Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno jedna banda. Karabáčem je vyhnat na Aljašku. Lední medvědi si s nima poradí. NN *6*
  • Dělali vše pro vítězství cizáků už na Bílé hoře a byli za to šlechetně odměněni - tak nikdy nemohou být Černohorští. Zvláště, když je Masarykova republika tak poškodila. Vzala jim část polností při pozemkové reformě (žádní komunisti) , připravila je o používání šlechtických titulů a další vrchnostenské výsady. Po 2. světové válce přišla druhá pozemková reforma (ještě ne komunisti) a teprve po osmačtyřicátém to byli komunisti, co jim vzali něco, co nakradli a vydřeli na robotném lidu za staletí. Tak ti přece nikdy nepřeloží své jméno do češtiny.
    Dlužno ještě dodat že připravované vyrovnání s církvemi je z historického pohledu troch zvláštní. Církvi, která se k majetku dostala vždy jen jiným způsobem, mnež prací, byl majetek často brán i v minulosti. Přečtěte si Jiráska o tom co vzal církvi Josef II . nikdy ji nikdo nic nevracel, až modráci a Kalousek to, co bylo normálně zákonně znárodněno!!!
  • Tak jest a neni co k tomu dodavat.......vystizeno presne, Cunek vi ktera bije.....
  • Každému jsem dal +bod a jen dodávám,že souhlasím ale už by to chtělo "Hrrrrr na ně !"
  • Máš recht!!!
  • lubosvetly
    V těchto slovech musim dát panu Čunkovi za pravdu.Co je ovšem horši,že TOP 09 se prezentovala a prezentuje jako pravicová strana.Nedávno jsem navštivil zámek v Pardubicich.Na jeho žalostném stavu se podepsaly vojenské posadky nejen Rakousko-Uherska,ale i armáda ČSLA,která do tohoto krásného zamku přišla po roce 1948.Co dělá TOP 09? Bourá pražskou Štvanici,goticke sklepy jedine v Evropě jsou také odepsané,dum na Václavském náměsti chráněn UNESCO tak misto něj bude obchodni centrum a to dik ministrum za TOP 09.A to utráceni přebornik v rozhazováni byla byvalá ministrině obrany,nynějši poslankyně za TOP 09,Vlasta Parkanová,ta rozhazela tolik peněz,že pokud by za to měla byt souzena,tak z lapáku nevyleze. *10*
  • Zatímco se tady lidé dohadují, kdo se má komu omluvit a jaké zaujmout stanovisko k pochodu homosexuálú v Praze, tak si zatím Kalous připravuje zákony ke schválení jak rozházet další peníze. Lidi nevěřte tomu. Jenom odvádějí pozornost aby Vám rozkradl důchody.
  • Jiří Čunek má naprostou pravdu. Jestliže kníže Černohorský, neví co už slintá, tak ať se k ničemu už nevyjadřuje. Je to dědek ješita a tak trochu mimo . Kalousek to je perzona, která nepotřebuje nic dodávat. Všichni rozumní lidé vědí co je to za člověka.
  • Čunda, Kalouda, všechno jedna parta je. Nejsou hodni ani špetky našeho zájmu.
  • Ano,pan Kalousek by si měl zamésti nejdříve před vlastním prahem.Případně jít na léčení "ke Skálovi".Měl by si také vzpomenout na minulé doby na ministrstvu vnitra,jakou tam nadělal paseku a rozkrádačky se tam táhnou doposud.Knížepán dy měl natáhnout přezůvky a odsunout se do domova důchodců.Neznám totiž nikde na světě ministra,aby neovládal řeč krajiny,kterou zastupuje.V tom jsme rozhodně rarita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit