Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podle smradu poznáš skunka a podle sebe soudím čunka a to nejsem moc velkej lump z lidských žump
  • Kalouska jsem dřív považoval za rozumnýho člověka, teď už mi připadá, že se propil až na dno. Žádná originální myšlenka, řešení, jen stupidně opakované blbosti bez jakékoliv invence. A když se sám aktivně zapojil do toho "žabomyšení", tak už mu není pomoci. Nechce-li vládnout, ať odstoupí! Já kdybych přišel do práce a začal vydírat, že nebudu dělat dokud nepropustěj toho a toho, to bych dopad. On si už vypěstoval takový ego, že si myslí že mu všechno projde. U voličů rozhodně ne. To budu radši volit stranu Tomio Okamury, jestli nějakou založí, než ty prochlastaný egoistický pitomce.
    Kníže má jediné plus - nepotřebuje si hrabat do vlastní kapsy, na rozdíl od ostatních. Jinak je občas dost "originální" a bohužel začíná upadat od nadhledu a obecnosti, která ho šlechtila, do toho našeho politickýho smradlavýho rybníku. Pod slovem politika si Čech bohužel většinou vybaví jen špínu, nezvládané ego a intriky, vlastnosti odpovídající pokleslému duchu. Všímejte si a takové lidi prosím příště nevolte. Je lepší neodborník s dobrými úmysly, než odborník s nečistými úmysly. S těmi důchody jim prosím nevěřte vůbec nic, ona to inflace stejně časem poníží na relativní polovinu dnešní poloviny a tak to bude sotva na ten chleba. Zajistěte se sami alespoň vlastním bydlením, nic kam vás diriguje vláda, padnout může jednou všecko, bude to pořád těžší. A na ty vládní dluhopisy se jim vykašlete, je to vypočítaný na vaši ztrátu vyšší inflací, navíc procenta jsou na úrovni poloviční, než je stav trhu. To je další z Kalouskových "šprýmů".
  • Měli by mít velký obraz který v epopeji chybí " defenestrace" pověšený ve sněmovně dříve než začne hon
  • Čunka nemám rád, protože se dopustil hodně věcí, které mírně řečeno smrdí křiváctvím.Ale co se týče Bátory a knížete, tak s ním souhlasím.Pouze v jedné věci mám výhrady a to v tom, že pan Bátora rozhodně se svýma názorama a svojí minulostí nemá na ministerstvu školství co dělat.Kdo mi nevěří ať si najde na internetu něco o minulosti pana Bátory.No a kníže to je kapitola sama pro sebe.Někdo tady na netu napsal, že jsme asi jediná země na světě, která má ministra zahraničíí, který neumí pořádně jazyk země , kterou zastupuje.A bohužel to je opravdu ostuda nemluvě o jeho věčném pospávání v poslanecké sněmovně.Ale využívám této diskuze k tomu, abych se ještě vyjádřil k panu Vondrovi.Byl tady na netu článek o tom, že se pan Vondra zůčastní pohřbu vraha Mašíná a poletí na něj vládním letadlem s delegací.Nějak rychle tahle zpráva zmizela.V době, kdy většina čechů považuje bratry Mašíny za sprosté vrahy je neskutečné, když si něco takového dovolí ministr obrany.Podotýkám, že nejsem komunista, ba dokonce jsem nebyl ani pionýr či svazák.Kromě jiného nám komunisti sebrali spoustu majetku, ale to není důvod k tomu, abych obhajoval sprosté vrahy.Zabít svázaného člověka se považuje i ve válce za sprostou vraždu.Vláda si opravdu řeže pod sebou větev, když dopustí, aby se takhle choval ministr vnitra, ikdyž pan Nečas je to samé a Mašína považuje za hrdinu.Je to opravdu neskutečné jak se dovedou u nás lidé rychle převléct jen k vůli korytům.
  • Quod licet Iovi, non licet bovi - co je dovoleno BOHOVI, není dovoleno volovi - je to skutečný vzdělanec . *3*
  • Vidím, že Čunkovi už nějak otrnulo.... Být ním, tak držím pysk a jsem pěkně zalezlej... Vystrkovat tu jeho profláklou kebuli by se mu nemuselo moc vyplatit..... Ono na každého jednou dojde. I na pana ľiliově čistého Čuňka....
  • Zatímco se tady lidé dohadují, kdo se má komu omluvit a jaké zaujmout stanovisko k pochodu homosexuálú v Praze, tak si zatím Kalous připravuje zákony ke schválení jak rozházet další peníze. Lidi nevěřte tomu. Jenom odvádějí pozornost aby Vám rozkradl důchody.
  • lubosvetly
    V těchto slovech musim dát panu Čunkovi za pravdu.Co je ovšem horši,že TOP 09 se prezentovala a prezentuje jako pravicová strana.Nedávno jsem navštivil zámek v Pardubicich.Na jeho žalostném stavu se podepsaly vojenské posadky nejen Rakousko-Uherska,ale i armáda ČSLA,která do tohoto krásného zamku přišla po roce 1948.Co dělá TOP 09? Bourá pražskou Štvanici,goticke sklepy jedine v Evropě jsou také odepsané,dum na Václavském náměsti chráněn UNESCO tak misto něj bude obchodni centrum a to dik ministrum za TOP 09.A to utráceni přebornik v rozhazováni byla byvalá ministrině obrany,nynějši poslankyně za TOP 09,Vlasta Parkanová,ta rozhazela tolik peněz,že pokud by za to měla byt souzena,tak z lapáku nevyleze. *10*
  • Všechno jedna banda. Karabáčem je vyhnat na Aljašku. Lední medvědi si s nima poradí. NN *6*
  • Já jen doufám, že v listopadu přijde konečné vyrovnání účtů!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit