Standarta vyměněná za trenýrky se vrátila na Hrad
-
Opravdu nevidíte rozdíl mezi krádeží státního symbolu a vrácením neoprávněně pobraných dotací? Nechyboval v druhém případě úřed, který takovou dotaci neoprávněně vyplatil?
-
A vy se držíte svého doporučení, že si nejdřív o každé věci něco zjistétu z různých zdrojů? Nebo se držíte jen těch mainstreamových v čele s ČT?
-
Ovšem v tomto případě nikdo nic neukradl "Ruskem placenému kolaborantovi" (mimochodem máte na toto tvrzení jakýkoliv důkaz?), ale ukradli prezidentskou standartu, což je státní symbol a to bez ohledu na to, kdo je prezidentem.
To by podle vás bylo i odcizení korunovačních klenotů hrdinským činem? Kdyby se tak stalo za Zemana, tak asi ano, že?
-
"Vrátit standartu na Hrad se rozhodl Petr Pavel ještě v době kampaně, podmínkou bylo, že ve volbě nezvítězí Andrej Babiš. Umělci mu ji poskytli a od ledna byla standarta v úschově."
Takže kdyby dnes v noci někdo znovu ukradl standartu a vyvěsil tam třeba rudou vlajku se jménem Pávek, tak je budou média také nazývat "umělci"? To fakt už hlava nebere.
-
Konečně je ta oligarchy vydržovaná cháska, pryč z Hradu. Jejich ubohé, zbytečně trapné lezení do pr.. Putinovi a zesměšňování a pošlapáváni cti České republiky v očích celého světa, se už hnusily i těm největším cynikům.
-
Já se zas divím, že za všechny ty krádeže, zneužívání pravomocí, bezuzdné řádění v lánské oboře a "půjčování" státního majetku, někdo dávno nebručí. Miloš sice chrlil milosti, jak na běžícím pásu, ale všechno určitě pokrýt nestihnul.
-
Když Babiš "vrátil" dotaci na Čapí hnízdo, tak to bylo OK? Zajímavá logika :-)
-
Pro méně vzdělané občany je typické, že něčemu tzv. nemohou uvěřit, čili, že něco nedokážou pochopit, čili, že zas někomu naletěli. Neměli by to, ale stavět na odiv a ještě to psát tučně.
Radši by měli zkusit myslet, něco si o věci zjistit a pak by se nemuseli veřejně ztrapňovat papouškováním lživé, účelové propagandy, kterou šíří pragmatičtí, po moci prahnoucí, cynici, jako je Zeman, Okamura, Vrabel nebo Klaus.
-
Od člověka vaší inteligence bych čekal smysluplnější odpověď.
-
Například tím, že zlodějům udělí milost, aby se při vyšetřování třeba nezjistilo, že o krádežích v Lánech moc dobře věděl.
-
Z hlediska vyššího principu mravního je krádež na Ruskem placeném kolaborantovi, který podporoval zločiny Vl. Putina, hrdinský čin.
-
Že komunista Pávek podporuje porušování zákonů.Tak to chápe každý správně.
-
Souhlas, pane kolego, ale o svém stanovisku k Rusku a válčení se vyjádřil jasně.
Erik Best: Nový prezident republiky Petr Pavel má prý jedinečnou
příležitost, jak ukázat, že nebyl vládním kandidátem a bude skutečnou
politickou autoritou. ParlamentnímListům.cz to v den Pavlovy inaugurace
řekl politický analytik Erik Best. Podle něho jde v první moment hlavně o
valorizaci důchodů a případné veto. Do budoucna ale bude potřeba i něco
jiného. Stále prý neznáme žádné prezidentovy názory a jeho vyjádření si
podle Besta mnohdy protiřečí. „Jestliže si to uvědomí a začne
projevovat pevné názory, může si vybudovat silnou a významnou pozici,“
konstatuje analytik. Petr Pavel říká, že nemáme mluvit s Ruskem. Jenže ministr zahraničí USA s ním právě mluvil.
Tak co máme očekávat? Bude podporovat nákup amerických stíhaček? Jeho
přítel po boku říká, že ne. Co prezident? Nevíme. Nedá se nic odhadnout. -
Je mi líto všech, kteří nepochopili ...
-
Myslíte - na tom malém, skromném bungalovu...?
Jj - tam by se hodily, aby každý hned věděl, kde je a nemusel ho hledat...
Za jakýmkoliv účelem...
-
Můžou vlát i u vás. Nakonec je to jen spodní prádlo. To si snad ještě můžete dovolit.
-
...a trenýrky teď můžou vlát na "Bungalovu" v Lánech....😛
-
RadekkNemohu uvěřit tomu, že jsem se toho dožil. Mám na mysli skutečnost, že ještě někdy bude prezidentem této země voják, komunista, rozvědčík. Zároveň si říkám, co se stalo se Svěrákama, Poliívkama a dalšíma, kteří jsou v sedmém nebi z této volby a oslavují. Vychází mi jediné. V podstatě všichni tito umělci, bývalí disidenti a nevím jak se nazývají byli soudruzi a pravděpodobně i spolupracovníci StB a volbu tohoto pána vnímají tak, že se v podstatě jejích chování v době komunistické legalizuje a promíjí. Vážně jako ?
PS T.G.Masaryk by nevěřil svým očím, kdo že ho přišel pozdravit
-
Zloděj zloděje podporuje
-
Jen by mě zajímalo, co by čekalo toho, kdo by tento akt zcizení standarty zopakoval za prezidentování Pávka, protože u tohoto slouhy cizáků by to bylo trefnější, než u Zemana.😂