Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, tak je to správně! Jestli někdo ví, jak to má být, tak jedině pan president Klaus. Když se poradí ještě s Filipem, nemá to chybu!
  • Tak jsme konečně monarchie,což bych si přál! - Nestačil by Honza Králík má pomocnou, pardon "managerskou" zvláštní školu ODS v Plzni a vyzná se, však víte v čem.
  • Soukmenovci nahrávají Klausovi na to, aby jakoukoliv cestou byl zvolen člověk poplatný ODS!!! Pan Šťastný si ale neuvědomuje, že jmenování náčelníka generálního štábu ČA přísluší presidentovi republiky jako vrchnímu veliteli ČA. Nikoliv však Policejního prezidenta. Návrhem Šťastného chtějí z Klause vyrobit Lukašenka a soukromou Policii ODS !!!
  • Paměť národa zase vidí doslova na vlastní oči, že ze jmenování policejního prezidenta dělá frašku ODS, konsternovaná a plná obav z možné demontáže smluvně opozičního fízlstátu, který za rozhodujícího úsilí celé partaje a i současného prezidenta země založila a i nadále rozvíjí... není se pak co divit, když ODS přichází s podobnými neústavními klišé až fantasmagořinama! Nejdřív se přece případně musí změnit ústava a až poté když tak je možno v souladu s ní ní konat! Není divu, že prezident země souhlasí, jakmile se totiž R. John zřekne svého práva o věci rozhodnout v důvěře, že politická dohoda s ODS platí, bude z Hradu náhle jmenován Íčko či jiný exponent ODS, který hned poté pana Johna zatkne... i takový scénář může být realizován a kdo by se vůbec mohl divit?! *3*
  • Tak jsme konečně monarchie,což bych si přál! Jen mi brutálně nesedí ten monarcha! *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit