Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posuzovat  zda má být dítě očkováno nemá rodič ale odborník!!!  Když dáte auto do servisu tak se taky neptáte kolemjdoucí co vyměnit !!!!

    • Naprostý souhlas. Já jsem jako dítě byl očkován proti různým chorobám a nikdy se mne neptal. A když se později zavedlo dobrovolné očkování např. proti chřipce, neváhal jsem a hned jsem toho využil. A nelituji toho.

  • pokud dítě umře na prokazatelné následky očkování , tak ta jeho imunita musí být opravdu kvalitní. Že by genetická informace rodičů???

  • TheGGG

    a pokud je dítě neočkované kvůli pošahaným eko hippie rodičům a něco chytne, pak by si jeho péči měli rodiče kompletně hradit sami

    • Wolfcastle

      a platit odškodnění všem nakaženým/ohrožovaným v případě že infekční nemoc chytí!!!

  • "Stát by mohl odškodňovat rodiče a další blízké, kterým po povinném očkování zemře dítě či bude zvlášť závažně poškozeno."

    O čem to tady pro Boha píšete?!? Očkování přeci provádí odborník lékař, člověk, který musí být kompetentní (a zodpovědný) posoudit, zda očkování bude realizovat, či nikoliv. Proč stát? Nač je tam ta osoba v bílém plášti?

    Slovo "povinné" očkování je zavádějící. Jak to má ale posoudit laický rodič!!

    Jde taková tragédie vůbec nějak "odškodnit???" Co jsou nějaké peníze proti něčemu tak hroznému?? "když bude dítě zvlášť závažně poškozeno..." Copak je živé dítě nějaký budík nebo pračka??

    Kolik stojí život miminka???


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit