Společnost pod dohledem: Sledují vás na každém kroku
-
Teoreticky je tady Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ)
Kamerové systémy, kamera sousedaV této rubrice naleznete všechny dokumenty, jejichž prostřednictvím se Úřad vyslovil k oblasti kamerových systémů. Níže uvedené obecné zásady a stanovisko 1/2016 lze analogicky přiměřeně vztáhnout i na oblast využívání fotopastí.
Ovšem ÚOOÚ před státním zájmem srazí paty a poslušně zasalutuje.
-
Ať mě sledují. Já jsem si schválně pořídila chytré hodinky, které mě sledují na každém kroku. Moje cesta ke zdravějšímu životnímu stylu začala s https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-cerna/ hodinkami a musím říct, že jsem nadšená z jejich přínosu. Jako dlouholetá snílkyně o zdravém životním stylu jsem se často potýkala s nedostatkem motivace a organizačních schopností, které jsou pro dosažení fitness cílů klíčové. ARMODD hodinky mi tuto situaci výrazně změnily. Každý den mi pomáhají sledovat mé aktivity - od počtu kroků přes tepovou frekvenci až po spálené kalorie. Tato data nejenom že mi poskytují objektivní zpětnou vazbu o mé fyzické aktivitě, ale také mi umožňují plánovat další kroky směrem k lepší kondici.
-
to by se v mocném Rusku nestalo
-
-
To je fakt, potomu čto chorošaja sovětskaja těchnika, no tolko chujovo rabotajet. *1*
-