Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sociální demokracie. Tak ji prostě nečichám *5*
  • Už bych konečně přivítal čas kdy naši zemi povedou lidé , kteří mají za sebou nějaké pracovní výsledky a né fakultu v Plzni. Dost bylo Bendů, Kalousků, a samozvanců TOP. *3* . Většinový sys. by byl pro klid na politické scéně přínosem. Korekce poslanců na polovinu to samé. Ideální stav za každý kraj 2 poslanci pro dovolenou a nemoc. Volno o prázdninách je luxus který si zákonodárný sbor nemůže dovolit. *8*
  • Prolhanému Kalouskovi v TOPce věrně sekundují Pospíšil se Štětinou. Kecy o tom, že oni neuhnou-no tomu by věřil snad jen úplný hlupák a ještě by se značně rozmýšlel. Uhýbání je totiž doslova doménou Kalouska,Pospíšila, či Štětiny. Vždyť jsou to bezpáteřní političtí turisté, kteří střídají partaje jako fotbalová SPARTA trenéry. Ideou těchto lidí není šťastný život lidí, či prosperita republiky, ale pouze peníze, plné koryto a udržení se v politice co nejdéle, aby nevyplavala na povrch všechna ta špína, kterou za dobu své politické kariéry stačili nakydat na republiku a národ. Nelze pominout ani to, že mistr Kalousek je starý nomenklaturní kádr, který působil v politice ještě za vlády KSČ kdy on byl lidovcem a členem Národní fronty. Totéž platí o Štětinovi, který býval takzvaně kovaným komunistou a dnes si hraje na komunistobijce. Pro mě jsou to obyčejní zrádci a vyžírky.
    Program, jenž Topka zveřejnila, je výsměchem všem slušným lidem a pracujícím. Sliby vyšší podpory školství, důchodců, lidí nemocných a invalidních-směšné. Byla to právě Topka a její bývalý ministr financí, kteří osekali lidem nemocenskou, zmrazili důchodcům důchody, osekali přídavky na děti atp a to vše pro ekonomickou krizi o které Kalousek tvrdil, že se ČR netýká. Díky Topce byli chudí ještě chudší a bohatí bohatli.
  • Podle někoho Babiš ovlivňoval media.Ale já pořád čtu jen články o Sobotkovi nebo Kalouskovi.
    Tak že je někde chyba?
  • tají že v Lucembursku máme nový exekuční výměr na 13 miliard! A jak se na této akci kvalitně opeřili socani! To exministrně Mařena Hlupaňa Součková nechala vyplatit za "zastupování" nějakým advokátským šmudlou dvakrát 10 mil.kč. Zcela oficiálně. Ovšem nečekaně si šmudla přišel do banky s igelitkama pro hotovost. A zavřela se voda. Takoví jsou socani mistři na státní peníze. A toto se pořád dere ke korytu.
    • Ano, je to pravda, psala to Burešova Mladá fronda Dnes a Lidovky!








      YAH!
    • Konspirace a žvásty ze Sputnika že, co jiného?
      • To na pověz pusinko my tam nechodíme tak povídej?
  • Filmový, televizní a divadelní režisér Jiří Svoboda se na svém blogu na serveru Aktuálně.cz zeptal na to, proč premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) veřejnosti tají exekuční výměr ve výši 13 miliard korun vůči České republice.
    Sobotka prý tají obrovský průšvih, který se valí na Česko. Za mnoho peněz
    Sobotka podle Svobody ztratil výmluvnost v otázce obstavení veškerých účtů České republiky z rozhodnutí lucemburského odvolacího soudu, a to až do výše pohledávky ve výši cca 13 miliard korun. „Není snad povinností premiéra Bohuslava Sobotky seznámit české důchodce, učitele, zdravotníky a vůbec celou českou veřejnost s tím, zda je informace pravdivá?! Není snad povinností předsedy vlády buď veřejnost uklidnit informací, že zpráva o exekuci na účty ČR ve všech bankách v Lucemburku je nepravdivá, či veřejnost naopak zneklidnit zprávou, že ČR 13 miliard Kč sice podle rozhodnutí odvolacího soudu v Lucemburku dluží, avšak dluh nehodlá splácet?“ zeptal se rozčíleně Svoboda. Následně se ptal na některé otázky, které by jej zajímaly a o nichž se dočetl v článku Jana Urbana, například zda je pravda, že premiér již dopředu věděl o tom, že spor s Diag Human je prohraný, zda úmyslné zdržování vyšlo na úrocích na více než pět miliard korun či zda pozdější ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) získal za právní zastupování státu ve sporu více než osm milionů korun.
    „Pro starou gardu ČSSD a ODS ztráta kontroly nad tímto citlivým sporem znamená před volbami nejvyšší politické riziko. A především proto musí být Andrej Babiš politicky zlikvidován – tady a teď! Představa, že by hnutí ANO po vyhraných volbách dovolilo policii a státnímu zastupitelství zabývat se desítkami přinejmenším nedbalostních trestných činů či případů podvodů a korupce spojených s touto kauzou, musí především v ČSSD a ODS nahánět hrůzu,“ cituje Urbana Svoboda. A ptá se, zda má skutečně Urban pravdu a celá vládní krize je především divadlem pro veřejnost, jež má zakrýt malér spřízněných stran ČSSD a ODS ve výši 13 miliard korun s bonusem desítek milionů vyplacených kamarádům právníkům tu z ČSSD, tu z ODS.
    „Chce snad pan premiér Bohuslav Sobotka třináctimiliardovou sekeru ve státním rozpočtu, kterou bychom případně museli uhradit z daní zatajit před veřejností? Obává se snad, že by se veřejnost mohla začít zajímat o osobní odpovědnost aktérů z řad ČSSD či ODS? Nejsou-li informace Jana Urbana pravdivé, nemělo by být povinností premiéra je vyvrátit?“ zeptal se Svoboda.
    Závěrem se táže, zda se Policie ČR, státní zastupitelství a Poslanecká sněmovna zabývají korupčními případy tak velkého rozsahu z minulosti: „Zabývá se Poslanecká sněmovna, která se v poslední době přeměnila (v rozporu s dělbou moci, která charakterizuje demokracii) v orgán suplující policii, státní zastupitelství i soudy, korupčním skandálem ROP Severozápad, v němž jsou rukou společnou a nerozdílnou angažováni funkcionáři ČSSD i ODS?“ zněla závěrečná otázka.
    • Sobotka by měl okamžitě odstoupit a ČSSD klečet do kouta.ČSSD už nemá s politickou stranou nic společného,tuto hromadu hnoje drží pohromadě jen společné průšvihy.Lidé,voliči,už se proboha vzpamatujte a vymažte ČSSD z politické mapy stejně jako jejich kamarády s ODS,TOP-09.Vám opravdu nevadí živit zloděje a příživníky,vždyt to co vám dávají jsou vaše peníze,jen bohužel ty které zbudou po rozdělení do jejich kapes.Copak opravdu musíte padnout až na samé dno aby jste konečně prokoukli.
  • Mohl by kandidovat Kajínek.
    • I pan Kájínek by byl lepší než to ožralé strašidlo, co tam je dnes.
  • Ty tasemnice z Hradu jsou schopny Zemana ustvat k smrti !
    • Hlavně by měl starý muž vodpočívat někde v domově důchodců, starci ztrácej soudnost, zejmena když maj vokolosebe kohortu pochlebovaču,kerejme jde jen vo jejich bidlo.tedy dobre placený bidlo,klidne ho ustvou, je naněj už ted zoufalej pohled..
      • Na rozdíl od vás nuly on to dotáhl na hlavu státu o kterém se budou učit děti a děti vašich dětí.Kam jste to dotáhli vy??
        • jo učitz ty vogo di si je poslechnout co si ikajů vo starym panovi tyhle fejbukaci kuci to bude historia cina,kazachtan vietnam a ešte kuba cuba ty vogo
          • a česky umíš moulo?
    • Naopak, je třeba se Zemanem cestovat pořád, jako s řádným cirkusem! A do USA taky! Nechce tě Trump přijmout? Jezdila bych kolem Bílého domu s golfovým vozíkom tak dlouho, až by to nevydržel(Trump)!
    • Zeman si asi myslí, že ho rachitický Ovčák s Mynářem bez prověrky budou dalších 5 let po Hradě nosit? Ztratil díky alkoholu soudnost.
  • Ano, Středula na Hrad! Měl by ale přidat všem předsedům ROH. Jejich mzdy jsou oproti UE velmi nízké.
    Jinak, pokud nevyjde volba Středuly, nabízí se MUDr. Pondělíčková, pan Čtvrtníček a pan Nedělka. (V záloze zbývá Sobotka).
  • Sobotka už by měl konečně začít pracovat. protože jinak bude na dávkách. Strana která se taktak dostane do parl. možná bude ještě veselo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit