Přejít na výpis diskuzí
Stát dotuje krachující motorky v Brně. A soukromé firmy bohatnou
28.3.2016 | Vojtěch Ondráček
47 příspěvků
-
Už delší dobu jsem cítil, že chci přejít na výkonnější stroj, ale potřeboval jsem někoho, kdo mi s výběrem opravdu pomůže. Na doporučení známého jsem se zastavil v https://www.jiromoto.cz/2-prodejna.html a nelituju jediné minuty. Pomohli mi zorientovat se v nabídce, vysvětlili výhody různých typů a doporučili motorku přesně podle toho, jak jezdím. Navíc vše probíhalo v klidu a bez nátlaku. Super zkušenost!
-
Jak kdyby to vymyslel Kaous *1* *1*
-
Brněnská Velká cena dostane letos z veřejných peněz 70 až 90 milionů. A v Praze nedostanou dotaci ani závody koloběžek. Bože, jak to je nespravedlivé! Ty,ty,ty Brno jedno!
S pozdravem Zarytý Pražák. -
A na opravu unikátní, parní lokomotivy Karolínky, hlavní ozdoby historických, tramvajových akcí v Brně, se pořádala veřejná sbírka ... Proč asi? Nebyla oprava této lokomotivy ve veřejném zájmu a nebo to bylo tím, že patříTechnickému muzeu v Brně a ne nějaké soukromé firmě?
-
Zapomínáte na jedno podstatné...... bodejť by španěláky nedotovali a s velkou chutí, vždyť primátor ve Španělích "pracoval"...a kamarádům se "musí"pomáhat...no a zdejší kamarádi kraje - jak by smet....
-
Minulý rok se Automotodrom chvástal, jak prodejem (předražených) vstupenek, občerstvení a ostatních sra*ek utržil během 3 dnů bezmála půl miliardy. Copak si tuto akci z toho nemůže zaplatit? Pokud ne, tak zrušit. *12*
-
-
Kampak ty peníze šly???? Navíc když jsou v mínusu?????
-
-
Když si na sebe nevydělají, tak to zruště. To je totální blbost, zavřít ty co na to z našich daní daly peníze!!!
-
Mě nejvíc štve,když nebylo vráceno některým to,co bylo ukradeno,třeba i postupně,ale na krachující hovadinu je peněz dostatek.Když tak se budou pořádat sbírky.Dokud nebudou vyřešeny restituce z roku 1990 tak mě tento stát a tato podvodnická společnost nezajímá.To divadlo předvelikonoční na evropské třídě byla fraška .Děsím se toho,že policie napadá demokraticky vlastní občany,kterým má pomáhat a chránit.Jak někdo napsal protektorátní policie byla čestnější.viz.fotografie zvednutých pěstí.Tento stát není schopen si vládnout,nejsou lidi na úrovni,jen podvraťáci.
-
Nechápu co je to za "sport" když pár pomatenců jezdí dokola na motorkách a další stádo pomatenců na to čumí a je přitom přitom v extázi. Jen nevím, jestli jsou v extázi z toho rámusu nebo z toho smradu nebo z toho burčáku, který přitom lemtají. Ale to je jejich věc. Ale ať si to sami zaplatí. Na Klokánky peníze nejsou, ale na takovéhle íčoviny jsou. Ani se nedivím, že je v tom namočený ten erzgauner záprdek Hašek-šašek.
-
Taky jsem jim přispěl pár miliony. Mám jich totiž tolik, že je vlastně ani nepotřebuji.