Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..fotka skutečného blázna:-)!!

  • Bude to pomalu půl roku co se na protest s touto vládou zastřelil člověk. 


    Čtyřiasedmdesátiletý muž spáchal v pondělí 31. října kolem poledne sebevraždu před Úřadem vlády ČR na nábřeží Edvarda Beneše v Praze. Nepřežil zranění způsobené střelnou zbraní. Kriminalisté zjišťují veškeré okolnosti k případu.

  • Těším se na ten den až ta banda neschopných skončí ,,, třeba jako Sadám , nebo Kadáfí i s Čaučeskem ... Zbynďovi ztuhne ten přiblblý úsměv ... 👎🥷

  • Ten škleb elektiráře se dá srovnat snad jen s nepřítomným pohledem nikam pana Zemana. 

    Paní Koloběžce se dělalo špatně z pohledu na pana Zemana, už jí docela chápu, jen ten obličej se, alespoň pro mě změnil. 

    • Nejen z , naštěstí už bývalého,hradního...

      Ale také z kobliháře...a to fakt hodně...

      Koblihářova vláda po sobě nechala sekeru 420 miliard...

      A teď se Dlužena diví, že budou různá opatření, ten dluh trochu urovnat...

      Ovšem zvýšením daní - o kterém slibovali, že nebude - vláda lidi nasejří ještě víc...


  • Dávat peeníze do rozpočtu?? To je jak hazet perli s..m. Končím s OSV4 jdu na soc. a bokem hezky malou domů. Kdo chce moc nemá nic. 

  • cindy

    Stanjuro.Vy nemáte desítky opatření,ale vy kradete ve velkém,že i straky by se styděli !!!

    • Vláda má připravený scénáře jak okrádat poctivě pracující občany. Není se co divit, pro takového Marka Bendu i elektrikáře je práce něco jako sprosté slovo. 

  • mun.go

    Ano, o úmyslu fialové hrůzovlády zvýšit daně z nemovitostí jsem tady už psal. 

    Je to také skryto ve vládním programu: "Rozšíříme možnosti obcí při stanovení koeficientu základní sazby daně z nemovitosti." Tuto obezličku mimochodem vymysleli Piráti při návrhu nového Stavebního zákona.

    A jaká krásná slova ještě v pětikolém programu jsou: "Naše země potřebuje odpovědnou rozpočtovou politiku, která zabrzdí nesmyslné rozhazování peněz daňových poplatníků, nalezne úspory a stanoví dlouhodobé směřování veřejných financí a v co nejkratší možné době zajistí rozumné hospodaření státu. Cesta ke stabilitě je v reformě výdajů státu a efektivním nakládání s penězi, nikoliv ve zvyšování daňové zátěže."

    Takže pokud vidíte zvyšování daňové zátěže, nepochybně se na věc díváte ze špatného úhlu: jde o odpovědnou rozpočtovou politiku.

      

  • Jen je děsně zajímavé, že nikdo nepřijde s návrhem uvalit spotřební daň na víno. To jsou všichni alkoholici, že musejí takto hájit alkoholický nápoj? U cgaret s tím problém neměli a pravidelně spotřevku zvedají, ale na víno neuvalí ani procento. Hned by měl státní rozpočet nějaký příjem.

    Nikdo ani nepřišel s návrhem na zrušení doživotních rent vyplácených bývalým policistům a všichni považují za správné, že stát každý měsíc odesílá každému bývalému policistovi rentu za to, že policistou kdysi byl, ač v tu dobu dostával samozřejmě odpovídající plat. proč je stále platit i po 5,10 či 20 letech, když už mají jiná zaměstnání, kde berou samozřejmě mzdy jako jejich kolegové v tom zaměstnání? 

    Vyplácení důchodů vadí a je s tím potřeba něco udělat, ačkoli platili v produktivním věku na důchody jiných, kdežto policistům budeme vyplácet takové "důchody" i během produktivního života? Proč?

  • dzixy

    Stanjura svým ironickým šklebem sděluje, kde všude může ubrat. Začal však pouze u jedněch. Prý, co většinou volili Babiše a ANO. Že by náhoda, nebo obyčejná sprostá msta?

    • za b) je pravda. 

  • Jsou to ubožáci.

    • No chraň nás, obyčejné lidi, Bůh před jejich vylepšováním. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit