Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tovarišč KIMCID ili BTW ili Kulihrach, počemu takoje izobraženije u Vašego imeni? Vy čuvstvujetě byť kakimto chanom ili carom gosudarom? Job tvoju mať!😀

• Ano, ve středověku to bylo pouze malé Moskevské knížectví. A během několika staletí se neustálými nájezdy a zabíráním cizích zemí stalo šestinou světa! Po WW2, kdy si Džugašvilli s Hitlerem (původně Schickelgruber) rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop) kolonizoval, zotročil a vydrancoval CCCP střední Evropu.

• KIMCID

Ovčanovi všechny

• Příteli, podle některých příspěvků tak soudím 😉

• Podle některých příspěvků soudím, že na jiné ambasády nějak nepřišla dodávka drog a alkoholu. A jejich kolaboranti pracují jen v naději, že něco dostanou. 

Je dost směšné takhle argumentovat, nemyslíte? Je v tom zloba, bezmocnost a nelogičnost. To nemáte snad zapotřebí

• Nejde jenom o "kvalitu". Oni nacisti do GESTAPA také žádné bl.ce nebrali. Ale jde o morálku, to je v CCCP stále sprosté slovo, tak jako tomu bylo za komunismu u nás. A u mnohých to stále to stále přetrvává.

• Členství v KGB je značkou kvality. Do KGB žádné blbce nebrali.

Veškerá pomoc západu pro SSSR nepředstavovala ani 5% sovětské válečné produkce. Asi stejně objemný byl obchod ( = pomoc) Německa s USA prováděný přes Švédsko a jiné země. Nebýt SSSR, tak by v USA mluvili německy a zdravili nacistickým pozdravem.

• Uznávám, že jsem to po sobě nečetl. Tedy ta pravopisná chyba. Myslel jsem na ostatní a odpovídal pánovi. V tom to celé není. A brát jednu hrubku za bernou minci k obsahu?

Dále nejsem žádný soudruh a čtu knihy jak v ruštině, tak i v angličtině. Asi Vy jste žádné knihy v angličtině o těchto věcech nečetl. A pokud jde o historii USA, tedy o historii těch špinavostí, které po světě provádí tento stát, tak je toho na celou knihovnu. Důležité je, že já mám na mysli zejména knihy, které citují dokumenty, popisují sled událostí a ne nějaké kecy či politické modely. To bych si mohl zapnout ČT, tam je té špíny dost.

A navíc - já nemám na mysli SSSR. To byl jiný stát. Já jsem psal o posledních 30letech. A při četbě musíte také použít rozum. 

Po světě jezdím dost často, v tom to není. A další - USA, NATO vs Jugoslávie. To není názorný příklad špinavé politiky? Nepište mi, že to bylo osvobození od řádění Srbů. Četl jste vůbec nějaké dokumenty k vývoji událostí na Balkáně v 90.letech? Prohlášení státníků, Dohodu z Rambouillet? Asi ne. Protože byste měl jiné vnímání reality

A Irák? Nebo Libye. A co Afghánistán? Co tam Amíci dělají? Nikam se to za posledních 18let neposunulo. Když tam byl Rus, to bylo křiku. Dnes Amíci dělají to samé, ale dnes je to "mírová mise". 

Hlavně si prosím zkuste sám odpovědět na otázku, kdy Rusko napadlo od roku 1990 nějaký sousední stát. A nepište již zmíněný Afghánistán nebo třeba Ukrajinu.

Kdežto na druhé straně - v případě USA - je toho celá řada. Serou se do všeho. V zájmu "demokracie". Prd v zájmu demokracie, je to čistě v zájmu jejich ekonomického a globálního prospěchu. Nic jiného to není

• KIMCID

A kdo platí tebe Ovčane?

• KIMCID

Ale jo :D

• "Stalin je symbolem otce a pomsty zároveň"

Krásná věta. Ta by se dala tesat do mramoru.

• Podle některých příspěvků soudím, že na ruskou ambasádu přišla z Moskvy zásilka vodky a kolaboranti dostali "odměnu" za své "služby".

• KIMCID

Jakém režimu? Redakce nenapíše ani, co to je za režim.Stalin byl diktátor. Putin je jen loutka mafie.

• KIMCID

Nudíš.Po Rusku je ti prd. Ale jinak: Češi nekraďte nám tu.

• I u nás platí věci, pod které se Hitler podepsal. Například jízda vpravo, nebo posouvání letního a zimního času.

• Soudruhu, místo četby "vybraných spisů Marxe, Engelse, Lenina a Stalina" by bylo dobré zopakovat si pravopis z obecné školy:

muž může být slepÝ, žena slepÁ, dítě slepÉ, lidé slepÍ. Pochybuji však, že by slepý člověk mohl psát na obyčejném PC.

Bylo by dobré zajímat se trochu o historii CCCP a USA, naučit se jejich řeči a něco si přečíst v originále a obě země také navštívit.

• No jo, ale vysvětluj tohle Ovčanovi!

• "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví".

To bylo známo už v 19.století. Jen tenkrát nebylo známo jaká zvěrstva bude Stalin iniciovat. Počtem obětí a krutostmi stalinismus předčil i nacismus.

• Výčet ukradených území by byl velmi dlouhý, ale napadá mně, že když Amíci kvílí nad anexí Krymu, který je pro mne synonymem Ruska, nebo Tibetu, nějak zapomínají na Havajské ostrovy. Ono udělat invazi do suverénního státu, království, a poté strčit královnu do šatlavy mi nezní zrovna moc férově a demokraticky. Odpor původního obyvatelstva na Havajských ostrovech proti americké okupaci je stále silný. Čas od času si to odkašle i nic netušící turista.

A Panama? Toto území bylo nedílnou součástí Kolumbie. Amíci vyhodnotili, že by se jim území dnešní Panamy hodilo, a že by tam mohli postavit průplav. Jak to zaonačit? Tak tam zorganizovali "revoluci" a území dnešní Panamy od Kolumbie odtrhli. A nová vazalská kolonie je na světě. A když se panamský prezident Omar Torrijos chtěl z tohoto vazalství vymanit, spadlo s ním letadlo. Čirou náhodu potkal podobný osud tři měsíce před tím ekvádorského prezidenta Jaime Roldóse Aguileru, s kterým byl Reagan také velice nespokojen. To jsou ale nepříjemné náhody.

• Co je na tom "šmejdovského"? Snad by bylo přesnější místo "Stalin se vrací" napsat "Stalin se v ruském vědomí opět probouzí Díky Putinově režimu".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit