Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlý soudruh říká že Rusko vzkvétá.
    A Ruský ex prezident Medvědev říká že je to zaostalá země. *15* *15*
  • omyl,podívejte se jak Rusko vzkvétá,trochu mu to do těch jeho rovnic nezapadá
    • Rusko vzkvétá... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • přesně,palec nahoru
  • Profesor Zelený byl vždy vedle, protože vycházel z marxismu. I tentokrát nic nepochopil. To co tady popisuje jako "úžasný vynález" je v podstatě princip raného kapitalismu 19.-tého století. Tím teda svět nezachrání. V Číně to zatím funguje, protože naprosto kašlou na životní prostředí a životy zaměstnanců, to, ale taky jednou skončí a pak bude Čína tam, kde Evropa v 30-tých letech 20-tého století..... *11* *11* *11* *11* *11*
  • To, na co nemůže přijít, tak nad tím přemýšlím i já a podle mne je to naprosto jednoduché. Chápu jak to myslí, ale podle mne se ptá a současně si vlastně i částečně odpověděl. Ta první část, proč nikdo neinvestuje a dává peníze v podstatě na hazard je jasná.., protože se TI, co o tom vědí víc než my, prostě obávají války. Je to jen empatie. Stačí se dívat pozorně na lidi okolo sebe ve společnosti, jak se chovají..., v podstatě nelogicky, jako zoufalí blázni. A na tu druhou část si odpověděl podle mne také. Je to částečný sled konspiračních teorií, které jsou z části založené na pravdě, jen si to nikdo nedokáže připustit, ale hlavně a proč! se tak domnívám, co on hledá, že je to prostě jen lidská genetika, jsme tak naprogramováni. Nic víc, prostě sebedestrukce, která nás odlišuje od většiny zvířat. Jsou to zákonitosti, ale přírody. Bohužel pro nás teď, nebo bohudík pro lidstvo pak, to je to, čeho neznáme smysl, proč se tak děje. Ale to, že se historie opakuje a bude opakovat je jisté, geneticky se musíme, tak jako v přírodě, poučit z chyb, a pokud se tak nestane tak pořád dokola, nebo vyhyneme. Smysl toho všeho a zákonitosti tam jsou, jen jinde. Oni se v podstatě všichni (tím pádem i podniky) chovají svým způsobem logicky, v rámci nějakého šestého smyslu, podvědomě, to v grafech nenajdeme.
  • A opravdu ty klasické ekonomické vztahy jsou tím jediným a rozhodujícím, co určuje vývoj lidstva, jak se lidé domnívali v 19.století?
  • Američtí vědci zjistili- http://www.hlavnespravy.sk/americki-vedci-zistili-ze-spojene-staty-uz-nie-su-demokratickou-krajinou/607737 *11*
  • Řekla bych že spíše zanikají státy jako takové a nahrazuje je ekonomická mafie.

    Kdo byl modlou Italů? - kmotr podnikatel Berlusconi co je před soudem pomalu co týden.
    Kdo boduje u nás? - kariérista soudruh a dnes na puse pravičák Babiš.
    Oligarchové jsou i v Rusku a na Ukrajině.
    Zisky státu si dávají na soukromá konta a lidi pak splácejí dluh za jejich zlodějny.
    • Nepochybně. A kdo řídí politiku USA? Velké nadnárodní společnosti. Politici, včetně prezidenta, jsou jen jejich zaměstnanci a hájí jen jejich zájmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit