Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spousta zdravých orgánů se zbytečně vyhazuje do koše, a přitom by vyřešily problém jak transplantační tak potravinový. Jen považme jak by se výrazně rozšířila nabídka masových výrobků u řezníka, ledvinky, játra, mozeček, přední zadní atd. to vše by výrazně rozšířilo a obohatilo potravinový sortiment, snížilo světový hlad a v neposlední řadě by vyšší nabídka měla skrze neviditelnou ruku trhu vliv na nižší ceny masa.
    • jojo verim ze kdyz by se to poradne zdanilo a byly by na to poradny dotace Babis by nebyl proti! Vsak je "potreba" stat ridit jako firmu a tam jde jen o maximalizaci zisku!!!!
  • vidíš prase? Pár minut a jsi tady úplně hotový. Že se s tebou vůbec někdo zabýval. Na kopání to tebe chlíve si najdu čas vždy.
    • ... přidej svých oblíbených 30 hlasů dement*, ty bezmocná páchnoucí kryso :))
    • ... vůbec nic dělat nemusím, primitiv BIJEC nepochopí, že tupě kope do svého IQ 4, wau :))
  • ... definitivně konec, za hodinku nazdar :)))
    • ... nakonec trochu vážněji, čéče: kdybys měl IQ aspoň 10, ještě bych váhal, ale bohužel :)))
    • ... omyl primitiva, jak jinak, jsi tak dokonale primitivní, že požitek z tebe nelze překonat :)))
  • ... :)))
    • ... obětuji se: děkuji, že jsem v tobě nepoznal největšího hlupáka, ale fakt mizím nafurt :)))
      • ... ve čtyři ráno vám řeknu, kdy odejdu :)))
        • ... jsi dokonalý primitiv, ale chválím tvou marnou snahu najít od sebe většího hlupáka :)))
          ... narozdíl od tebe, asociále, mám skvělou práci a pro tebe neznámé zážitky ve volnu :)))
          ... nediskutuj, asociály již ignoruji, z mého soucitu s póvlem mě vyléčili hlupáci jako ty :)))
          • ... mám krásné zaměstnání, pitomeček na Tiscali :)))
            • ... nepochopil jsem, proč sem leze špína jako ty, ty to nepochopíš ani za 100 let :)))
            • ... dík, kdybych popsal své krásné příjmy, spáchal bys sebevraždu, asociále, čau :)))
  • ... fajn, díky, hlupáku, já fakt jsem úplně jinde, stále na Tiscali :)))
    • ... nech si tiscali, je pro primitivy jako ty, nikdy jsi mě nedokázal nas*at, holt jsi chudák :)))
  • To je opravdu tak těžké skloňovat slovo "SPOUSTA" ?
    • ... zde zjevně ano, je to již tradice :)))
  • ... nehlasuji, od toho jsou na tiscali pitomečkové, kteří nedosáhnou ani na IQ 11 Dubnové :))
  • ... čau, chátro, hezky se vyspinkám, abych od rána odpočatý uplatnil svou inteligenci jinde :)))
  • Závěr: Byl jsem nejmenovaným českým sociálním ústavem za dosti příjemnou úplatu pověřen úkolem zjistit, který návštěvník stránek tiscali.cz naplňuje definici naprosté ztráty identity. Byl to pro mě vzhledem k jednomu stálému návštěvníkovi těchto stránek poněkud lehký úkol. Děkuji mu, že mi svou omezeností umožnil lehce nabýt prostředky na moc atraktivní vánoční dovolenou. Omlouvám se, že tomuto nejmenovanému hlupákovi ze zámoří nepošlu pozdrav.
  • ... užívám si dle libosti takřka nulový intelekt největšího hlupáka, který umí zapnout PC :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit