Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunistické procesy pokračují, čeští komouši jásají!
  • Pokud by se jednalo o někoho "z druhé strany", třeba Dr. Ratha, tak by titulek zněl asi: Už se zase ...... trapně vymlouvá a vyhýbá soudu.
    Nebo se mýlím? Objektivita tiscali je hodně jednostranně orientovaná.
    • milej brachu, to záleží na tom z které strany se na to díváš, takovej Rath je podle našich medií zloděj , lump a korupčník a je ho třeba držet ve vazbě a kdyby to bylo možné tak rovnou v řetězech a s koulí na noze a dvakrát týdně mu dávat temnou komůrku s postem a dřevěnou pryčnou, naproti tomu zlodějka, korupčnice a dokonce i snad objednavatelka vraždy Tymošenková kterou také zafinancovala je podle našich ,, demokratických a objektivních" medií hodna nejvyšších ohledů a lítosti. Stejně jí pendrek je a její nemoc je jenom mediální humbukl za účelem vyhýbání se soudu a trestu. Navíc jejímu manželovi, nejspíše stejnému parchantovi zabezpečil degenerovaný Trautenberk asyl a to bez ohledu, jaké dopady to bude mít na vztahy s Ukrajinou.
  • Proč ji nepřivedou v železech? To už mají na Ukrajině takovou "demokracii", že si může kdejaká podvodnice rozhodovat o tom, jestli půjde k soudu?
    A takové pakáži tady dáváme "politický" azyl.
    Naší korupčníci se sichrují,pro případ vlastní potřeby.
    Což není v naší zemi divu, když je tady mafiánská zlodějna na denním pořádku.
    • nikdo ji žádný podvod nedokázal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit