Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoši z DDR. Můžete se snažit jak chcete. To jak jste brutálně vyháněli naše kluky a holky z jejich domovů .....jen tak, vám nikdo neodpáře. A že jsme vás pak hnali odsud svinským  krokem je jedině dobře.To byla odplata s jistotou desetinásobku.A to se najdou mezi námi extra křiváci jako někdejší šéf lidovců Bělobrádek, že dorazí na sraz Landsmanšaftu.A prohovořil tam.A vidíte. Vyfičel tak jako lidovci u voleb.Horší je že máte v záloze větší křivárnu. Natahali jste do EU parazity z gumových člunů. To že u vás dělají brajgl, zaměstnávají policajty a napadají starousedlíky je jedině v pořádku.Přijdete se poučit co to je vyhánění. Ale co, až to naleze i k nám. Kdo to tady bude vyšetřovat a věznit. Islámský balast který tady v EU nemá  co dělat.

  • felix.julec

    (AfD dostala v posledních volbách do Spolkového sněmu 12,6 procent hlasů, )

    Německý velvyslanec s despektem říká,že AfD dostala jen 12,6 % hlasů,za to náš Fiala ODS se chlubí,že "druhá nejsilnější strana" ODS získala celých 12,6 %.  

    Jak vidno,hodnocení dvou stejných událostí nemusí být stejné.

    • Pozdrav AfD" 😈

  • Další kolo snahy bagatelizovat vlastizradu sudetských němců - občanů Československa.

    Většina sudetáků dobrovolně podpořila Hitlerova lokaje Henleina a posloužila k rozbití státu

    v žoldu cizí velmoci.  Odsun byl ještě mírný.  Za tohle měla být poprava.  Nešlo o žádnou

    autonomii sudet ale postupné zničení celého československa. 


    Kdyby se realizoval Hitlerův plán za nadšeného potlesku 80 procent sudetáků tak část čechů

    šla na poněmčení a zbytek byl určen na likvidaci.  To nelze omlouvat ani mít pro to pochopení.

    Ovšem média píší jen o židovském holocaustu a o chudáčcácj sudetácích.  Jen o genocidě a plánovaném vyhlazení slovanů ze strany němců mlčí.  Pak se nedivme že lidé nemají přehled o historii.

    • Jenže Němci se se svou nenávistnou historií vyrovnali na rozdíl od nás Čechů a že máme za těch 40 let s čím se vyrovnávat. 😍

      • no jo vyrovnali...vyrovnali se s tím po svém-řadou zákazů,které jsou nám Čechům proti srsti-třeba zákonem zakázané písničky , krutá policajtůra a udavačství z profese.Ve slutečnosti je Německo zlatá klec plná nesvobodných lidí,kteří by nám mohli závidět. 

    • Soudružka panickova straší sudeťákama? Těm ruským kolaborantům je dobré všechno. Nezapomínejme, že Protektorat Böhmen und Mähren tady byl pouze 6 let, zatímco ruskou gubernii jsme byli bezmála 10x tak dlouho. A vlastizrádci a kolaboranti s CCCP  tady stále působí.

      • KIMCID


        Až na to že u nás socialismus nezavraždil 350000 obyvatel.

        A vzhledem k tomu co se námi mělo stát:

        https://www.stoplusjednicka.cz/konecne-reseni-ceske-otazky-vhodne-ponemcit-ostatni-zlikvidovat?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

        • Ale o tom netřeba diskutovat. Nacismus je stejně tak zrůdný jako komunismus. Hitler měl s námi v úmyslu Endlösung (konečné řešení) a Brežněv nás zase chtěl "přestěhovat" na Sibiř.

          Ale uvědomme si, že ti německy mluvící Čechoslováci o tom nerozhodovali. Oni museli být Němci, tedy říšskými občany, i když to byli původně občané ČSR, jinak by se totiž podle vládců 3.říše stali vlastizrádci a skončili by v koncentráku jako první. Však jich tam také dost skončilo. A jak skončili u nás za komunismu ti, co měli ten "nesprávný" rasový, pardon třídní původ? 

           

          • KIMCID

            Omyl deska odhalená v nedávných dnech nese jasný nadpis 370 000 odsunutých Čechu,Židů, a protinacisticky smýšlejících.Tak že zůstali jen náckové.

            • milý hochu,všichni lidi se nestarají o politiku,někteří i pracují.Můj děda byl truhlář vyučený ve Vídni,politika mu neříkala nic a tak nebyl ani nácek,ani odbojář a takových tam bylo na sto tisíc.Takže tam nezůstali jenom náckové.A mimochodem se jim tam žilo docela dobře mezi těma náckama. 

        • KIMCID

          dodám rudý socialismu

  • Občan dostal vycházku, vrať se do Bohnic nafasovat léky

  • A může to vykládat lidem a (potomkům těchto lidí), co utíkali v září-říjnu v roce 1938 ze Sudet s obavami před "svými sudetoněmeckými (prý)spoluobčany"...

    Ostatně:

    - Sudeťáci německé národnosti přijali (a to s velkým nadšením) říšskoněmecké občanství 

    - byli v souladu s právem (dokonce i mezinárodním právem) odsunuti na území "nástupnického státu III. Reich"

    • opravdu si neuvědomuješ,že to co obhajuješ je genocida? Logická chyba je v tom,že nebyla rozhodující vina,ale národnost.Proto se nejednalo o odplatu,ale o genocidu.Byl vyháněn národ,ne fašisti.

      Oba další body jsou taky špatně-Tím že se Sudety staly součástí Říše,dostali všichni tam žijící říšskoněmecké občanství.Ať už chtěli a nebo ne.Takže i Češi.Odhaduje se,že ještě dnes u nás žije asi 13000 lidí,kteří by mohli mít nárok na německou penzi.

      -byli odsunuti v souladu s právem? Ti první ne,a u těch dalších mocnosti s odsunem  ani nesouhlasily-pouze to vzaly na vědomí.

      Na toto můžeš mít názor jaký chceš,ale důležité je něco jiného:

      Německá Říše nikdy nepřestala existovat a nadále existuje v hranicích roku 1945,tedy včetně Sudet.Je to rozhodnutí nejvyššího soudu Spolkové republiky Německo.Opakovaně potvrzené rozhodnutí.

      • Hodně pomýlený - i když užvaněný - názor.

        Řášskoněmecké občanství Češi nedostávali - pokuď se o něj sami nehlásili!

        Moji prarodiče v tom regionu žili - a byli přinuceni k odsunu do vnitrozemí!

        VÍM PŘESNĚ, O ČEM PÍŠI!

        • mí prarodiče tam rovněž žili ,ale zůstali,takže vím o čem píši,ale je to z jiného úhlu.

          (Ty máš něco s očima,že pořád píšeš velký tlustý písmena?Koho chce Bůh ranit,toho raní slepotou!)

          • Mí prarodiče tam rovněž žili a při útěku nezachránili než holé životy. Do poslední chvíle nevěřili, že po nich sousedé budou opravdu střílet. Za takových okolností by se zůstávalo jen s opravdu velkým sebezapřením.

    • gaheris

      Jelikož tak chtěli domů do říše bylo jim vyhověno, tak co!

      • Tak to cítím i já...

  • josef.chmela

    Stále více Čechů má zdevastovaný mozek nynější demagogickou propagandou.

  • Myslím, že bychom měli nezapomenout na minulost, ale myslet především na budoucnost.

    Diskutovat a hledat cesty ke spolupráci.

    Život totiž budeme žít v budoucnosti a ne v minulosti. I když některým to pořád není jasné. 

    Všechny ty poučky o tom, že když zapomeneme na minulost.......... jsou mi známy. Reálný život potřebuje porozumění a spolupráci. 

    • k témuž závěru dospěli i signatáři Německo-České deklarace a přesto tu není nic konkrétního.Němci prostě nejsou německy mluvící Češi. Německo se navíc vzdálilo našim představám Evropy poltikou Merkelové a jejími důsledky.Já mám takový dojem,že naše vztahy s Německem jsou tak akorát a ten Izák z Bavorska ať do toho raděj nevrtá.

    • mun.go

      Dost těžko se domlouvá s tím, kdo vás drží pod krkem z titulu hospodářské a politické dominance. Příslušný stát / státy si doplňte sám, nebudu jmenovat.

  • Němec měl bít zadupán do země  zato co, spáchal za zvěrstva a USA za mírumilovné bombardování civilistů které začalo Japonskem.

    • Boží mlýny melou. Pomalu, pravda, ale jistě.😈

  • Tady je zase rudo. Zřejmě rudokožci a Putlerchánovi kolaboranti polučili na pervoje maja butlku vodki. 😂

    • josef.chmela

      Když chceš tady prznit ruštinu, tak alespoň gramaticky správně, hňupe.

      • No jo, tak se omlouvám za překlep, to je když se ruština nepíše azbukou, ale latinkou: polučili na pervogo maja butylku vodki

        • Jak si mi to včera "radil"? Učit se, učit se, učit se!😈

          • Ano, člověk se musí celý život učit. Já se o to snažím. 😉

    • KIMCID

      Jistě krásně zvracíš na zabité Čechy nacistickýma zrůdama.

  • VARUJEME TĚ sudeťáku ! nic nezkoušej !

    • Hlupák a ruský agent vyhnali Sudetské Němce,aby mohl krást znásilňovat a vraždit. Česká ho..vada vedená KSČ se po válce chovala hůř, než fašisti. Český HNUS a UBOHOST.

      Vyhnali ČECHY MLUVÍCÍ NĚMECKY a nahradili je imigranty z asijských stepí a pralesů - velké vítězství zbabělosti a české ubohosti.

      • Já bych je asi nevyhnal. Nechal bych je ale tvrdě obnovit to, co pobořili. Jejich vlastníma rukama a ubytoval bych je tam, kde ONI ubytovávali naše lidi. V lágrech. Doživotně a bez slitování. Aby poznali, co to přinesli za zlo a nenávist. A jak to těm druhým bylo příjemné. Takže doly, uhelné, uranové, kamenné, atd. 😈

      • No,zas až tak naše vina to nebyla,dělali jsme,co řekl Stalin a ten řekl,abychom Němce mučili-aby nejen hranicemi státy,ale i nenávistí lidé byli rozděleni.No a tak jsme je mučili a vraždili a pak jsme je vyhnali no a pak tam tak nějak bylo prázdno.Beneš říkal -vylikvidovat.Chtěli jsme i Maďary vykikvidovat a Slováky potrestat za zradu-zasloužili by si to,ale Stalin to nedovolil,že jako Slovani a tak.

        No ale Němci jsou takoví pedanti,oni to všechno zdokumentovali a čekají na vhodnou chvíli aby nám předložili účet.Tenhle židobavor to nenápadně připomíná-sudetské dědictví-aby se nezapomnělo.Co takhle aby mu někdo připomněl,že název Sudety je od roku 1947 zákonem zakázán a smí se používat toliko výraz Pohraniční území ČR ?

        • josef.servit.9

          Tady se obludně lže,zatím co Venezuele a Slovensku hrozí okupace?Nechtějí přijmout humanitární pomoc! Takže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit