle blízko od čukotky, tak přestanu taky. Pak si oba státníci potlapkali a rozešli se...
  • Nás se nikdo neptal, to všechno zavinil Venca Pravdoláskař Bombarďák se svou podnapilou chátrou a nafetovanými prý umělci.
  • Nevydávej se ty primitive za člena KSČM, tam nemají takové duševní chudáky s titulem CEVRU jako jsi ty placený provokatér.
  • Radši celá Evropa spálená radioaktivitou než stepní nájezdníci z Chanátu!!!
  • Che to odlet z NATA do neutrality. Jediná šance . Rakousko náš vzor, směr neutralita. Byli jsme kdysi jeden stát, dokažme to co oni. Nejsme o nic horší, jen se nebát.
  • Tečka - Pietro zase nezklamal - tak já umí i tu ruštinu, i angličtinu dokonce i španělštinu a umím obchodovat na světových burzách proto mám hrdost a nejsem ochoten se plazit před Bidlerbergem jako nějaký potomek pohůnků, co to tu předvádí v tomto státě. Nemálo ubožáků tohoto ražení se urodilo v české kotlině tohoto druhu v čele s Menzlem , Svěrákem a dalšími komedianty. Vyznávám to co Chytilová a Krejčík, kteří se nikdy neplazili ani neohýbali hřbet. Čest jejich památce, ubožáčku. Takové osobnosti nám prostě nesmírně chybí. Dobře , že se i Troška neohýbá jako stéblo.
  • Tečko monzo

    Nebylo žádné referendum o vstupu, ODS a ČSSD rozhodla o nás bez nás, tedy její představitelé, protože se vědělo dle průzkumů, což nedávno přiznal i ten komediant Stropnický, že v případě referenda bychom zůstali neutrálním státem. Takže se rozhodlo o nás bez nás a protože se tu i pod dozorem NATA a EU rozkradlo co se dalo, tak peníze prostě nejsou na nic, tedy zákonitě ani na to NATO . Je tedy jediná možnost, vystoupit referendem z NATO a stát se neutrálním státem jak sousední Rakousko. Mít tu odvahu jako oni.
  • tak hluboce klesnul,že poslouchá i vopici z bílý kůči,která vraždí po celém světě bezpilotními letadly ženy a děti a nazývá to demokracií.Smrt Americe!
  • na teroristy a válečný zločince není nikdo zvědavej.....

    http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx
  • Protože nejde o nás, ale o ně, tedy USA a ti potřebují zbrojit a z celé EU , tedy i z nás dojit do svého státního rozpočtu peníze, prototže jsou druhou nejzadluženější ekonomikou na světě. Proto pro nás jediná možnost - frnk jako vrabci - odlet z NATA a neutralitu pro ČR:
  • USA jsou 2. nejzadluženější zemí na světě a proto potřebují snížit dluh přes zbrojení. Český blb i eu-blb to zaplatí. Proto pryč z NATA a neutralitu. Jediná odpověď na toto USA vydírání.
  • Naopak, teď je třeba z NATA vystoupit a být neutrálním státem. I Francie i přes to co se děje, se o neutralitě hovoří a uvažuje. se o ní a o vystoupení z NATA:
  • Pidi státečků je mmohem více než jen my , takový je i Rakousko , Švýcarsko a jsou neutrální, proto je třeba , aby i ČR byla neutrální. Když se chce tak ´to jde.
  • To Medikolog

    Oni také nepřišli pomáhat nám, ale sobě. To jen naivkové věří na USRAELSKOU pomoc. USA nás klidně nechají vymazat z map , třeba i celou Evropou nebo utopit v krvi, aby mohly v Evropě a na celém světě budovat ten svůj Ńový světový řád - tento americký ńeřád.
  • Nejprve to USA všechno v Lybii rozvrtaly , zcela záměrně a nyní se pasují na mírotvorce. Protože Kadáffí neskákal jak oni pískali a nechtěl brát za ropu dolary, ale jinou měnu. Petrodolar se otřásl a tak USA nastolily pořádek po americku - nepokoje, zabití Kadáffího a válka jedněch proti druhým a nyní budou dělat pořádek. Hnus a kecy pro ovce.
  • Války neustále rozpoutává akorát USRAEL a to po celém světě. Tak se tečko , co se neusátle vydává za kde koho uklidni a nastuduj si ty fašistické USA výpravy a kolik mrtvých to stálo a kolik na tom vydělaly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit