Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak kdyby to vymyslel Kaous *1* *1*
  • Brněnská Velká cena dostane letos z veřejných peněz 70 až 90 milionů. A v Praze nedostanou dotaci ani závody koloběžek. Bože, jak to je nespravedlivé! Ty,ty,ty Brno jedno!
    S pozdravem Zarytý Pražák.
  • A na opravu unikátní, parní lokomotivy Karolínky, hlavní ozdoby historických, tramvajových akcí v Brně, se pořádala veřejná sbírka ... Proč asi? Nebyla oprava této lokomotivy ve veřejném zájmu a nebo to bylo tím, že patříTechnickému muzeu v Brně a ne nějaké soukromé firmě?
  • Zapomínáte na jedno podstatné...... bodejť by španěláky nedotovali a s velkou chutí, vždyť primátor ve Španělích "pracoval"...a kamarádům se "musí"pomáhat...no a zdejší kamarádi kraje - jak by smet....
  • Minulý rok se Automotodrom chvástal, jak prodejem (předražených) vstupenek, občerstvení a ostatních sra*ek utržil během 3 dnů bezmála půl miliardy. Copak si tuto akci z toho nemůže zaplatit? Pokud ne, tak zrušit. *12*
    • Kampak ty peníze šly???? Navíc když jsou v mínusu?????
  • Když si na sebe nevydělají, tak to zruště. To je totální blbost, zavřít ty co na to z našich daní daly peníze!!!
  • Mě nejvíc štve,když nebylo vráceno některým to,co bylo ukradeno,třeba i postupně,ale na krachující hovadinu je peněz dostatek.Když tak se budou pořádat sbírky.Dokud nebudou vyřešeny restituce z roku 1990 tak mě tento stát a tato podvodnická společnost nezajímá.To divadlo předvelikonoční na evropské třídě byla fraška .Děsím se toho,že policie napadá demokraticky vlastní občany,kterým má pomáhat a chránit.Jak někdo napsal protektorátní policie byla čestnější.viz.fotografie zvednutých pěstí.Tento stát není schopen si vládnout,nejsou lidi na úrovni,jen podvraťáci.
  • Nechápu co je to za "sport" když pár pomatenců jezdí dokola na motorkách a další stádo pomatenců na to čumí a je přitom přitom v extázi. Jen nevím, jestli jsou v extázi z toho rámusu nebo z toho smradu nebo z toho burčáku, který přitom lemtají. Ale to je jejich věc. Ale ať si to sami zaplatí. Na Klokánky peníze nejsou, ale na takovéhle íčoviny jsou. Ani se nedivím, že je v tom namočený ten erzgauner záprdek Hašek-šašek.
  • Taky jsem jim přispěl pár miliony. Mám jich totiž tolik, že je vlastně ani nepotřebuji.
  • Tady je vidět,jak tendečně lze napsat článek...autor vůbec nezohlednil příjmy státu a Brna ze zaplacených daní...kupecké jednoduché počty..podnik navštěvuje každy rok zhruba 250 tisíc diváků....budu-li počítat, že vstupné zaplatí 200 tisic x 500 Kč...100 milionů,ubytování další 1000 Kč...je 200 milionů a dalších 500 Kč za jídlo ,pití...a to se držím hodně nizko...to je dalších 100 milionů..to je celkem 400 milionů...no a když spočítáme DPH..je to něco mezi 70-80 miliony na daních...takže vlastně stát vrací část toho,co dostal... i když nejsem fanda motosportu,tak klidně ty peníze dám...je to totiž mnohem smysuplnější podnik,než některé jiné...
    a zkuste říci obchodníkům v Brně,že bude zrušeno GP v Brně...Hašek moc dobře ví,co dělá..
    • a proč to nepodporují ti "podnikatelé", co na tom vydělávají, proč to májít z veřejných peněz a do soukromého sektoru... Instalatér či zedník ze státního dostane kulový... takže proč tito ano????
      Kdyby to byl státní podnik neřeknu ,ale je to souKromé a souKromá akce tož PROČ? *16*
    • Az na to, ze se obecne vi, ze snad pulka (ale tomu uz neverim ani ja), nebo rozhodne citelna cast divaku tam je zadarmo pres ruzne firmy, sponzory, politiky, atd.
      Takze aniz bych se zabyval dalsimi cisly, hned v prvni uvaze mate citelny problem.
      Nerikam, ze do jiste miry nemate pravdu, pochopil bych, ze to mirne zadotuji. Ale tolik?
      No, padacek i jeho otec by uz meli jit od valu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit