Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Amík by měl především vrátit ukradené nacistické zlato, které Hitler nashromáždil drancováním Evropy. Pak se můžeme bavit o nějaké dohodě TTIP. *5*

    Jak už sem tu několikrát psal, co Amík, to všivák. Tak to bylo, je a bude. Vždycky se bude snažit druhé oškubat ve svůj prospěch. Buď po dobrém (TTIP), nebo po zlém (Irák, Sýrie, Libye, Ukrajina...)
    • Rus si nejdřív s Hitlerem rozdělil Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop). Když se oba socialistické státy začaly prát a bylo reálné, že zaostalý CCCP podlehne, začaly ho USA všemožně materiálně podporovat. Bez americké pomoci by se dnes v Putinstanu hovořilo německy.

      Rus se díky americké pomoci dostal na stranu vítězů WW2 a zabral východní Evropu, kterou považoval za svou kořist: loupil, znásilňoval, odvlékal své potenciální nepřátele na Sibiř (i mnohé naše občany odvlekl SMERŠ na Sibiř).
      Rus kradl jízdní kola, loupil náramkové hodinky ("davaj, davaj časy"), demontoval zařízení továren. Dokonce Rus vykradl i známou Drážďanskou galerii a obrazy vystavil v leningradské Ermitáži. Když to vyvolalo protesty v civilizovaném světě, lhal, že prý "odvezl obrazy do Ruska k restaurování" a ostudou je musel vrátit.

      Rus se choval a chová jak primitivní stepní nájezdník. A pokud se tam vyskytne někdo samostatně uvažující a civilizovaný, tak to ti stepní primáti likvidují, za Džugašvilliho i jeho nástupců včetně prcka Putilína.
      • No vy ale máte v hlavě pěkný binec. Důsledek absence alespoň zdravého selského rozumu, propagandy po roce 89 a "osvícených" kantorů na našich zkomírajících školách. A je to medikamenty neléčitelné. Tak alespoň rada: Vynechte sledování propagandistických stanic typu ČT24, pokuste se vzkřísit základní výbavu normálního člověka- zdravý selský rozum a hledejte alespoň základní informace- pro začátek alespoň na Wikipedii. Pak možná poznáte, že věci se mají jinak a nebudete se zesměšňovat plácáním takových "mouder". A pokud náhodou máte mysl až tak zaslepenou fanatismem, tak lze shlédnout i originál západní propagandu ( zejména angličanů), kterou západní propaganda po válce zkreslovala dějiny a hloupnula západním ovčanům hlavu. Ke shlédnutí stačí i průměrná znalost češtiny neboť se o prezentaci západní propagandy starají i u nás TV stanice typu History, Spektrum a občas s propagandou se přidá i prokádrovaná ČT2.
        • Vaše Rusko až do roku 1989 popíralo že v roce 1940 napadlo Finsko.
          Vaše Rusko až do roku 1989 popíralo tajné dodatky k sovětsko nacistickému paktu
          o napadení a okupaci sousedních států.
          Takže vy rusové o zkreslování dějin nemluvte. Vy je zkreslejute nejvíc
      • Evropu nejdříve rozdělil Mnichovský pakt aby si Fr a VB zachránila kůži. Následný pakt byl jen jasné stanovení hranic dvou velmocí v Evropě.
        Ale to bys pořád nesměla Simonko omílat dokola ty bludy co ti rvou do hlavy sluníčkáři. *7*
        • A ty jsi osel protože jsem nikdy neměla nick veselé zvíře a tudíž jsem nepsala příspěvek
          na který reaguješ ruský hlupáku. *1* *1* *1*

          Mnichovská dohoda se nedá srovnávat s nacisticko sovětským paktem.
          V prvním případě se západ pokadi z Hitlera a dovolil mu okupovat sudety s tím že je to konec jeho zabírání území.
          Nacisticko sovětský pakt naopak předpokládal napadení a okupaci dalších sousedních států.
          • Vb a fr reagovala na utok na pl né na zabraní čr.tak že se vědělo že nás napadnou a zaberou.to je zrada
  • Rusko má vlastní čtyřjádrový procesor MCST Elbrus s vlastní instrukční sadou, takže NSA má hlavu v pejru s nabouráním se do ruských PC!!! Windows se můžou jít vysrat!!!
    Procesory by se měli objevit u NTB Lenovo!!!


    JOCHOCHÓÓÓ !!!
  • To je kultura diskuse. To redakci Tiscali nevadí???? Pár stupidních debilů odrazuje tady vůbec chodit. Buď s tím něco udělejte, nebo to zrušte. V dané podobě to nemá smysl.
    • To je vlastně v pořádku *3* Oni tu především řeší sami sebe a svoje postoje. To o nich vypovídá co jsou sami za individua *12* *1* Ta vulgarita a egoismus a boj za dogmatické jejich jedinečné pravdy. To přesně vypovídá s kým tu máme čest se potkat. Jsou to v podstatě jen nešťastní lidé kteří nevědí že si to sami způsobují. Vinu hází na jiné a jiné...stále dokolečka dokola. Vlastně se hádají a nadávají do svého vlastního zrcadlení jací sami jsou. S takový "lidmi" se není možné dohodnout. Ve své slepotě a zuřivosti která je na plné obrátky zaměstnává nejsou schopni přijmout jiný názor, prostě psychopaté... *3*
    • Taky nevím, proč to tady trpí. Asi mají nějaký důvod, nám neznámý. Bohužel :-(
      • Tak diskuze se dá totalitně omezit rovnou na dva příspěvky jak na Seznamu nebo podplacenými diskutéry. Na Seznamu je vidět, že se objeví ty samé přezdívky prakticky hned po zvěřejnění článku, aby rozpoutaly "diskuzi" a lidi si vybili možnost něco říct, no a tady to zazdí takhle, prostě demokracie slova:) A koukněte někdy na styl psaní. Nemusí být člověk ani grafolog, aby poznal, že je styl psaní stejný, nebo že naprosto nenávistné nesmyslné příspěvky, které mají za cíl jen prudit, píše člověk s pravopisem lepším jak novodobí autoři samotných článků a často naprosto bez chyb. Tzn. rozhodně nejsou tak hloupí, než za co se tady i na Seznamu atd. vydávají.
      • vanhorne
        Pocita se navstevnost, cim vice prispevku tim vyssi ohodnoceni Tiscali ziska.Nezalezi jestli nejaky chrlic prispevku porusuje pravidla discuse.Pred urcitym casem administrator na discusi dohlizel, nevhodne a slabomyslne prispevky likvidoval a autora na nejaky cas omezil, ale casy se meni.Dneska takovy "bijec" ktery vychrli 50 prispevku v hodine ma pro Tiscali daleko vetsi cenu nez normalni clovek.
    • vanhorne
      V democraticke spolecnosti i dusevne zatizeni jedinci, musi mit prostor pro vyjadreni svych nazoru.Tiscali patri za to dik.
  • Ták a Simon chcípnul.
    • Ták ruský teplouši Semjone BTW.
      Zase podvádíš s bodováním ty plus 12 za vteřinu ruský šmejde *15* *15* *15* *15*
      • Chcípni, šmejde a kuřbuřte Simone..hi..hi
  • Je to blbec, je, tenhle teplouš Semjon Gayínek, ale už tu bude jen 36 hodin v kuse, pak vypadne na ty jeho slavný buzi stránky a bude klídek!!!



    YEAH !!!
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/413199-moskva-odsekne-hranici-s-polskem-ostnatym-plotem.html

    Když dostala Ukrajina peníze na plot mezi Ukrajinou a Ruskem,nikdo se nad tím nepozastavoval,Že se peníze rozkradly,Ukrajinskou vládou,plot nemá žádný význam,to nikeho netankuje,ale protiruská propaganda jede na plné obrátky.Cokoli Rusko udělá,na svém území,je vy hlupáci špatně,že?Oni si můžou dělat doma co chtějí,i kdyby vám měla prasknout žilka v hlavě.
    • Bravo Ivane. +1 bod. Až budeš mít tisíc bodů, propustím jednoho tvého haranta z gulagu.
    • To je k tématu?
      • ne není ale to už tu diky simoně nikdo nemusí řešit *3*
  • USA vám nemají co nabídnout. 135% američanů trpí hladem a proto vás chtějí zneužít!
  • Odežeňte amíky od našich vrat jinak nás oškubou jak kuřata.O nic jineho amijude klice nejde.
  • Rusové jako první na světě použili u mobilu dva displeje!!!



    CHICHICHÍÍÍÍÍ !!!
  • USA chce obchodovat za každou cenu, i když poškozuje ostatní , hlavně ne sebe......
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    V době válečného konfliktu v Jugoslávii bylo vyhlášené EMBARGO, já spolu s ostatními řidiči TIR, bylo nás denně stovky, jsme jezdili přes SK,H,RO,BG do Makedonie, kam přiváželi zboží srbští řidiči s makedonskými registračními značkami z "Jugoslávie", v Makedonii na spedici Feršped Vám kompletně změnili odesilatele včetně faktur a dokladu o původu zboží, přeložilo se zboží a všechno jezdilo do Hamburku nebo Bremenhavenu a lodí do USA. Amerika s Jugoslávií během bombardování čile obchodovala, ale evropské země nevyvezly ani šroubek....
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Skopje, Kumanovo, Štip, Bitola atd. pakoviětě jako dvě fotbalová hřiště, jeden kamion vedle druhého 20,-DM /tenkrát Marky/ jeden den, vykládka, nakládka 30,-DM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit