Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Téma dne. Pro uklidnění.
  • na morave he se je nacionlista a choce trrhbnout!!! trhnout!!!! na slovensko a morava a bude jedna stat a vymyslel to moravak moravu nikdo nechce jedine jako divizi polska a rusko moravu!!!!! to naopak se vylidni brno!!!!!!!! brno je baserem vsech chytraku a boji se vysvetlovat mokrou pravdo a vsechny svindliri §!!!!!!!! v sechny jsouna moravsky zdruzebi a nihkdo z moravy nebude nikdy zvolen na prezidenta a vzdycy jen na urednika!!!!!!!
    • Ty máš dosť synku.
      Nejen že tvůj stepní sleng je špatně srozumitelný a čitelný, ale ještě hlásáš bludy a neznáš hystorii.
      Tomáš Garrigue Masaryk 7. března 1850 Hodonín
      Ludvík Svoboda 25. listopadu 1895 Hroznatín
      *1* *1* *1* *1*
  • Jak to může dopadnout s nějakým celkem, který nerespektuje svá vlastní pravidla. Jistě si vzpomínáte, jak to bylo při přijímání Řecka do EU. Nesplňovalo to, co EU samastanovila, ale přesto se tam přijalo. Podobné je to nyní s nelegálnimi imigranty. Na co má schengen své dohody o obraně hranic, když se při prvním náporu začala nerespektovat a místo kritiky to bylo a je dokonce obhajováno a chváleno Merkelovou a Hollandem, který se dnes prsí, jak vyhlásil tři dny smutku.
    Jak nebudeme dodržovat vlastní pravidla, tak prostě nemůžeme fungovat. To nejde. A ta pravidla musí dodržovat i kancléři, prezidenti, či jiní potentáti.
    Jak jinak pak můžete čekat od lidí pochopení pro to, co jim EU zakáže, nedovolí nebo nařídí? Oni musí a jiní ne?
  • Atˇ žije sjednocená Evropa. Smrt uprděným pidi-státečkům, kterým vládnou mafiánští bossové.
    Pryč s nacisty a bolševiky, kteří by chtěli znovu obehnat své územíčko ostnatým drátem a tam tyranizovat své poddané. Do KLDR se všemi Euroskeptiky, jinam totiž se svými ubohými demagogickými žvásty nepatří. *11*
    • No nějak si nepamatuji, že by chtěl mít Hitler nebo Stalin jen nějaké "územíčko".
  • Kasame! Lžeš jako starý komunista.

    Katalánci si pořádají referenda. A představ si že Španělská vláda tam neposílá
    ani tanky ani neoznačené mužíčky v uniformách.
    Takto postupují jen vaši rusáci když kradou sousední území.

    Jinak si značně odporuješ. Kdyby EU byla diktátorská jak lžeš tak jsi za kritiku v base.
    To je totiž znak diktatury i té sovětské. Nikdo tě však nezavírá ani nestřílí.
  • Jednotlivé státy Evropské únie se rozpadají a ti umazanci z Bruselu ji chtějí ( téměř násilím, v každém případě nedemokraticky ) sjednotit?
    Opekuji se - nepovedlo se to Karlovi, Napoleonovi, Stalinovi, Hitlerovi nepovede se to ani dnes.
    • Nauč se česky bolševiku. *12*
  • A Morava
    • Pokud vím tak vaše Morava už stranu prosazující odtžení od čech měla.
      Tato pidistranička se nikdy nedostala ani do PS:

      To je také lidové referendum. Moraváci jak vidno možnost odtržení odmítají.
      • Protože na Moravě nejsme padlí na palici. Pravda lecos musíme od čechů překousnout ale přesvědčení že se budeme mít lépe, že se bude míň krást a naše slovo bude mít větší váhu... K tomu jsme tedy rozhodně nedospěli.
        Za sebe. Netoužím po pasových kontrolách každých 100km. Mělo se udělat širší EHS a Šengen. Nemuseli jsme řešit kdejakého zadlužence , lháře zdechlinu a diletanta. Kdo nedodržuje pravidla bude vyloučen a nazdar. Ne že někdo našolíchá čísla a pak nemůže s EU protože by sebe zlikvidoval a EU těžce poškodil.
        No a k článku. --- Snus je zakázaný ??? Tak to jsem v balíku. Mám doma ještě pět plechovek. Půjde to na dračku jako Havanské doutníky v USA *1* *1* A Vlámové s Valony se v Belgii haštěří... nějaké století ale přečkali spolu už dvě války tak bych řekl že jsou to jen kecy. Jejich nadšení je asi takové jako u nás na Moravě.... Aspoň co já vím tak je sejří spíše košer porážka skopce v pátém patře paneláku. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit