Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni vám to jednou zatrhnou. Myslím vůdci německého chalifátu. To budete zírat, jak se změní pravidla.😀

  • 0,2 promile alkohoholu je zároveň hranice biologická; může nastat i bez požití alkoholu - to jen u nás jsou psychopaté ve vedení státu, kteří nepovolí ani 0,2 promile. A s tou marjánou je důvod nepovolení u nás stejný jako 0,2 promile u alkoholu. Takoví  řidiči nejsou na silnici nebezpeční. Ale hranici nesmějí překročit. Stejně ji i nyní překračují. Také máme za volantem šeroslepé a psychopatické osoby. Že většina motorkářů jezdí pr.secky také není tajemstvím.

    Hysterie vlivu státu na řidiče je v plném proudu. Například Policie ČR má údajně pokyn i při malém překročení rychlosti nedat menší pokutu než 1500 korun (stát si jistě pochvaluje stejně jako například zvýšení daně z nemovitosti). Nyní je aktuální a v řešení dosáhnout toho, aby platili mýtné i řidiči osobních aut a motorkáři. A nejen za jízdu na dálnici. Také STK se bojí postihu od státu a zpřísňují kontroly. Mám starší auto, koupené ne přesně s takovým ráfkem, který je uveden ve velkém techničáku. Nevěděl jsem to.
    Auto muselo takové projít na STK několikrát. No a mně nyní, novému majiteli, neprošlo. Na vrakovišti jsem zaplatil za ty správné 4 ráfky 1200 korun.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit