Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnozí lidé nemají zapotřebí nakupovat moderní retro, protože to skutečné mají pořád ještě doma již hodně let, na nové věci často není a raději si pořizují promyšleně i víc rozumně to co je nutnější a skutečně potřebné i užitečné v běžném životě.. s tím, že pokud tyto věci dobře slouží a to mnohé slouží dobře,.. tak není ani třeba je měnit. Je to jen taková opičárna pro obchodníky, kterým už do obchodů lidé nadšeně nechodí jako dřív, když si takové věci pořizovali jako spoustu jiných, mnohdy pak někde založených i zcela nevyužitých krámů, protože je doma ještě neměli, aby byli " IN "
  • Máte zkušenost někdo, kde sehnat do domácnosti retro vybavení? Chceme si nostalgicky zařídit naše nové bydlení, a tak by nás tohle celkem zajímalo, kde se podívat? 

    • Retro vybavení do domácnosti? To není tak úplně složité, ono se toho v dnešní době nabízí totiž opravdu dost. Ale na co jsem teda nejvíc hrdá, tak na to, že se nám podařilo vybrat nádherné retro vypínače a zásuvky https://www.kliklap.cz/ doporučím se k nim na stránky podívat. Moc pěkné a taky za pěknou cenu. Jsou z kvalitního tvrdého plastu, takže vydrží. 

  • Když výrobek doslouží a mám na výběr jaký si koupím tak někdy sáhnu po "retru" Víte jak taková varná konvice keramická a se vzorem cibuláku v kuchyni nejn krásně vypadá ale i slouží???
  • ivannavratil386

    Tak to vypadá skvěle. Musím říct, že pro retro mám celkem slabost. Nejsem si ale úplně jistý, jestli bych si v takovém stylu chtěl vybavit třeba kuchyni. Nicméně třeba v obýváku taková elektronika v retro stylu vypadá skvěle. Já si před časem například koupil toto retro rádio: https://www.expert.cz/ricatech-pr78-emmeline-cognac-brown/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit