Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No amikum pravda prostě nevoní 

    • Pokud nevíte,co si o tom máte myslet,tak si zapněte zpravodajství ČT,kde se dozvíte

      co si máte o tom myslet.

      • Tam jsou teď zmatení.Nevu zda anticoviďákům v Číně fandit, nebo je označit za disidenty 😁😁

  • Co udělal ten pán tak strašného? Zveřejnil zákulisí voňavé zahraniční politiky USA. No, že to není právě košer je jasné. Ale nezveřejňují naše média dnes a denně stejné o Rusku, Číně a dalších zemích? 

    Když dva dělají totéž, není to prostě totéž. A nás pan blazeovaný profesor nás vede do války, daří se mu podněcovat mezi lidmi strach, obavy a nenávist. Staví mladé proti seniorům. V tom je koalice, dokonce pětikoalice skutečně výborná. Kdo si dovolí něco říct, tak je prostě ruský šváb a je vymalováno.
    Chudněme a mrzněme společně, inkluzivně a s úsměvem a víru v signály. A média pomáhají, seč jim zahraniční peníze dovolí. 😛

  • není jedinej důvod , teda Británie má pakárnu neb je to  i ruský graždanín , pošlete ho do Ruska , tam mu daj dvudenní výcvik a šupky na frontu , 😎

  • Assange je prohnaný, smělý a nebezpečný darebák.

    • goyim

      Pokud si válečný zločinec typu Obama nebo Clintonová, tak je určitě nebezpečný. Holt dělat skutečnou novinařinu se USA nelíbí. V USA mají rádi "novinařinu", která o problémech vlastní země mlží, manipuluje a místo toho se zaměřuje na to, co dělá druhý. Ti informovanější dávno ví, že US média jsou klakou vojenského a korporátního komplexu.

  • dzixy

    ".... mediální organizace, které Assangeovi jako první pomohly zveřejnit uniklé diplomatické depeše, včetně deníků The Guardian, The New York Times (NYT), Le Monde, El País a magazínu Der Spiegel. Assange je ve Spojených státech stíhán v souvislosti s 18 trestnými činy, včetně špionáže. Nyní je v Británii, která letos souhlasila s jeho vydáním."

    Když tak čtu, tak nevím, zda by neměly jít před soud také ta média, která pomohla Assangeovi spáchat některé z  18 trestných činů, pro které je stíhán. A že Británie souhlasila s jeho vydáním do USA naznačuje, že aspoň polovina trestných činů byla naplněna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit