Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přišel o svou firmu - co SÁM dal do zástavy - a kterou mu finanční úřad zabavil při trvající dlouhodobé platební neschopnosti.

    Tato firma byla - OPRÁVNĚNĚ - státem považována za zástavu ve vztahu k neuhrazeným finančním požadavkům, které měl vůči státu.

    Proč by měl být v jiném postavení vůči jiným dlužníkům, kterým je často zabavováno vybavení domácností, byty a pod.?

    Finanční úřad, potažmo stát, nejsou žádné dobročinné instituce!

    Mají totiž za úkol chránit majetek České (tehdy ovšem Československé) republiky před finanční újmou. 

    • Soudruhu, nejsi náhodou pí..? Babiš se stará aby nakrad pro sebe a nikdo jiný ho nezajímá. A ještě by mě zajímalo kolik zaplatí penále za nezaplacení dluhu.
  • KIMCID

    Amnestie Havla připravila 16 000 lidi o možnost restituovat či přijít ke svému majetku,který ukradl socialistický stát.


    • Obávám se, že se poněkuď mýlíte. 

      Dopad amnestie pana presidenta Havla ve vztahu k tzv. restitučnímu zákonu (zák.č. 403/1990 Sb., o zmírnění následků některých majetkových křivd, ze dne 2. října 1990byl nulový!

      Amnestie se týkala ve vztahu k tomuto zákonu jen a pouze TRESTNÍ odpovědnosti osob - právnických i fysických - co byly vykonavateli oné sprosté krádeže soukromého majetku po roce 1945, potažmo stejně sprosté kráceže po roce 1948! 

      • Jakého pana presidenta. Byl to obyčejný prskač na Borech, kde se nachladil v prádelně. Že ho tam neoddělali jako Píku. Píka si to ale na rozdíl rráčka nezasloužil.
      • KIMCID

        Nepletu se hovořil o tom Pelikán na ČRO plus

  • Asi je lepší peníze nemít než o ně přijít.Jsme malá zem a máme hodně politiků a z nich si každý vezme kousek a tak se kousek po kousku rozpadáme.Po válce to vyřeší šibenice.Do té doby nikdo.    

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit